Soru Xiaomi Kamerada Başarısız Mı?

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
mi mix var bende. başarısızlığı göz dolduruyor diyebilirim. önceden huawei p9 lite vardı. inanılmaz iyi çekiyordu. her anı yakalabiliyordum hareket halinde iken. bunda ise değil hareket anında iken durmuşken titretmenden çekmek maharet istiyor. resmen foto çekmeden soğudum. işletim sisteminin sadeliği için almıştım. galiba hata etmişim diye düşünüyorum...
Mi mix gerçekten biraz kötü kalmış fiyatına göre. Maddi manevi manada o büyüklükte ve performanstaki bir telefona 1.0 µm küçüklüğündeki pixeli olan sensör yakışmamış. Ayrıca ois de yok. Titremeleri düzeltememesi normal haklısınız.

mertingen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
mi mix 256gb
Konular
22
"başarısızlığı göz dolduruyor" iyiymiş bu tabir cidden

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şaka bir yana gerçekten çok kötü. yani telefonu alırken o kadar videosuna falan baktım fotoğraf kalitesine kadar herşey güzel görünüyordu. daha sonra da ne kadar kötü olabilir ki dedim içimden. o kadar kötü çıktı.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Çok şükür beni anlayan biri çıktı.
mi 6 aldım 1 gün kullandım geri tuşu sorunu çıktı. yaptığım testlerde mi 5s ekranı daha iyiydi ön kamerası kesinlikle çok daha iyiydi. mi 6 kumlu çekiyor hem ön hem arka kamera

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
" data-source="post: 213419" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
mi 6 aldım 1 gün kullandım geri tuşu sorunu çıktı. yaptığım testlerde mi 5s ekranı daha iyiydi ön kamerası kesinlikle çok daha iyiydi. mi 6 kumlu çekiyor hem ön hem arka kamera
Bu da ayrı bir ironi, eski modeller yenilerden daha iyi. Ben bununla ilgili konu açmıştım,eski model olmasına rağmen mi4'ün kamerası daha iyi diye, 1.8 kamera diyafram açıklığı.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Mi4 mü alsaydık

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Mi 4 kamera diyafram açıklığı 1.8 olabilir ama gece çekimi her zaman ki berbat . Lensin küçük olmasından sanırım ışık toplamıyor Samsung S serisi gibi, Xiaomilerin kronik gece problemi var bence :D yazılıma baktığını düşünüyorum. Gündüz çekiminde çok efsane fotoğraflar çekilebiliyor , ön kamerada mi 4 ün iyi olduğunu düşünüyorum . Video performansı berbat o da ayrı bir konu

TahaKaradeniz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
MI5
Konular
3
Mi5 kullanıcısıyım. Otomatik çekimde yani elle ayarlama yapmadan gece çekimleri berbat. Daha doğrusu ışıksız ortamlar komple berbat. Ama güneşte özellikle çok hoş fotolar çekebiliyor

beelink

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Faber
Cihazım
mi5x
Konular
0
Ben karanlık ortamlarda mi5s in google camera apk sıyla çok iyi işler yaptığını düşünüyorum.Ki onun sensörü geçtiğimiz yılın en iyi sensörüydü ve google pixel ile aynıydı.Bi telefonun mi5s kadar iyi fotoğraf çekmesi güç gerçekten.bütün markalar çift kamera furyasına katıldılar ama bence iyi diyafram açıklığına sahip tek kameralar hala daha iyiler

Üst Alt