İnceleme Xiaomi Mi A1 İlk İzlenimlerim

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
YouTube da Google pıxel ile karsılastırmaları var ondan daha hızlı açmakta. Chrome ile alakalı bir sorun olabilir.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Wifi ile muhteşem hocam ama mobil ağa geçince aşırı yavaş tivitir instagram hepsinde bu durum var. Vodefone internet ayarlarım da sıkıntısız anlam veremedim.

erdew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi A1
Konular
0
Wifi ile muhteşem hocam ama mobil ağa geçince aşırı yavaş tivitir instagram hepsinde bu durum var. Vodefone internet ayarlarım da sıkıntısız anlam veremedim.
Çok ilginç bence internet hızı bayağı iyi lenova k5 note daha hızlı. Bende bu arada vodafone kullanıyorum

uyildirim32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi Mİ A1
Konular
2
Ben turkcell kullanıyorum WiFi den daha iyi mobil ag İnterneti. Vodafone ile alakalı bir durum olabilir bence . Hız konusunda çok memnunum çünkü

İlyskndmir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gurii
Cihazım
Xiaomi mi a1
Konular
6
Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır miu kullanıcısının.telefonu değiştirdim mi a1 modelini aldım saf Android olanindan gel gor2limki beni pek tatmin etme miu arayüzü kullanan biri olarak telefon çalıyor titreşim asla hissetmiyorum sesli.ortamda çalışan biriyim sesini duymuyorum annem aramış gece 1 de ben gece 2 de saate baktığımda haberim oldu mesaj geldiğinde zaten hiç hissetmiyorum.titresimini titreşim ayarını yapabilen varmı bu konuda bana yardımcı olacak.biri Vai acaba forumda yeni konular açamadım

ekomur

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
x
Cihazım
x
Konular
0
Xiaomi hiç kullanmadım Mi max 2 mi a1 mi hangisini seçmeli ?
vodafone hattım var 4.5 g çekim sorunu yaşanır mu

uyildirim32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi Mİ A1
Konular
2
Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır miu kullanıcısının.telefonu değiştirdim mi a1 modelini aldım saf Android olanindan gel gor2limki beni pek tatmin etme miu arayüzü kullanan biri olarak telefon çalıyor titreşim asla hissetmiyorum sesli.ortamda çalışan biriyim sesini duymuyorum annem aramış gece 1 de ben gece 2 de saate baktığımda haberim oldu mesaj geldiğinde zaten hiç hissetmiyorum.titresimini titreşim ayarını yapabilen varmı bu konuda bana yardımcı olacak.biri Vai acaba forumda yeni konular açamadım
Hocam valla sesi gayet tatmin edici. Ben son ses kullanmıyorum bundan dolayı. Miui arayuzu için bişey diyemem tercih meselesi

İlyskndmir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gurii
Cihazım
Xiaomi mi a1
Konular
6
Hocam valla sesi gayet tatmin edici. Ben son ses kullanmıyorum bundan dolayı. Miui arayuzu için bişey diyemem tercih meselesi

Ben sesini birşey demiyorum sesi gayet güzel ama titreşimi çok zayıf ben fabrikada çalışan biriyim sesli.ortamdayim titreşim çok zayıf olduğunda telefon çaldığında haberim olmuyor

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Acaba ne getirileri olur Oreo'nun? angel~~
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Acaba ne getirileri olur Oreo'nun? angel~~
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Miui arayüzünde pek bir getirisi olmadığı söyleniyor ama, saf android kısmında ne farkları olur bilemiyorum hocam. Pip modunun geleceğinden haberim var sadece; birde daha iyi Doze etkisi görülecek deniliyordu.

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Miui arayüzünde pek bir getirisi olmadığı söyleniyor ama, saf android kısmında ne farkları olur bilemiyorum hocam. Pip modunun geleceğinden haberim var sadece; birde daha iyi Doze etkisi görülecek deniliyordu.
Şarja olumsuz bir etki yapmasın da başka şey beklemiyorum artık, Google bu güvenemiyorum

Üst Alt