Soru Xiaomi Kamerada Başarısız Mı?

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Haziran ayını bekleyin, Mi Max 3 gümbür gümbür geliyor8=)haha--haha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Max 3'ün tasarımını ben sevmedim eğer gösterilen gibiyse.Ben max 2 almayı düşünüyordum ama tasarım aynı şekilde kalacaksa max 3 ü bekliyim.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Bu haberi bende okumuştum, gerçekten iyi bir haber bu. Umarım daha da iyi olurda hep xiaomi alırız,çünkü kamera hariç herşeyini(arayüz, donanım, performans vs) çok seviyorum ve alıştığım içinde başka telefon almak istemiyorum.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam benim önceliğim Kamera olmadığı için Mi6'nın Kamerasından da memnunum. Tabi Amiral Gemileriyle yarışır Kameraya kimse hayır demez :) Umarım Mi7 ve diğer yeni telefonlar Daha iyi Kamera Kompartmanı ile gelirler. Xiaomi yavaş yavaş Kamera işini öğrenecek gibi bakalım.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Sayın aLLMeTaLLiCa hocam tüm Xiaomi'nin kameralarından memnun, Sizler kamera kullanmasını bilmiyorsunuz diyor...
evet, ben gerçekten bilmiyorum mesela ve asla da kamerası süper diye gidip pahalı bir Cep telefonu almam...büyük ekran olsun bana yeter, işlemci SD 835 veya 845 olmasın, önemli değil....SD 835 li Cihaza sahip olanlar, cihazları ile uçabiliyorlarmı?

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Ben ıphone 7 plusa tonla para verdiğime pişmanım,halada taksidini ödüyorum.Ozamanlar Xiaomi cihazını keşfedebilseydim kesinlikle ıphonun yüzüne bakmazdım.Benim telefonda tek yaptığım şey konuşmak,mesajlaşmak ve oyun oynamak.Onun harici şeyleri zaten kullanmıyorum.

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Sayın aLLMeTaLLiCa hocam tüm Xiaomi'nin kameralarından memnun, Sizler kamera kullanmasını bilmiyorsunuz diyor...
evet, ben gerçekten bilmiyorum mesela ve asla da kamerası süper diye gidip pahalı bir Cep telefonu almam...büyük ekran olsun bana yeter, işlemci SD 835 veya 845 olmasın, önemli değil....SD 835 li Cihaza sahip olanlar, cihazları ile uçabiliyorlarmı?

Skorpi Hocam kamerası güzel veya işlemcisi azıcık hızlı diye bende bir telefona astronomik rakamlar verilmesine karşıyım ama kanaatimce telefonda özel anlarınızı her ortamda çekebilmek için telefonda kamera bir ihtiyaç. aLLMeTaLLiCa hocam ne tür ayar çekiyor telefona bilmiyorum ama burda da yazılan bir çok şeyi denedim ben ve sonuç yine aynı oldu hep. Yine sizinle hemfikir olduğum bir konu daha var, telefonda büyük ekran cidden çok iyi oluyor, bilgisayar ihtiyacınız olmuyor, tüm işlerinizi telefondan hallediyorsunuz. Türkiye de bir çok insan emin olun telefonunun bir çok özelliğini kullanmayı bilmiyor bile. Geldiğimiz noktaya hayret ediyorum, artık 2.000 TL lik telefonlar bize ucuz geliyor. İlk pahalı telefonum 1.100 TL idi ve çok para verdim bir telefona ya demiştim kendi kendime xiaomi yi de zaten bu yüzden seviyorum, f/p telefonu cidden.

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Mi 4 kamera diyafram açıklığı 1.8 olabilir ama gece çekimi her zaman ki berbat . Lensin küçük olmasından sanırım ışık toplamıyor Samsung S serisi gibi, Xiaomilerin kronik gece problemi var bence :D yazılıma baktığını düşünüyorum. Gündüz çekiminde çok efsane fotoğraflar çekilebiliyor , ön kamerada mi 4 ün iyi olduğunu düşünüyorum . Video performansı berbat o da ayrı bir konu
hocam video konusunda asus zenfone camera uygulaması 1080p kurtarıyor ama stock kameranın 4k+HDR gerçekten iyi video sonucu veriyor
[doublepost=1515431529,1515431184][/doublepost]
Bence de xiaomi lerde kamera, yazılımdan kaynaklı sebeb ten dolayı başarısız. Mi mix kullanırken kamera açıkken ekranda görünen görüntü müthiş derecede net, denklaşöre basıp çektiği fotoğrafa bakıyon canlı ekranda görünen le alakası yok. Ekrandaki görüneni çekemiyor.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam mi4 tede tam tersi çekmeden önce vasat çektikten sonra şahlanıyor foto

Cilgin123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yağmur
Cihazım
Xiaomi mi mi
Konular
1
hocam video konusunda asus zenfone camera uygulaması 1080p kurtarıyor ama stock kameranın 4k+HDR gerçekten iyi video sonucu veriyor
[doublepost=1515431529,1515431184][/doublepost]
hocam mi4 tede tam tersi çekmeden önce vasat çektikten sonra şahlanıyor foto
Aslında öyle olması lazım. Deklanşöre basınca otofocus yapıp daha da netleştirip öyle çekmesi lazım ken mi mix de tam tersi oluyor. Yazılımsal bir hata bence

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Skorpi Hocam kamerası güzel veya işlemcisi azıcık hızlı diye bende bir telefona astronomik rakamlar verilmesine karşıyım ama kanaatimce telefonda özel anlarınızı her ortamda çekebilmek için telefonda kamera bir ihtiyaç. aLLMeTaLLiCa hocam ne tür ayar çekiyor telefona bilmiyorum ama burda da yazılan bir çok şeyi denedim ben ve sonuç yine aynı oldu hep. Yine sizinle hemfikir olduğum bir konu daha var, telefonda büyük ekran cidden çok iyi oluyor, bilgisayar ihtiyacınız olmuyor, tüm işlerinizi telefondan hallediyorsunuz. Türkiye de bir çok insan emin olun telefonunun bir çok özelliğini kullanmayı bilmiyor bile. Geldiğimiz noktaya hayret ediyorum, artık 2.000 TL lik telefonlar bize ucuz geliyor. İlk pahalı telefonum 1.100 TL idi ve çok para verdim bir telefona ya demiştim kendi kendime xiaomi yi de zaten bu yüzden seviyorum, f/p telefonu cidden.

Hocam Benim fiyat limitim; Xiaomi'nin o sene çıkardığı Mi serisi oluyor :) Mi7 veya sonrasında Mi8 hangi fiyat ile gelirse; benim için Maksimum Limit o dur :)
[doublepost=1515455126,1515455089][/doublepost]

Hocam Uçalı çok oldu ama, yere inemiyoruz :D

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam Benim fiyat limitim; Xiaomi'nin o sene çıkardığı Mi serisi oluyor :) Mi7 veya sonrasında Mi8 hangi fiyat ile gelirse; benim için Maksimum Limit o dur :)
[doublepost=1515455126,1515455089][/doublepost]

Hocam Uçalı çok oldu ama, yere inemiyoruz :D
Havada iken bir selfie atın da görelim bari

DraperyFalls

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alp Eren
Cihazım
Mi Note 2
Konular
0
Open camera kurup dener misiniz. Aynı olacak mı.

Denedim fakat sonuç alamadım, kamera uygulamaları da kurtarmıyor durumu. İthalatçı garantili bir şekilde aldığım için telefonu geri de yollayamıyorum böyle kaldı...
[doublepost=1515478947,1515478795][/doublepost]
Maalesef bende de öyle hocam. Saçma bir yazılımsal sorun ve uzun zamandır çözemediler. Bu nedenle ben video için farklı uygulamalar kullanıyorum.

Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz bana da söyleyebilir misiniz?

Üst Alt