- Adım
- Muhammet
- Cihazım
- mi5 prime
- Konular
- 13
estf hocam.siz zaten ilgileniyorsunuz.sagolun.hayirli haberler bekliyoruz sizdenHocam kişisel işlerim nedeniyle bugün çok yoğundum foruma bakamadım kusura bakmayın. Şimdi cepport'un sahibi Burak beyle bir telefon görüşmesi yaptım. BTK'dan gelen bilgiye göre kendilerine dün için kesin işleneceği söylenmiş. İşlenmeyince de bugün avukatları Ankara'ya gelmiş ve şu anda BTK ile görüşüyorlarmış. Benimle görüşürken diğer telefondan avukatını aradı ama meşgule attı, şu anda toplantıdayım diye mesaj geldi. Avukatlarından haber geldiğinde bana da haber verilecek ve sizleri de bilgilendireceğim hocam.
Keşke yazı gelse ve sorunun ne olduğunu öğrensek... Ona göre yapılması gereken ne varsa yapılacak ve çözülecek ancak sorunun ne olduğunu kimse bilmiyor. Sadece sistemde imei'ler görünmüyor. Xiaomi ithal eden diğer firmalarda da aynı sorun varmış. Onlar da satışları durdurmuşlar. Ancak sorun neden kaynaklanıyor kimse bilmiyor. Elbette ki varsayımlar var ama bu varsayımların hiç biri cihazlarla veya Xiaomi satan firmalarla ilgili değil...
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi