Haber Xiaomi Mi 8 İçin Global Rom Yayınlandı [Android 9][Güncellendi] - [06.11.2018]

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Ekran görüntüsüne göre Cihazınızda zaten yüklemeye çalıştığınız sürüm mevcut
MIUI 10 Global Stable 10.0.3.0 Kararlı.
Güncelleme bu yüzden yapamazsınız.

kararlı romdan betaya geçmeye çalışıyorum 8.10.25'e yani tam olarak nasıl yapılıyor bilgisi dahilinde yardımcı olabilecek var mı acaba? çünkü mi flash ile telefonu fastboot modda bağlıyorum fakat romu programa gösteremedim

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
Mi8 telefondan hiç memnun kalmadım. Görüşme sesi parazitli, GPS çalışmadı kurmak için geberdik ama randımansız, Pil durduk yerde yarım günde bitmeye başladı. Yüz tanıma yok...Rezalet...
ilginç bende okadar tel kulandım tüm apple serisi x de dahil samsung s7 edge s6 s8 ,pil olarak mi 8 den acayip memnunum bitmiyor namussuz:)

ertugrulgul__

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ertuğrul
Cihazım
Mi5 pro
Konular
11
Arkadaşlar merhaba 3 gün önce mi8 aldım satıcıya özellikle global mi diye sorduğumda global olduğunu söyledi fakat şimdi siteden kontrol edince global olmadığını gördüm. Benim sorum bootloader kilidini açmışlar ve global 10.0.2 versiyonu yüklü forumda biraz dolandım tam anlayamadım ne zaman brick oluyor bu cihazlar. Rom atamaz mıyım şimdi ben bu cihaza?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
ilginç bende okadar tel kulandım tüm apple serisi x de dahil samsung s7 edge s6 s8 ,pil olarak mi 8 den acayip memnunum bitmiyor namussuz:)
Kesinlikle pil konusunda katılıyorum, sabah 6:30 da %100 ile evden çıkıyorum ve gece 01:00'e kadar telefon elimden düşmüyor. Buna rağmen şarja takarken %20 lerde diyebilirim. Mi 8 den önce lg g4 kullanıyordum şarjdan çıkarmaya korkuyordum telefonu :)

UnHoly

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mİ8
Konular
0
Yaklaşık 1 aydır mi8 kullanıyorum 8 yıllık ios kullanıcısıyım.iPhone 4 den itibaren X a kadar bütün serileri kullanmış biri olarak almadan önce mi8 i çok araştırdım. Cihaz çok akıcı GPS problemi bende yok ses problemi yok.4.5G problemi yok. Bildirimlere ayar çektikten sonra düzeldi. Whatsapp ta 2 gözüken bildirim sorunu whatsapp güncellemesinden sonra düzeldi, kamerası sıradışı cihazım doğuştan global sürüm. Almak isteyen arkadaşlara kesinlikle öneririm. Doğuştan global olmasına dikkat ederek alsınlar.

apokoc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdullah
Cihazım
RN10 Pro
Konular
6
bazı hatalar hala duruyor ana ekran da iken ses açma kapamaya basınca medya sesi yükselip azalıyor.
olması gereken zil sesidir.
yazılım işini beceremiyorlar.

aynen bu sorun düzeltilmeli

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Merhaba 10.0.3.0 stable romdan 10.8.25 beta roma geçiş yaptım herhangi bir sıkıntı yok gibi görünüyor.
Sadece oyun hızlandırıcı ve alan değiştir uygulamasını herhangi bir yere taşıdığımda kendiliğinden en son sayfaya geliyor ve programlar tam yüklenmemiş görüntüsünde. Ayrıca ibb cep trafik de açılmadı yazılımı değiştirdikten sonra . Bu sorunlarla karşılaşan veya çözümü olan var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-11-05-11-13-03-000_com.miui.home.png
    Screenshot_2018-11-05-11-13-03-000_com.miui.home.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 51

GurdoganMert

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Arkadaşlar merhaba 3 gün önce mi8 aldım satıcıya özellikle global mi diye sorduğumda global olduğunu söyledi fakat şimdi siteden kontrol edince global olmadığını gördüm. Benim sorum bootloader kilidini açmışlar ve global 10.0.2 versiyonu yüklü forumda biraz dolandım tam anlayamadım ne zaman brick oluyor bu cihazlar. Rom atamaz mıyım şimdi ben bu cihaza?

Konu aç yardımcı olurlar atarsın rom TWRP mi yüklü, rom şuan ne china stable mi nedir

ertugrulgul__

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ertuğrul
Cihazım
Mi5 pro
Konular
11
Konu aç yardımcı olurlar atarsın rom TWRP mi yüklü, rom şuan ne china stable mi nedir
şuan global yüklü onda sorun yok yalnız cihaz benim mi heabım ile ilişkilendirilip bootloader kilidi açılmadığı için sorun olur mu ilerde veya kapanırsa yanlışlıkla ne gibi sorunlarla karşılaşırım gibi genel bilgileri açıkçası merak ediyorum.

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Peocawe Hocam.