Ana Başlık Xiaomi FullHD DLP Android Projeksiyon Cihazı Kullananlar (Netflix desteği gelmiştir)

BurkiPower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
İnş Müh.
Konular
9
Madem lazer değil neden düzeltilmiyor . bu ürünün fiyatına bir sürü led projeksiyon var. vatandaş ve bendeniz tabi ki bu ürünü tek almak isteme nedenim LAZER olmasıydı. Herkes hata yapar hatalıysa düzeltsinler bilerek yapılmış ise vatandaşı kandırmakta neyin kafası *?
Haklısın kardeşim mi Türkiye ge bi yaz istersen

burakss

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
mi9
Konular
0
Haklısın kardeşim mi Türkiye ge bi yaz istersen
işim olmaz kardeşim herkes alacağı ürünü araştırsın. bence mi türkiye bu satış yapan kişileri araştırsın pek legal gibi gelmiyorlar çünkü garantileri de mi garantisi mi tartışılır. genelde bu satış yapanlar resmi mi değil.yok satış ortağı yok anlaşmalı ortak bi türlü anlayamadım. arkadaş ya resmi olursun yada korsan böyle birşeyi de ilk defa görüyorum. orjinal mi tr sitesinde böyle bir ürün yok. varsa linki atın bende göreyim. bu da son mesajım . tek amacım bir ürün almaktı kandırılacağımı görüncede dayanamadım yazdım .bu sitedede ürün hakkında yorum açıldığını gördüm sizleride bilgilendirmek istedim saygılar . son mesaj

BurkiPower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
İnş Müh.
Konular
9
işim olmaz kardeşim herkes alacağı ürünü araştırsın. bence mi türkiye bu satış yapan kişileri araştırsın pek legal gibi gelmiyorlar çünkü garantileri de mi garantisi mi tartışılır. genelde bu satış yapanlar resmi mi değil.yok satış ortağı yok anlaşmalı ortak bi türlü anlayamadım. arkadaş ya resmi olursun yada korsan böyle birşeyi de ilk defa görüyorum. orjinal mi tr sitesinde böyle bir ürün yok. varsa linki atın bende göreyim. bu da son mesajım . tek amacım bir ürün almaktı kandırılacağımı görüncede dayanamadım yazdım .bu sitedede ürün hakkında yorum açıldığını gördüm sizleride bilgilendirmek istedim saygılar . son mesaj
Anlıyorum seni çok iyi ama bu kadar gerilmeseydin keşke kendine yazık takma sen kafana kullanan kullansın ki ben çok memnunum

Muratt8

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Merhabalar, projeksiyon cihazını epeydir kullanmıyordum, moralimde bozulmuştu ancak geçenlerde bir açalım dedik ve Netflix desteğinin geldiğini gördük. Artık hergun kullanıyoruz görüntü muhteşem, ekstra bir hoparlör de kullanmiyorum ses gayet kaliteli. Keşke bein connect desteği de gelse... Şu an cihazı çok seviyorum hatta evde farklı yerlerde kullanmak için perde bakıyorum. Yukarda odaklanma probleminden bahsedilmiş, açılışta kendisi odakladiktan sonra ben tekrar aynı işlemi yapıyorum ve ondan sonra odaklanma sabit kalıyor bu konuda bir sıkıntı çekmedim. Şu sıralar cihazı 6-7 saat kullanmadan bırakmıyorum hatta iyiki bunu almışım da dedirtti. Henüz bir web tarayıcısı yüklemedim usenmezsem Chrome yüklemeyi düşünüyorum bu konuda bir tavsiyeniz varsa sevinirim. Netflix o kadar iyi geldi ki başka bişey yüklemedim geçen baktım ne yükleyebilirim diye çok teknolojik biri değilim ama IPTV mantıklı başka da bişey bulamadım burki kodi den bahsetmişti daha önce kullanmadım birde app ten buldugumuz kodi bahsi geçen değil heralde muhtemelen APK ile indirmek gerekiyor. Son güncelleme ile sanki mi box s kıvamına geldi IPTV uygulaması bir tane vardı şimdi 10 dan fazla ancak seçip te birini kuramadım henüz. Varsa cihazla kullanabilen uygun aplikasyonlar buradan paylaşalım. Artık gönül rahatlığıyla cihazı tavsiye edebiliyorum... Sevgiler...

BurkiPower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
İnş Müh.
Konular
9
Merhabalar, projeksiyon cihazını epeydir kullanmıyordum, moralimde bozulmuştu ancak geçenlerde bir açalım dedik ve Netflix desteğinin geldiğini gördük. Artık hergun kullanıyoruz görüntü muhteşem, ekstra bir hoparlör de kullanmiyorum ses gayet kaliteli. Keşke bein connect desteği de gelse... Şu an cihazı çok seviyorum hatta evde farklı yerlerde kullanmak için perde bakıyorum. Yukarda odaklanma probleminden bahsedilmiş, açılışta kendisi odakladiktan sonra ben tekrar aynı işlemi yapıyorum ve ondan sonra odaklanma sabit kalıyor bu konuda bir sıkıntı çekmedim. Şu sıralar cihazı 6-7 saat kullanmadan bırakmıyorum hatta iyiki bunu almışım da dedirtti. Henüz bir web tarayıcısı yüklemedim usenmezsem Chrome yüklemeyi düşünüyorum bu konuda bir tavsiyeniz varsa sevinirim. Netflix o kadar iyi geldi ki başka bişey yüklemedim geçen baktım ne yükleyebilirim diye çok teknolojik biri değilim ama IPTV mantıklı başka da bişey bulamadım burki kodi den bahsetmişti daha önce kullanmadım birde app ten buldugumuz kodi bahsi geçen değil heralde muhtemelen APK ile indirmek gerekiyor. Son güncelleme ile sanki mi box s kıvamına geldi IPTV uygulaması bir tane vardı şimdi 10 dan fazla ancak seçip te birini kuramadım henüz. Varsa cihazla kullanabilen uygun aplikasyonlar buradan paylaşalım. Artık gönül rahatlığıyla cihazı tavsiye edebiliyorum... Sevgiler...
Evet netflix desgi geldikten sonra daha da güzel bir cihaz oldu açıkçası. Kodi turkvod eklentisini kullanıyorum ben ki bir çok eklenti var. Biraz araştırın bence. Bir çok flim dizi özellikle TV kanalları hepsi mevcut. Bir kaç arkadaşım süper lig maçlarında izliyordu ama benim ilgim olmadığından merak edip ugrasmadim.

Muratt8

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Bu Muratcan için, bende de damlacık şeklinde birşey var ama görüntü de bir sıkıntı yok o yüzden önemsemiyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

dede17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Lg g2
Konular
5
Merhaba ben de ürünü daha yeni aldım çin versiyonu türkçe yapabilir miyiz root rom neyse teşekkür ederim bir de netflix bir türlü yükleyemedim link atma imkanı olan link atabilir mi aptoide tv den yükledim ama hata veriyor

BurkiPower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
İnş Müh.
Konular
9
Merhaba ben de ürünü daha yeni aldım çin versiyonu türkçe yapabilir miyiz root rom neyse teşekkür ederim bir de netflix bir türlü yükleyemedim link atma imkanı olan link atabilir mi aptoide tv den yükledim ama hata veriyor

Merhaba hayirli olsun. Üst mesajlarda bir arkadaş root etmişti sanırım.

dede17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Lg g2
Konular
5
Ben aldım. Tüm herşey çince. Bir kısmı ingilizce oluyor sadece. Xda sitesinden yararlanarak rootladım cihazı. Çok stabil değil ama güzel bir cihaz. Alan arkadaşlara yardımcı olabilirim çoğu konuda.

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba root lamayı nasıl yaparız bende yeni aldım 3 gün önce çinçe değil de stıok playstore un da olduğu şekilde rootlayabilir miyiiz

tekprens28

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Taylan
Cihazım
mi band 4
Konular
0
Merhaba root lamayı nasıl yaparız bende yeni aldım 3 gün önce çinçe değil de stıok playstore un da olduğu şekilde rootlayabilir miyiiz
Hocam bende play store olmadı bir türlü. Apptoide market var tv reposu olarak. O play storeye gerek kalmadan her işinizi görüyor.

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt