Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Hocam kişisel işlerim nedeniyle bugün çok yoğundum foruma bakamadım kusura bakmayın. Şimdi cepport'un sahibi Burak beyle bir telefon görüşmesi yaptım. BTK'dan gelen bilgiye göre kendilerine dün için kesin işleneceği söylenmiş. İşlenmeyince de bugün avukatları Ankara'ya gelmiş ve şu anda BTK ile görüşüyorlarmış. Benimle görüşürken diğer telefondan avukatını aradı ama meşgule attı, şu anda toplantıdayım diye mesaj geldi. Avukatlarından haber geldiğinde bana da haber verilecek ve sizleri de bilgilendireceğim hocam.

Keşke yazı gelse ve sorunun ne olduğunu öğrensek... Ona göre yapılması gereken ne varsa yapılacak ve çözülecek ancak sorunun ne olduğunu kimse bilmiyor. Sadece sistemde imei'ler görünmüyor. Xiaomi ithal eden diğer firmalarda da aynı sorun varmış. Onlar da satışları durdurmuşlar. Ancak sorun neden kaynaklanıyor kimse bilmiyor. Elbette ki varsayımlar var ama bu varsayımların hiç biri cihazlarla veya Xiaomi satan firmalarla ilgili değil...
estf hocam.siz zaten ilgileniyorsunuz.sagolun.hayirli haberler bekliyoruz sizden

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

malibir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi5
Konular
0
"Hayır efendim kayıt edilmeme şansı yok.Zaten olmicak olsa biz size cihazı bile satmayız.Faturalı ürününüz.Ben size bizzat kendim garanti veriyorum.Dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.Müsterih olun.Biz herzaman burdayız.BTK ya bekliyoruz ilk defa bukadar uzadı" cepport dan bugün gelen mesaj

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
"Hayır efendim kayıt edilmeme şansı yok.Zaten olmicak olsa biz size cihazı bile satmayız.Faturalı ürününüz.Ben size bizzat kendim garanti veriyorum.Dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.Müsterih olun.Biz herzaman burdayız.BTK ya bekliyoruz ilk defa bukadar uzadı" cepport dan bugün gelen mesaj
size gene cevap vermişler :) benim inancım az vardı artık kalmadi

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Es035

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergun
Cihazım
Mi5 64 MiMax
Konular
0
Cepport'tan bana gelen mesajda aşağıda yer almakta.
Merhabalar efendim,hala beklemedeyiz fakat size şunu belirtiyim.Şuana kadar 55bin cihazda böyle bir problem yaşamadık bu son getirdiğimiz mi5lerde bizden kaynaklı olmamakla birlikte hala kayıt olmadı.Beklemedeyiz.

EnemyHunter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nakah
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
2
banada gittigidiyor üzerinden attıkları mesaj "
müşterelirimize btk geçikmeden dolayı özür dileriz bugün yarın kayıt amerhaba btk veri tabanındaki çalışmadan dolayı bukadar geçikme olmuştur btk ile irtibat halindeyiz sorun bugün çözülecektir herhangi bi kötü sonuç aklınıza gelmesin sizde bilirsinizki ürün resmi ithalat ürünü olup faturalı bi şekilde gelmektedir siz ltında olacaktır"

FthShhn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
1
Bende n11 den newport mağazasından mi5 64 gb olanı aldım. Sanırım cepport la aynı firma adresi mys iç ve dış ticaret olarak görünüyor. n11 müşteri hizmetlerini aradığımda ürünün ambalajını dahi açmadığımı ürünün cayma süresi dolduğunda imei sorunu devam ederse kendilerinin müdahil olup olmadığını sordum. Bana kullanılmamış açılmamış ürünün 180 gün boyunca iade edilebileceğini söyledi. Yani o konuda garanti n11 den alan arkadaşlar için söylüyorum. Bende süreci sessizce bekleyeceğim. Zira acelem yok. Umarım sorun hızla ve güzel bir şekilde çözülür.

yusufaydin23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
Bende cepporttan mi5 prime aldım. alalı 10-12 gün oldu. Telefon temiz. Bunun cepportla alakalı olduğunu sanmıyorum bende. Umarım en yakın zamanda düzeltilir. Dün antutu test yaptım 148830 aldı. Cihazdan fazlasıyla memnunum.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ogeday

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oktay
Cihazım
Xiaomi mi5 p
Konular
1
Herkese merhaba arkadaşlar kervana bende katıldım bütün mağdurlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum inşallah tez zamanda sorunumuz çözülür bu arada cepport tan alıpta iade yapan varmı? Varsa gelişmeler hakkında bizi bilgilendirirse bahtiyar olurum....

denizcileriz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi5
Konular
0
Herkese merhaba arkadaşlar kervana bende katıldım bütün mağdurlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum inşallah tez zamanda sorunumuz çözülür bu arada cepport tan alıpta iade yapan varmı? Varsa gelişmeler hakkında bizi bilgilendirirse bahtiyar olurum....
Merhaba hoşgeldiniz böyle devam ederse iade edeceğiz telefonun tablet olmasını beklemek istemiyoruz

Üst Alt