Soru Xiaomi Kamerada Başarısız Mı?

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Ben karanlık ortamlarda mi5s in google camera apk sıyla çok iyi işler yaptığını düşünüyorum.Ki onun sensörü geçtiğimiz yılın en iyi sensörüydü ve google pixel ile aynıydı.Bi telefonun mi5s kadar iyi fotoğraf çekmesi güç gerçekten.bütün markalar çift kamera furyasına katıldılar ama bence iyi diyafram açıklığına sahip tek kameralar hala daha iyiler
Hocam zaten google pixel 2 tek kamerayla çift kameralı telefonlardan daha iyi üstelik tek kamerla ile de bokeh efektini çok güzel veriyor. Apple ın başlattığı çift kamera furyası işte nolacak . Ön kamerada artık çift kamera koymaya başladılar bile :D

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Belki ileride parça parça toplam sensör boyutu apsc olur. Puzzle gibi birleşmiş jpg yapan telefonlar görürüz.

DraperyFalls

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alp Eren
Cihazım
Mi Note 2
Konular
0
Ben Xiaomi Mi Note 2 kullanıyorum ve telefonun ön kamerası video ve fotoğrafta gayet iyiyken, arka kameradan video çekmeye çalışınca görüntüyü kendi kendine 2-3 kat yakınlaştırıyor ve çok bulanık çekiyor videoyu. Bu tüm Mi Note 2'lerde mi böyle, yoksa benim telefonum sıkıntılı bir şekilde mi geldi?

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Ben Xiaomi Mi Note 2 kullanıyorum ve telefonun ön kamerası video ve fotoğrafta gayet iyiyken, arka kameradan video çekmeye çalışınca görüntüyü kendi kendine 2-3 kat yakınlaştırıyor ve çok bulanık çekiyor videoyu. Bu tüm Mi Note 2'lerde mi böyle, yoksa benim telefonum sıkıntılı bir şekilde mi geldi?
Note 2 yok bende ama dediğiniz çok tuhaf geldi, sizin telefonda muhtemelen bir arıza var gibi, hiç bir telefonda böyle bir hata duymadım.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Open camera kurup dener misiniz. Aynı olacak mı.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Maalesef bende de öyle hocam. Saçma bir yazılımsal sorun ve uzun zamandır çözemediler. Bu nedenle ben video için farklı uygulamalar kullanıyorum.

Cilgin123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yağmur
Cihazım
Xiaomi mi mi
Konular
1
mi mix var bende. başarısızlığı göz dolduruyor diyebilirim. önceden huawei p9 lite vardı. inanılmaz iyi çekiyordu. her anı yakalabiliyordum hareket halinde iken. bunda ise değil hareket anında iken durmuşken titretmenden çekmek maharet istiyor. resmen foto çekmeden soğudum. işletim sisteminin sadeliği için almıştım. galiba hata etmişim diye düşünüyorum...
Bende mi mix almıştım, kamerası beni hüsrana uğrattı, 1 ay dayanabildim sattım mi note 3 aldım.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Mı max 2 kamerası nasıl sizce ?

mertingen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
mi mix 256gb
Konular
22
Bende mi mix almıştım, kamerası beni hüsrana uğrattı, 1 ay dayanabildim sattım mi note 3 aldım.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla tasarımı güzel diye almıştım. şimdi çift kameralı birşey düşünüyorum. şu portre modu çekenlerden. xiaomi'nin var mı böyle kamerası iyi bir modeli. çift kameralı portre modlu falan?

Üst Alt