Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

ogeday

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oktay
Cihazım
Xiaomi mi5 p
Konular
1
ben pazartesi aradığımda 15 temmuzdan dolayı yeni işe girenler sorun çıkarmıyormuş işi bilmiyorlarmış :) ağlanacak duruma gülüyorum
Ciddi misin hocam? Durum tahmin ettiğimizden daha vahim o zaman:)

RevaL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BURAK
Cihazım
Mİ5 PRİME
Meslek
Memur
Konular
0
Aradım banada aynısı söylendi 15 temmuzdan dolayı btk da atılanların oldugunu, yerlerinin henüz doldurulamadığı bu yüzdende işlemlerin çok yavaş işlediğinden bahsettiler.Ürünümüzün arkasındayız bundan başka hiç bir problemin olmadıgını en kısa zamanda düzeleceğini belirtti.

erentuna

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren
Cihazım
Galaxy s4 ac
Konular
0
Bende telefonu almayi planlamistim ancak bu son 1-2 haftada yaşanan olaylar diger herkes gibi benimde canımı sıktı. Cantara admin telefon satişa açılırsa almalimiyim.

Es035

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergun
Cihazım
Mi5 64 MiMax
Konular
0
Gittigidiyor kanalı ile Cepporttan gelen son mesaj '' 1-2 gün içinde kayda girmiş olacaktır.''.
İnşallah bekliyoruz.
Bu arada Xiaomi Mİ5 model harici, imei kaydı yapılmayan bizim gibi bekleyen varmı acaba ..?

ogeday

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oktay
Cihazım
Xiaomi mi5 p
Konular
1
Arkadaşlar cepport 20 yıllık mağaza bir telefon modeli için bu kariyeri bitireceklerini zannetmiyorum bende bu forumdakiler gibi kayıtsız IMEI mağduruyum yapmamız gerekenin onay sürecini gg den durdurmamiz gerektiği olduğunu düşünüyorum ki en azından ben öyle yaptım....Onay verenler içinde firmayla konuştuğumuzda cihazın arkasında olduklarını söylüyorlar bence en azından cayma hakkı süresi dolana kadar beklemekte fayda var bir kaç güne bu işi çözemezlerse zaten iade eder kurtuluruz bu illetten

Makhosh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit
Cihazım
Mi 5
Konular
1
cepport , işyerinize gelirsek faturamızda düzeltme yapmak için yardımcı olabilir misiniz?

Makhosh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit
Cihazım
Mi 5
Konular
1
Düshekimi, sorunun ne olduğunu söyleyeceklerini sanmıyorum. Çünkü sorun zaten legal olmayan bir durum. Benim düşüncem fatura en azından düzgün olsun ki, yarın bir gün IMEI`ler ile ilgili problem olursa kanıtımız olsun. Ama telefonla görüşmem de yardımcı olmadılar.

MuvahhidGenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Sony Xperia
Konular
21
Tamam öylede ama mantıken imei yazmayan bir fatura var elinde ve onunla garantiye gideceksin değil mi 2 sene geçtikten sonra birisi başkasından daha geç alınmış bir imei yazmayan mi 5 faturası ile o cihazı garantiye verebilirsin. Ve Delta servis böyle bir ihtimal varken imei yazmayan faturayı dikkate alır mı?

memojk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
MI 8
Meslek
Mühendis
Konular