tum centikli xiaomilerde oyle, sorun degil bilincli yapilmis bir tasarimMerhaba 10.1.2.0 yüklü fakat çentiğin aşağısında boşluk vat çentik ayarı tam değil sizdede öylemi
İlk önce bl kilidini açmam gerekli, ardından global kararlı yada haftalık sürüme güncelleme yapacaksın, malum yol mi 8 de hâlâ olmuyor diye biliyorum.merhaba,
Çok yazıldı belkide sıkıldınız ama ilk defa xiaomi marka telefon kullanacağım şu ana kadar hep diğer markalar ve son olarak uzun süre oneplus kullandım yurt dışından bi tane Mİ 8 aldım çin olarak geliyor ise şayet ilk yapmam gereken sanırım türkce kullanmak için BL kilidi kaldırmak mı yoksa wifi üzerinden GLOBAL SÜRÜM bir güncelleme varsa güncellemem yeterli olacak mı ? ( bugün itibariyle )
birde kayıt için malum yollar çözüme ulaştı mı acaba ?
teşekkürler ilginiz için
Destek verenlere teşekkürler ....
malum yollar kapali su an mi8 icinmerhaba,
Çok yazıldı belkide sıkıldınız ama ilk defa xiaomi marka telefon kullanacağım şu ana kadar hep diğer markalar ve son olarak uzun süre oneplus kullandım yurt dışından bi tane Mİ 8 aldım çin olarak geliyor ise şayet ilk yapmam gereken sanırım türkce kullanmak için BL kilidi kaldırmak mı yoksa wifi üzerinden GLOBAL SÜRÜM bir güncelleme varsa güncellemem yeterli olacak mı ? ( bugün itibariyle )
birde kayıt için malum yollar çözüme ulaştı mı acaba ?
teşekkürler ilginiz için
Destek verenlere teşekkürler ....
Arayüz sadece MIUI versiyonlarında değişir. Android versiyon değişikliklerini kullanıcının görmesi biraz zordur. Derinlere inmek gerekir.Bir Allahın kulu 8 ile 9 arasında görsel açıdan fark bulabilir mi? Aynı romu ismini değiştirip yüklemeden ne farkı var diye bir kişi de sormamış yahu.