İnceleme Xiaomi Mi A1 İlk İzlenimlerim

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Zarar vermeyeceğini düşünüyorum bildiğim kadarıyla bu piller dolduğunda enerjiyi kesiyorlar. (laf aramızda bende gece takıyor sabah şarjdan alıyorum. Bir sorun yaşamadım :) )
İnşallah ben de yaşamam :) Sağolasın hocam her şey için, şu güncellemeleri yapayım bari. :)
[doublepost=1511904132,1511901267][/doublepost]
Zarar vermeyeceğini düşünüyorum bildiğim kadarıyla bu piller dolduğunda enerjiyi kesiyorlar. (laf aramızda bende gece takıyor sabah şarjdan alıyorum. Bir sorun yaşamadım :) )
Güncellemeyi indirdi, 2 adımlı yükleme ekranına geçti, ilk adımı tamamladı ama 2/2 adımda öylece kaldı, barda ilerleme yok şu an :/
[doublepost=1511904480][/doublepost]neyse ki sonunda bitti, takıldı sıkıntı oldu sandım baya bekletti çünkü :)

mcharun99

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Miui
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Mi 6 kullanicisiyim telefonu alalı 1 ay oldu fiyatına göre tam bir canavar kamera bakımından süper gündüzleri süper geceleri de 10/8 verebilirim ne kasma ne donma şarjı harika diyebilirim 2 gün rahat götürüyor uygulama arsası geçişleri de baya hızlı ve akıcı

uyildirim32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi Mİ A1
Konular
2
Anladım hocam, bir kişi daha memnuniyetini belirtirse ben de güncelleyeceğim. Güncellemelerden çok ağzım yandı da üfleyerek yemek misali benimkisi. :)
Güncellemeden sonra herhangi bir wipe cache vs bir şey yaptınız mı? Sanki eski dosyaları önbelleği temizleyen işlemler falan yapılıyordu androidde o tarz şeyler vardı.
Ben aldığım anda güncelledim yeni Android sürüme geçiyor cihaz bu güncelleme ile. 400 mb güncellemede Kasım güvenlik güncellemesi iki guncellemeyıde yapın.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Mi a 1 e APK yükleniyor mu
Saf Android'e yüklenmiyor diyolar

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Ben aldığım anda güncelledim yeni Android sürüme geçiyor cihaz bu güncelleme ile. 400 mb güncellemede Kasım güvenlik güncellemesi iki guncellemeyıde yapın.

Yaptım hocam, sıkıntı yok şimdilik şükür :) Keşke manuel ayarlarda pozlama süresine yüksek sürelerde verseler 4 saniye vs :)
[doublepost=1512057798,1511983480][/doublepost]Arkadaşlar bu süre kötü değil mi? Ekran 2 saate yakın açık kalmasına rağmen %50?

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

erdew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi A1
Konular
0
Ekran süresi çok az istersen fabrika ayarlarina dön mesala benim ekran sürem 9 saatin altina dusmuyor.

Ekli dosyalar

• 20171125_060037.jpg
    20171125_060037.jpg
    165,6 KB · Görüntüleme: 40
  • 20171125_055559.jpg
    20171125_055559.jpg
    254 KB · Görüntüleme: 39
  • 20171125_055531.jpg
    20171125_055531.jpg
    249,6 KB · Görüntüleme: 40

Fatih7934

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 5x
Konular
2
Cihazım dün akşam itibariyle geldi. Gerçekten çok şık bir cihaz. Kasa olarak iPhone 7plus ile boyutları çözünürlüğü herşeyi aynı. Şarj olarak sabah 11 de şarjdan aldım cihazı şu ana kadar sadece %26 eksildi. Parmak izi sensörü tahminim 0.4 sn falan açmakta. Ekran çözünürlüğü gayet başarılı. Androidone programı kapsamında üretildiği için sade Android tasarımı ve akıcı bir sistem var. Tam bir fiyat performans telefonu. Kamerasına gelince gerçekten çok kaliteli. Samsung s7 ve iPhone 7 kamerasından daha başarılı kamerası. Elimde onlar olduğu için ancak onlarla karşılaştırdım. Almak isteyen kaçırmasın bence herkese tavsiye ederim. İlerleyen zamanda uzun kullanım hakkında olumlu olumsuz yanlarınıda yazacağım inşallah.

Ben de mi 5x imi alalı 5 gün oldu. ilk kez xiaomi cihaz kullanıyorum, xiaomi cihaz sahibi olmadığım halde 3 senedir xiaomi facebook sayfalarına üye idim sonunda bende aldım bi xiaomi :) cihaz gece çekimleri dışında süper bir cihaz bu fiyata bu performans harika! şunu da belirtmek isterim hayalimin cihazı mi mix serisi ancak bütçeyi aşıyor:)

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Cihazın mobil internet performansı niçin bu kadar düşük sayfalar vs çok geç yükleniyor. Bakıyorum ayarlarda da sıkıntı yok :/?

uyildirim32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi Mİ A1
Konular
2
Cihazın mobil internet performansı niçin bu kadar düşük sayfalar vs çok geç yükleniyor. Bakıyorum ayarlarda da sıkıntı yok :/?
YouTube da Google pıxel ile karsılastırmaları var ondan daha hızlı açmakta. Chrome ile alakalı bir sorun olabilir.

Üst Alt