Merhabalar, projeksiyon cihazını epeydir kullanmıyordum, moralimde bozulmuştu ancak geçenlerde bir açalım dedik ve Netflix desteğinin geldiğini gördük. Artık hergun kullanıyoruz görüntü muhteşem, ekstra bir hoparlör de kullanmiyorum ses gayet kaliteli. Keşke bein connect desteği de gelse... Şu an cihazı çok seviyorum hatta evde farklı yerlerde kullanmak için perde bakıyorum. Yukarda odaklanma probleminden bahsedilmiş, açılışta kendisi odakladiktan sonra ben tekrar aynı işlemi yapıyorum ve ondan sonra odaklanma sabit kalıyor bu konuda bir sıkıntı çekmedim. Şu sıralar cihazı 6-7 saat kullanmadan bırakmıyorum hatta iyiki bunu almışım da dedirtti. Henüz bir web tarayıcısı yüklemedim usenmezsem Chrome yüklemeyi düşünüyorum bu konuda bir tavsiyeniz varsa sevinirim. Netflix o kadar iyi geldi ki başka bişey yüklemedim geçen baktım ne yükleyebilirim diye çok teknolojik biri değilim ama IPTV mantıklı başka da bişey bulamadım burki kodi den bahsetmişti daha önce kullanmadım birde app ten buldugumuz kodi bahsi geçen değil heralde muhtemelen APK ile indirmek gerekiyor. Son güncelleme ile sanki mi box s kıvamına geldi IPTV uygulaması bir tane vardı şimdi 10 dan fazla ancak seçip te birini kuramadım henüz. Varsa cihazla kullanabilen uygun aplikasyonlar buradan paylaşalım. Artık gönül rahatlığıyla cihazı tavsiye edebiliyorum... Sevgiler...