- Adım
- cem
- Cihazım
- mi 8
- Konular
- 9
Şöyle anlatayım. Diyelim saat 09:00. Ekranı kilitlediniz ve telefonu kenara bıraktınız. 09:01 de AOD saati değişiyor. 09:02 de değişiyor. 09:03 de değişiyor. Sonra bir dakika geçmesine rağmen saat 09:03 de kalıyor. Aradan 2-3 dakika geçtikten sonra AOD saati bir anda 09:06 oluyor. Bu süre zarfında telefonu hareketsiz bir zemine bırakıp hiç dokunmamanız gerekiyor.
Ben bu sorunun batarya optimizasyonu ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Çünkü telefon şarjda iken saniyesi saniyesine AOD saati değişiyor. AOD saatini yöneten uygulamayı bulup pil tasarrufunu kapatırsak sorun düzelecek gibi.
Eğer yukarıdaki gibi bir problem yaşamıyorsanız belki farkında olmadan bir ayar yapmış olabilirsiniz. Standart ayarlar dışında yaptığınız bir ayar vs. varsa bizimle de paylaşırsanız biz de test ederiz.
11 dakika şarj yüzde 20 lerde denedim pc saatiyle ;paralel saniyeleri attı daha sonra yapabilir belki 11 dakika dikkat edebildiğimde hep 1 dakika olarak gitti;ama sanki bikere şöyle birşey yaptı(virus bizede bulaştı)))dün gece baktığımda aod saati iki ekran tık ekran kilitli iken saat aynı ama parmak iziyle ekranı açtığımda saat misal 2 dakka geri kalıp hemen attı gibi emin değilim ama sanki öyle gördüm,yada o an telefon açıkken olan ekrandaki saat normal 1 şekilde 1 dakka ilerledi gece uykuluydum tam emin değilim.Şöyle anlatayım. Diyelim saat 09:00. Ekranı kilitlediniz ve telefonu kenara bıraktınız. 09:01 de AOD saati değişiyor. 09:02 de değişiyor. 09:03 de değişiyor. Sonra bir dakika geçmesine rağmen saat 09:03 de kalıyor. Aradan 2-3 dakika geçtikten sonra AOD saati bir anda 09:06 oluyor. Bu süre zarfında telefonu hareketsiz bir zemine bırakıp hiç dokunmamanız gerekiyor.
Ben bu sorunun batarya optimizasyonu ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Çünkü telefon şarjda iken saniyesi saniyesine AOD saati değişiyor. AOD saatini yöneten uygulamayı bulup pil tasarrufunu kapatırsak sorun düzelecek gibi.
Eğer yukarıdaki gibi bir problem yaşamıyorsanız belki farkında olmadan bir ayar yapmış olabilirsiniz. Standart ayarlar dışında yaptığınız bir ayar vs. varsa bizimle de paylaşırsanız biz de test ederiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazı dili konuşmaya benzemiyor birbirini tanımayan kişiler siz li biz li konuşurşa sanal ortamda bir sorun olmaz zaten ama bak ..sen...tarzı 1.tekil şahış konuşulmaz ,burası kimsenin kendini kanıtlamaya çalıştığı bir yer değil,bilgi paylaşımı yapılan bir forum,karşımızdaki kimseninde kişiliği yaşını karakterini bilemeyiz,eksik yanlış bilebiliriz,biraz dikkat edersek sıkıntı omaz zaten.Çok yararlı bir konu fakat arkadaşlar neden yanlış anlamaya ve hemen köpürmeye bu kadar meyillisiniz ? Karşınızdaki anlamamış olabilir.Eksik veya hatalı okumuş olabilir. Unutmayın ki yazılarda yazılanlarla ağızdan çıkan cümlelerin bir birinden çok farkı vardır.. Demek istediğim yazıyı okurken siz hangi ruh halindeyseniz ona göre anlarsınız fakat yüz yüze konuşurken durum çok daha farklıdır. Bu tepki veren arkadaşlarımın biraz daha mülayim olmalarını rica ediyorum. Burda tek derdimiz vermiş olduğumuz paranın karşılığını maksimumda kullanabilmektir..
Son düzenleme: