- Adım
- Zek
- Cihazım
- MI 8
- Konular
- 8
bende aod saati sistem saatiyle aynı gösteriyor;nasıl aynı değil..kameraya gelince mi mix 3 kamerası inşallah mi 8 e gelecek ozaman herşey daha güzel olur,ceo ve diğer üst yönetim mesajlarında açıklandı,android 9 da eli kulağında güzel günlere az kaldı.Bluetooth araba olayındada iphone 7 den x e geçenlerdede farklı sorunlar olabiliyordu,çok önemli sorunlar değil bence.her telefonda bazı uyumsuzluklar olabiliyor ama ama bu reklam olayları çok sinir benim için en önemli sorun o.Bu arada benim cihaz türkiye cihazı,standart global rom 10.0.3
Aod saatiyle telefon saati aynı göstermiyor demedim senkronize çalışmıyor dedim. Örneğin telefon saati 10.05 iken aod saati 10:03te takılı kalıp ekrana dokunduğunuzda birden 10:05i gösteriyor. Keza aynı durum ana ekrana koyduğunuz hava durmlu saat için de geçerli. Sayfayı kaydırdığınızda dakikanın birden topluca değiştiğini görebilirsiniz.
Ayrıca size göre bluetooth sorunu önemsiz olabilir ama başkasına göre önemlidir. Her günüm en az 2.5 saat yolda geçiyor ve ücretli spotify üyeliğim varken benim için bu sorun gayet de önemlidir. Aşağıdaki başlığa tıklayıp ilk mesajdaki videoyu izlemenizi öneririm. Sizin için reklamlar ne kadar sinir bozucuysa benim için de her ay ücretini ödediğim ve telefonum da bana çalışır şekilde sunmak zorunda olduğu bu problem sinir bozucu maalesef.
Yardım - Bluetooth ile araç üzerinde müzik dinlerken sesin takılması