İnceleme Xiaomi Mi A1 İlk İzlenimlerim

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
youtube incelemesinde orta alt sınıfa yerleştirilmiş, kamerası mi6 dan çok alt seviyede denilmiş, üst seviye çift kameraların yanına yaklaşamayacağı ancak fiyatına göre yeterli bir deneyim yaşattığı belirtilmiş, yine miui arayüzü kadar akıcı olmadığı, parmak izinin kendi sınıfında en yavaş xiaomi telefonu parmak izi okuması olduğu belirtilmiş, yine şarjının beklenenden az gittiği belirtilmiş, fiyatına değer mi denildiğinde ise değer denilmiş bir telefon. Youtube videosunda bahsedilenler bunlardı. Mi5x ile karşılaştırıp almak lazım diye düşünüyorum. Telefonu kullanmadım, youtube incelemesinde bahsedilenleri yazdım sadece.

uyildirim32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi Mİ A1
Konular
2

uyildirim32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi Mİ A1
Konular
2
Cihazınız hayırlı olsun hocam ama miui arayüzünü kullanamayınca sıcak bakamıyorum a1 e
Teşekkürler hocam :) tercih meselesi

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uyildirim32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi Mİ A1
Konular
2
youtube incelemesinde orta alt sınıfa yerleştirilmiş, kamerası mi6 dan çok alt seviyede denilmiş, üst seviye çift kameraların yanına yaklaşamayacağı ancak fiyatına göre yeterli bir deneyim yaşattığı belirtilmiş, yine miui arayüzü kadar akıcı olmadığı, parmak izinin kendi sınıfında en yavaş xiaomi telefonu parmak izi okuması olduğu belirtilmiş, yine şarjının beklenenden az gittiği belirtilmiş, fiyatına değer mi denildiğinde ise değer denilmiş bir telefon. Youtube videosunda bahsedilenler bunlardı. Mi5x ile karşılaştırıp almak lazım diye düşünüyorum. Telefonu kullanmadım, youtube incelemesinde bahsedilenleri yazdım sadece.
Hocam bence tespitte yanlışlar var. Parmak izi çok çok iyi bence . İPhone 7 den daha seri algılıyor . Kamera konusunda dedıgım gibi ışık seviyesi iyi olursa cok iyi. Fakat düşük ışıkta yeterli performans yok. Miui arayüzünü kullanmadım ama arayüz konusunda saf Android olması hızlı ısınmayan ve takılmayan bir cihaz. Şu konuda kesinlikle yanlış tespit 5.5 inç ekrana sahip 3000 mah bataryası var ve şarjı en 24 saati çok rahat çıkartıyor. Benim en beğendiğim nokta şarj konusu 1 saatte %80 doluyor ve 1 saatlik şarj 1 günü çıkarıyor.

uyildirim32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi Mİ A1
Konular
2
Hocam bence tespitte yanlışlar var. Parmak izi çok çok iyi bence . İPhone 7 den daha seri algılıyor . Kamera konusunda dedıgım gibi ışık seviyesi iyi olursa cok iyi. Fakat düşük ışıkta yeterli performans yok. Miui arayüzünü kullanmadım ama arayüz konusunda saf Android olması hızlı ısınmayan ve takılmayan bir cihaz. Şu konuda kesinlikle yanlış tespit 5.5 inç ekrana sahip 3000 mah bataryası var ve şarjı en 24 saati çok rahat çıkartıyor. Benim en beğendiğim nokta şarj konusu 1 saatte %80 doluyor ve 1 saatlik şarj 1 günü çıkarıyor.

Bu cihaz orta segment bir cihaz fiyatına göre çok çok iyi bence . Kedinin dağ dogurmasını beklemenin de anlamı yok hani. Yakın özelliklerde HTC u11 life androidone programında cihaz çıktı. Tahmini 1800-2000 civarı fiyatı var. Ben mi a1 i 1100-1300 fiyat bandında telefon almak isteyenlere kesinlikle öneririm. Miui arayüzünü sevenlerde 5x alsınlar derim

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38

videoda bu telefona iPhone katili dediklerini, gerçekten öyle olmadığını, iPhone katili diyecek kadar iyi olmadığını ancak çift kamera deneyimini çok uygun fiyata sunabildiğini belirtiler, cihazı kötüleme anlamında yazmadım, ancak mi5x ile karşılaştırıp almak lazım onu anlatmak istedim, hangisi daha performanslı olursa o seçilebilir, sadece video da bahsedilenleri yazdım, herkes aynı deneyimi yaşamamış olabilir, farklı görüşleri de ortaya koymak lazım, kendim mi5 kullanıyorum, videoyu izledikten sonra bu telefonu alma isteği oluşmadı.

uyildirim32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi Mİ A1
Konular
2
videoda bu telefona iPhone katili dediklerini, gerçekten öyle olmadığını, iPhone katili diyecek kadar iyi olmadığını ancak çift kamera deneyimini çok uygun fiyata sunabildiğini belirtiler, cihazı kötüleme anlamında yazmadım, ancak mi5x ile karşılaştırıp almak lazım onu anlatmak istedim, hangisi daha performanslı olursa o seçilebilir, sadece video da bahsedilenleri yazdım, herkes aynı deneyimi yaşamamış olabilir, farklı görüşleri de ortaya koymak lazım, kendim mi5 kullanıyorum, videoyu izledikten sonra bu telefonu alma isteği oluşmadı.
Hocam yok ben cihazı kotuledıgınız için demedim test ettiğim durumları anlattım sadece. İPhone katili olabilir mi aslında fiyatına göre yorumlarsak olur ancak. Mi 5x ile hiç bir fark yok androidone olmasından başka

uyildirim32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi Mİ A1
Konular
2
" data-source="post: 199125" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
gece çekimlerinde samsung gibi çekeceğini düşünmüyorum
Düşük ışıklı ortamlarda çekim kalitesi iyi değil. Samsung amiral gemileri gece çekimi daha iyi

ne.demis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
m.said
Cihazım
samsung
Konular
0
standart kullanıcılar için biçilmiş kaftan gibi bir şey galiba bu cihaz, tasarımı güzel, kamerası başarılı fiyatı da uygun...

Üst Alt