İnceleme Xiaomi Mi A1 İlk İzlenimlerim

uyildirim32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi Mİ A1
Konular
2
Hocam hayırlı olsun cihazınız. Fakat Kamera konusunda S7'den daha başarılı olacağını düşünmüyorum; Mi6'nın Kamerası A1 ve 5x'den daha iyi. Fakat S7 Kamerası da Mi6'dan daha iyi. Bu döngüde, eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı telefon sektöründe en başarılı Kameralardan biri A1 veya 5x'in kamerası olurdu.
Hocam bende s7 duos ve iPhone 7 var. Gece çekiminde ve düşük ışık konusunda sizinle hem fıkırım fakat gündüz çekimlerinde onlardan daha başarılı performans aldım . Birde fiyat performans cihazı olarak iyi bir kameraya sahip

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam bende s7 duos ve iPhone 7 var. Gece çekiminde ve düşük ışık konusunda sizinle hem fıkırım fakat gündüz çekimlerinde onlardan daha başarılı performans aldım . Birde fiyat performans cihazı olarak iyi bir kameraya sahip

S7 Duos hakkinda bilgim yok hocam, S7 Edge ile karsilastirdigimda Gündüz cekimlerinde aralarinda fazla bir fark goremedim Mi6 ile. Fakat düşük isik kosullarinda cok fark var Mi6 ve S7 Edge arasında. Düşük isik kosullari diyince Xiaomi her türlü geri planda kaliyor zaten.

uyildirim32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi Mİ A1
Konular
2
S7 Duos hakkinda bilgim yok hocam, S7 Edge ile karsilastirdigimda Gündüz cekimlerinde aralarinda fazla bir fark goremedim Mi6 ile. Fakat düşük isik kosullarinda cok fark var Mi6 ve S7 Edge arasında. Düşük isik kosullari diyince Xiaomi her türlü geri planda kaliyor zaten.
Evet düşük ışıkta diyafram olarak s7 edge çok üstün geliyor

ne.demis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
m.said
Cihazım
samsung
Konular
0
hocam izlediğim incelemelerde video çekimi sırasında titreşimler rahatsız edici derecede belliydi, sizin yorumunuz nedir?

uyildirim32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi Mİ A1
Konular
2
hocam izlediğim incelemelerde video çekimi sırasında titreşimler rahatsız edici derecede belliydi, sizin yorumunuz nedir?
Ben aldığımdan beri fotoğraf ve video çekiyorum. Herhangi bir titreme ve sıkıntıya rastlamadım. Fakat kamera ayarlarından kontrastı en yükseğe getirince titreme yapar gibi bir görüntü oluşuyor. Ayarlar otomatik olduğu zaman herhangi bir problem yok.

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Bence aynı segmentte Meizu M6 Note da çok başarılı bir cihaz olmuş. İki cihaz arasında kalsam M6 Note tercih ederdim. Bolca incelemelerine baktım, kamera konusunda M6 Note biraz daha iyi. Batarya olarak artısı olduğu gibi hızlı şarj desteği de var.

uyildirim32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi Mİ A1
Konular
2
Bence aynı segmentte Meizu M6 Note da çok başarılı bir cihaz olmuş. İki cihaz arasında kalsam M6 Note tercih ederdim. Bolca incelemelerine baktım, kamera konusunda M6 Note biraz daha iyi. Batarya olarak artısı olduğu gibi hızlı şarj desteği de var.
M6 Note özellik olarak hemen hemen aynı. Fakat kamera diyafram açıklığı daha iyi. Düşük ışıkta daha kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. Fakat Androidone olması mi a1 için önemli avantaj. Güncellemelerden ilk faydalanacak cihaz olması açısından mi a1 bir adım öndedir.

ne.demis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
m.said
Cihazım
samsung
Konular
0
cihazın ses kalitesi nasıl hocam?

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Cihazınız hayırlı olsun hocam ama miui arayüzünü kullanamayınca sıcak bakamıyorum a1 e

MindCrew

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi4
Konular
0
Cihazım dün akşam itibariyle geldi. Gerçekten çok şık bir cihaz. Kasa olarak iPhone 7plus ile boyutları çözünürlüğü herşeyi aynı. Şarj olarak sabah 11 de şarjdan aldım cihazı şu ana kadar sadece %26 eksildi. Parmak izi sensörü tahminim 0.4 sn falan açmakta. Ekran çözünürlüğü gayet başarılı. Androidone programı kapsamında üretildiği için sade Android tasarımı ve akıcı bir sistem var. Tam bir fiyat performans telefonu. Kamerasına gelince gerçekten çok kaliteli. Samsung s7 ve iPhone 7 kamerasından daha başarılı kamerası. Elimde onlar olduğu için ancak onlarla karşılaştırdım. Almak isteyen kaçırmasın bence herkese tavsiye ederim. İlerleyen zamanda uzun kullanım hakkında olumlu olumsuz yanlarınıda yazacağım inşallah.

Sende ekran kitlenmesi oldu mu tuşlar çalıştığı halde ekranın gelmemesi

Üst Alt