- Adım
- yns
- Cihazım
- android projeks
- Konular
- 0
Bir sure izleyince focus bozuluyor. Bu tarz bir sikinti yasayan varmi aranizda. ?
Evet benle beraber bir kaç arkadaş yaşadık fakat güncelleme sonrasında bende problem bittiBir sure izleyince focus bozuluyor. Bu tarz bir sikinti yasayan varmi aranizda. ?
Bende yaşadım ama çözemedim güncelleme yaptım sorun düzeldi diyen arkadaş tam olarak ne güncellemesi bu konu hakkında bilgi verebilie miBir sure izleyince focus bozuluyor. Bu tarz bir sikinti yasayan varmi aranizda. ?
Normal android güncellemesi belkide focus hatasını düzelten güncelleme yoktur içinde bilemiyorum ama bende ilk zamanlar çok fazla yaşıyordum şuan bitti güncelleme ile ilgili düşünüyorum ama emin değilimBende yaşadım ama çözemedim güncelleme yaptım sorun düzeldi diyen arkadaş tam olarak ne güncellemesi bu konu hakkında bilgi verebilie mi
POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamlar ,
Ürüne renk ayarı verip daha iyi görüntü alabilen var mı ? Yazıları okudum ama bununla ilgili herhangi bir şey gözüme çarpmadı. Ayarlarında gözle görünür bir değişim olmuyor ama birisi belki kurcalayıp daha iyi verim verecek bir renk dinamiği yakalamış olabilir.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Perde meteryali nedirBu cihazın renkleriyle oynayıp iyi bir görüntü elde eden var mı ?
Perde meteryali nedir
Ölçmek lazım ben transteflective perde kullanıyorum karşısından karanlık zor bakıyorum yan açılardan zayıf karşıdan çok güçlü gündüz bile perde açık çok net bir şekilde izleyebiliyorum ama renk doğruluğu mat beyaz gibi olmaz her açıdan izlemek için mat beyaz led ışık kaynağu için idealPerde meteryali nedir
Bir tanesi ışık kapalı ama yan odadan ışık geliyor diğeri tam tepeden ışık açık kamera tam yansıtmayabilirMat beyaz . Arkası siyah gama screen marka 240*200 perde görüntüsü. Yaklaşık 3.6 mt den yansıtıyorum. Yalnız eskiden görüntü daha doygundu son zamanda sanki görüntü biraz daha soldu gibi geldi. Psikolojik de olabilir bilmiyorum.