İnceleme Xiaomi Mi A1 İlk İzlenimlerim

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Çok iyi bir çalışma olmuş. Oıs eksiği çok bariz belli oluyor.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam merhaba. Telefon şimdi elime geldi oldukça beğendim tüm tedirginliklerimi söktü oldu valla. Size bir sorum olacak, android güncellemesi var 1.70 gb lik telefona olumsuz bir durum geliyor mu bu güncelleme ile? Şarjda kötüleşme vb durumlar yaşanıyor mu? Kararsız kaldım güncelleme konusunda.

erdew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi A1
Konular
0
Hocam merhaba. Telefon şimdi elime geldi oldukça beğendim tüm tedirginliklerimi söktü oldu valla. Size bir sorum olacak, android güncellemesi var 1.70 gb lik telefona olumsuz bir durum geliyor mu bu güncelleme ile? Şarjda kötüleşme vb durumlar yaşanıyor mu? Kararsız kaldım güncelleme konusunda.

Ben 1.70 GB güncellemesini + ondan sonra 400 küsür mb güncellemesini de yaptım bir sıkıntı yaşamadım.
9.5 -10 saat gibi ekran süresi alıyorum ve çok memnunum.

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Ben 1.70 GB güncellemesini + ondan sonra 400 küsür mb güncellemesini de yaptım bir sıkıntı yaşamadım.
9.5 -10 saat gibi ekran süresi alıyorum ve çok memnunum.
Anladım hocam, bir kişi daha memnuniyetini belirtirse ben de güncelleyeceğim. Güncellemelerden çok ağzım yandı da üfleyerek yemek misali benimkisi. :)
Güncellemeden sonra herhangi bir wipe cache vs bir şey yaptınız mı? Sanki eski dosyaları önbelleği temizleyen işlemler falan yapılıyordu androidde o tarz şeyler vardı.

erdew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi A1
Konular
0
Anladım hocam, bir kişi daha memnuniyetini belirtirse ben de güncelleyeceğim. Güncellemelerden çok ağzım yandı da üfleyerek yemek misali benimkisi. :)
Güncellemeden sonra herhangi bir wipe cache vs bir şey yaptınız mı? Sanki eski dosyaları önbelleği temizleyen işlemler falan yapılıyordu androidde o tarz şeyler vardı.

Aslında yapılıyordu eski telefonum Lenovo k5 note du her güncelleme sonrası fabrika ayarlarına dönerdim ama bunda aklıma gelmedi :) sen istersen fabrika ayarlarına dön garanti olsun.

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Aslında yapılıyordu eski telefonum Lenovo k5 note du her güncelleme sonrası fabrika ayarlarına dönerdim ama bunda aklıma gelmedi :) sen istersen fabrika ayarlarına dön garanti olsun.
Sağolasın hocam. Bir de bi şey soracağım, kamera manuel ayarlarda izlediğim incelemelerde sanki pozlama süresi 32 saniyeye kadar çıkarılıyordu bende 1/... olarak var en son, güncellemeyle mi geliyor bu özellik de?

erdew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi A1
Konular
0
Sağolasın hocam. Bir de bi şey soracağım, kamera manuel ayarlarda izlediğim incelemelerde sanki pozlama süresi 32 saniyeye kadar çıkarılıyordu bende 1/... olarak var en son, güncellemeyle mi geliyor bu özellik de?

Manuel hiç denemedim şimdi sen söyleyince baktım 1/15... 1/1000s diye gidiyor.

erdew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi A1
Konular
0
Rica ederim, umarım birazda olsa yardımcı olabilmişimdir.

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Rica ederim, umarım birazda olsa yardımcı olabilmişimdir.
Estağfurullah tabi ki.. :) Bir de son bir şey sormak istiyorum, şarj durumu nasıl ayarlanmalı, atıyorum şu an %40 ve yarın yetmeyecek o kesin, takıp uyusam sabaha kadar prizde kalmış olacak, acaba bu durumlar zarar verir mi pile?

erdew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi A1
Konular
0
Estağfurullah tabi ki.. :) Bir de son bir şey sormak istiyorum, şarj durumu nasıl ayarlanmalı, atıyorum şu an %40 ve yarın yetmeyecek o kesin, takıp uyusam sabaha kadar prizde kalmış olacak, acaba bu durumlar zarar verir mi pile?
Zarar vermeyeceğini düşünüyorum bildiğim kadarıyla bu piller dolduğunda enerjiyi kesiyorlar. (laf aramızda bende gece takıyor sabah şarjdan alıyorum. Bir sorun yaşamadım :) )

Üst Alt