Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

memojk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
MI 8
Meslek
Mühendis
Konular
16
Cuma mesai bitimine kadar çözülmezse iade işlemini başlatacağım

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13

malibir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi5
Konular
0
Daha önce bu telefonu gg den alıp da yorum yapan biri aynen şunu yazmıştı ilk aldığımda IMEI kaydı yoktu 4 gün sonra baktığımda kaydı yapılmıştı diye bu telefon satıldıktan sonra IMEI kaydının yapılabileceğini gösteriyor

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Omeryilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5 prime
Konular
4
slm arkadaslar
mi5 64 gb telefonu gg uzerinden cepporttan aldim bugun 8 gun oldu irsaliyede imei no yaziyor e-arsiv faturada irsaliye no ve irsaliye tarihi yazili yani faturada imei yazmiyor ama irsaliye no oldugu icin fatura ve irsaliyeyi birlikte degerlendirirsek sorun yok gibi gorunuyor ama imei hala kayitdisi durumda bazi arkadaslarin da dedigi gibi satici sorun budur su gune kadar sorun cozulecek dese herkes rahatlar btk ve satici topu birbirlerine atinca bizler tedirgin oluyoruz her gecen gun daha da geriliyoruz boyle giderse bende iade yoluna gidecegim cantara hocam sorunun ne oldugunu sen biliyorsundur yada tahmin edersin ozelden yazabilirim diyordun gecenlerde bende ogrenebilir miyim.

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
Almanya'dan yurda girişte havaalanında bildirimde bulunmadan incik boncuk geçirdikleri için 5 yıl ile yargılanan müvekkilim de oldu. Kaçakçılık ciddi suçtur. Yasa dışı bir iş yapıyor olsalar GittiGidiyor N11 gibi satış platformlarından göstere göstere satış yapacaklarını düşünmüyorum bu insanların. Ha bunu yapıyorlarsa da tek bir suç duyurusunda iş çözülür ve burda atıp tutan arkadaşlar suç duyurusunda bulunacaklarsa her bir aynı olayda suçun cezası zincirleme suç hükümleri uygulanarak artırılır. Vergi cezalarını söylemiyorum bile. Yani bu iş bile bile kendi ipini çekmektir. Gerçi şirketi saman adam üzerine kurdularsa onu bilemem. O zaman o arkadaşa geçmiş olsun demek gerekir. Kaldı ki organik bağ denen bir kavram vardır. Şirketi tasfiye edip başka bir şirket kursalar da alacaklarına el koymak mümkündür. Yani bu iş o kadar kolay değil arkadaşlar. Satıcı sıkıntılı o gerçek ama bu kadar da.... Bilmiyorum bu insanların da avukatları var sonuçta sistemi tamamen haksız kazanç sağlamaya göre kurgularsanız bunu becerirsiniz. Ben durumun o kadar vahim olduğunu düşünmüyorum. En azından şimdilik

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

farukhoca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
faruk
Cihazım
mi5
Konular
5
benimdr gg uzerinden cepportdqn aldigim mi 5 64 gb kayitsiz gotunuyor.ben onayda verdim.cepport mesajinda persembe cuma sorunun duzelecegini yazmis.iade edebikirmiyim bende

muro38

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
murat
Cihazım
mi 5
Konular
0
Bende mağdur olanlardanım şimdi ben satıcıya para aktarılmasını uzattım son günü bekliyorum yalnız telefon açıldı kullanıldı iade için ımeı kayıtlı satıp olmadığı için telefon açılsa bile iade edilebilirmi arkadaşlar gitti gidiyordan ?

memojk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
MI 8
Meslek
Mühendis
Konular
16
Bende mağdur olanlardanım şimdi ben satıcıya para aktarılmasını uzattım son günü bekliyorum yalnız telefon açıldı kullanıldı iade için ımeı kayıtlı satıp olmadığı için telefon açılsa bile iade edilebilirmi arkadaşlar gitti gidiyordan ?
benimdr gg uzerinden cepportdqn aldigim mi 5 64 gb kayitsiz gotunuyor.ben onayda verdim.cepport mesajinda persembe cuma sorunun duzelecegini yazmis.iade edebikirmiyim bende
14 gün boyunca cayma hakkı mevcut ben bu hakkımı kullanıp cuma günü geri yollacağım

farukhoca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
faruk
Cihazım
mi5
Konular
5
Yonetici arkadaslar bir bilgi verir misiniz bu konuda yardimci olur musunuz ?ne olacak bu telefonlar ? hic geri filan gondermek istemiyorum ben

Üst Alt