Twrp ye gelin, pc cihazınızı görmesi lazım, öyle atın zip iarkadaşlar acil yardım..
xiaomi mi 8 global rom yükleme esnasında sıkıntı yaşadım. 15 günlük bl kilidini bekledim.açıldı twrp yükledim. çveneburi üyemizin paylaşmış olduğu v10.1.1 sürümünü zip şeklinde indirdim.tüm hepsini yaptım .sıra geldi zip dosyasını dahili hafızaya atmaya .bilgisayar dahili hafızayı görüyor.gönder diyorum ondan sonra hata veriyor .zip dosyasını dahili hafızaya atmıyor.usb hata ayıklamayı da yapmıştım.telefonum şu anda unlock modunda hiç açılmıyor.sadecefastbootta twrp açılıyor.ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim
aynı sorun bendede vardı 100 tl ye box ıle telefonu sıfırlattım brick olmus telefonunmerhaba ben çinden alınan bir mi 8 kullanıcısıyım. telefonu mi accounttan 15 gun bekleyerek unlock ettim.gelen çin romunu twrp yardımı ile globale çevirmeye çalıştım. İlk açıldıgında hangi ulke seçeneğinde sadece çin çıkıyor ve onu seçmemin akabinde telefon acılıyor,device is searching yazıyor tekrar kapanıyor. Şuan böyle bir döngüye girdi. Sizce neden olabilir? Teşekkürler.
Evet guncelleyin hocamMerhaba arkadaşlar ben de bugün mi 8 alarak aranıza katıldım. forumu pek inceleme fırsatı bulamadım, şu an 8.1.0 sürümü var (9.5.13.0(OEAMIFA), güncelleme olarak v10.0.3.0 OEAMIFH sürümü geldi. Hemen güncelleyeyim mi sizce?
çok az kullanmıştım fabrika ayarlarında döneyim mi sizce güncellemeden sonra?Evet guncelleyin hocam
Hocam hard reset atın daha sağlıklı, forumda veya internette nasıl yapılacağına bakıp yapabilirsiniz.çok az kullanmıştım fabrika ayarlarında döneyim mi sizce güncellemeden sonra?
Hocam şimdi de yeni bir güncelleme geldi. 10.1.2.0 olarak. En yeni stabil rom nedir bu telefonda nereye kadar güncelleyecegim?Hocam hard reset atın daha sağlıklı, forumda veya internette nasıl yapılacağına bakıp yapabilirsiniz.
Hocam o sürüm en son güncelleme 10.1.2 güzel bir güncelleme ancak pil tüketimi fazla güncellemeyi yaptıysanız hard reset atın telefonunuza sonra kurulumu gerçekleştirin benim konum var(Rehber - Android Pie Pil Optimizasyonu) yüklediğiniz uygulamalar o ayarları yapın günden güne düzelecektir batarya tüketiminiz.Hocam şimdi de yeni bir güncelleme geldi. 10.1.2.0 olarak. En yeni stabil rom nedir bu telefonda nereye kadar güncelleyecegim?