Kardeş sorunlu musun? Neden insanları irite edici konuşup duruyorsun? Ben sana dava aç, dilekçesini koy buraya, biz de o yolu izleyelim mi dedim? Nasıl anlıyorsun yazılanı?
Ben cidden senin avukat olduğunu, sorgular oldum. Ya çok egoistsin ya da avukat olmuşsun fakat avukatlığın dalları konusunda henüz pişmemişsin.
Avukatım diyip duruyorsun, başta sen hakkını ara insanlara iyi bir şekilde örnek ol diyorum, izleyeceğim yol belli diyorsun. E buna da saygı duyup yolunda başarılar diliyorum, neden hala gerginlik çıkarma peşindesin?
Dava açarsın veyahut başkası açar. Kazanır. Emsal olması açısından o dosya numarasını kullanırız, böyle böyle oldu aynı olay benim de başımda, bu dosya numarasıyla aynı durumda davayı kazandı, ben de kazanmayı beklerim deriz.
İhtarname çeker sonuç olumlu olur, bir hafta içinde cevap verme zorunluluğu var zaten avukatsın ya bunu bilmelisin zaten. Olan biten hakkında kesin ve net bilgi cevabı vermek zorundadır kişi. Öyle btk'ya topu atıyoruz bekliyoruz gibisinden değil...
Dilekçe örneği de arayana internette istemediğin kadar var zaten, buraya koymakta marifet değil. Ücretsiz yaparım demişsin, iyi sağol ne diyelim o da bir pozitif yardım çabası.
"Avukat olan arkadaşa da sadece şunu diyeceğim "ihtar çekemiyor musun hocam?".
Hay, demez olaydım sana da şunu, lanet olsun bulaştığıma gece gece insanı çileden çıkartıyorsun. İsim yok, evet ismin yok. Masraf yok, evet fakat belki bahanen cidden geçerlidir. Çaba yok, evet çaba göstermiyorsun.
Allah'a havale ediyorum, rica ederim bana ya da benimle ilgili yazma daha fazla.
Engellenebiliyorsan da engelleyeceğim. Benden uzak Allah'a yakın ol da.
Engelleme varmış, engellendiniz.
-
Evet, gerçekten hukuku bilen biri, hukuki yolları izleyerek imei sorunuyla ilgili olumlu veya olumsuz ihtar yoluyla veya dava emsal örneği kazansın veya kaybetsin, paylaşsın beni/bizi kurtarsın diye bekliyorum.
Kimine göre amme, kimine göre emsal teşkil örneği.
Bugün dava açıp olumlu olan emsal örneğini göstersek bile masraf yapacağız, fakat bazı avukatım diyenler bunun da farkında değil. Beleş sanıyor. Neyse sansın ne diyeyim.
Ben yine tüm iyi niyetimle, başarılar dileyeceğim size, bana karşı beni tanımadan kullandığınız tüm itham ve iftiralara rağmen.