- Adım
- dante
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ek olarak belirtelim. Hukuksuz bir iş varsa ben şahsen zaten takipçisi olacağım merak etmeyin. Ama ben zaten avukatım bu uzun süreçlere alışkınım. Bir arkadaşa vekalet verir zaten ceza davası vekâlet ücretiyle bu telefonunun bedelini çıkartırım. Ancak benim tavsiyem herkesin kendi koşulları içerisinde değerlendirme yapıp ona göre hareket etmesidir. 4 ay içinde hallolmazsa bi şekilde ben olayı çözümlerim ya da hukukî olarak hesabını sorarım diyenler farklı ben uğraşmam diyenler farklı hareket etsinler. Uğraşamam diyenlerin içinde GittiGidiyor ya da N11 kanalıyla para iadesi süresini geçirmemiş olanlar bence hiç risk almasınlar. Söylediklerim maşacı arkadaş yada türevleri tarafından başka yöne çekilmesin yanlış anlaşılmasın ama onlarca sayfa içerik ve verilen ya da verilemeyen cevaplar güven vermeyen açıklamalar bu konuda mevcutAlmanya'dan yurda girişte havaalanında bildirimde bulunmadan incik boncuk geçirdikleri için 5 yıl ile yargılanan müvekkilim de oldu. Kaçakçılık ciddi suçtur. Yasa dışı bir iş yapıyor olsalar GittiGidiyor N11 gibi satış platformlarından göstere göstere satış yapacaklarını düşünmüyorum bu insanların. Ha bunu yapıyorlarsa da tek bir suç duyurusunda iş çözülür ve burda atıp tutan arkadaşlar suç duyurusunda bulunacaklarsa her bir aynı olayda suçun cezası zincirleme suç hükümleri uygulanarak artırılır. Vergi cezalarını söylemiyorum bile. Yani bu iş bile bile kendi ipini çekmektir. Gerçi şirketi saman adam üzerine kurdularsa onu bilemem. O zaman o arkadaşa geçmiş olsun demek gerekir. Kaldı ki organik bağ denen bir kavram vardır. Şirketi tasfiye edip başka bir şirket kursalar da alacaklarına el koymak mümkündür. Yani bu iş o kadar kolay değil arkadaşlar. Satıcı sıkıntılı o gerçek ama bu kadar da.... Bilmiyorum bu insanların da avukatları var sonuçta sistemi tamamen haksız kazanç sağlamaya göre kurgularsanız bunu becerirsiniz. Ben durumun o kadar vahim olduğunu düşünmüyorum. En azından şimdilik
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi