İnceleme Xiaomi Mi A1 İlk İzlenimlerim

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Şarja olumsuz bir etki yapmasın da başka şey beklemiyorum artık, Google bu güvenemiyorum

Olumlu etkisi olacak diye belirtiliyor hocam ama, umarım olumsuz olmaz söylediğiniz gibi :) Bu olumlu etkileri Android 6 ve 7'de göremedik ne yazıkki.

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Olumlu etkisi olacak diye belirtiliyor hocam ama, umarım olumsuz olmaz söylediğiniz gibi :) Bu olumlu etkileri Android 6 ve 7'de göremedik ne yazıkki.
Aynen öyle, 7'yi alan her cihazda istisnasız can sıkan şarj sorunları oldu. Umarım bu sefer işlerini sağlama almışlardır. :)

uyildirim32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi Mİ A1
Konular
2
Beta süreci için başvuru yaptım bakalım kabul olursa erken oreo kullanıcısı olup size bilgi veririm.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Beta süreci için başvuru yaptım bakalım kabul olursa erken oreo kullanıcısı olup size bilgi veririm.

Peki beklemedeyiz hocam o zaman :)
[doublepost=1512772906,1512772844][/doublepost]
Aynen öyle, 7'yi alan her cihazda istisnasız can sıkan şarj sorunları oldu. Umarım bu sefer işlerini sağlama almışlardır. :)

Umarım hocam. Şu sürüm güncellemenin en azından bir faydasını görebiliriz umarım. Lolipop'dan sonra hayatımı değiştiren birşey olmadı çünkü. Kitkat ve Lolipop farkı da, Lolipop ile biraz daha sistem hızlanması oldu; batarya konusunda da bir fark görememiştim LG G3'de.

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30

Merakla bekliyorum :)
[doublepost=1512836548,1512806872][/doublepost]Mi band 2 yi telefona bir türlü bağlayamadım. Eslestirilemedi müşteri hizmetleri ile görüşün diyor neden olabilir?
[doublepost=1513060203][/doublepost]153 mb'lik güncelleme geldi, güvenlik güncellemesi sanırım. :)

Turguttasdemir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Turgut
Cihazım
Mi a1
Konular
0
Teşekkür ederim. Gayet kaliteli cihaz. Ben farklı ve alternatif marka hastasıyım bu nedenle xiaomi iyi bir tercih oldu

Hocam bende bu cihazi yeni aldim ve bir kac sorum olacak cevaplarsan sevinirim bu cihazlarda muzik player ses kaydedici dosya yoneticisi gibi temel uygulamalar yok mu bu konuda napabilirim simdiden tesekurler
[doublepost=1513148607,1513122737][/doublepost]
Ben turkcell kullanıyorum WiFi den daha iyi mobil ag İnterneti. Vodafone ile alakalı bir durum olabilir bence . Hız konusunda çok memnunum çünkü

Benim vodafone daha once sony kullanicisiydim sony de benimde oyleydi internet baglantisi canavar gibi aninda aciyo hattinda sikinti olabilir vodafone u ara 24 saaitlik bir guncelleme yapiyolar hatta yada yenisiyle degistiriyolar

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam bende bu cihazi yeni aldim ve bir kac sorum olacak cevaplarsan sevinirim bu cihazlarda muzik player ses kaydedici dosya yoneticisi gibi temel uygulamalar yok mu bu konuda napabilirim simdiden tesekurler

Maalesef Android One cihazlarda bulunmuyor hocam. Google Play Store üzerinden yükleyebilirsiniz.

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Örnek fotoğraflar, çektikçe eklerim, gerçekten bu fiyata nasıl bir telefon aldık biz ya hu şaka gibi. :)

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

uyildirim32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi Mİ A1
Konular
2
[doublepost=1513148607,1513122737][/doublepost]
Benim vodafone daha once sony kullanicisiydim sony de benimde oyleydi internet baglantisi canavar gibi aninda aciyo hattinda sikinti olabilir vodafone u ara 24 saaitlik bir guncelleme yapiyolar hatta yada yenisiyle degistiriyolar
Direk dosya yöneticisi yok fakat ayarlardan depolamaya girip keşfet kısmına girdiniz mi orası dosya Yöneticisi şeklinde. Play Müzik muzık playerı. Saf Android olduğu için xiaomi ye özgü bir durum değil Google pıxel cihazlarında da aynı şekilde.

uyildirim32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi Mİ A1
Konular
2
Örnek fotoğraflar, çektikçe eklerim, gerçekten bu fiyata nasıl bir telefon aldık biz ya hu şaka gibi. :)

Süper çekimler. Bende kamerasını çok beğeniyorum hele gündüz cekımlerı çok çok iyi.

Üst Alt