Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

lgnlgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ılgın
Cihazım
xiaomi mii5
Konular
1
Arkadaşlar bence direk gittigidiyorla iletişime geçmek. Onlar söyler teslimat adresini

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
Arkadaşlar bence direk gittigidiyorla iletişime geçmek. Onlar söyler teslimat adresini
Cayma hakkını kullanarak veya sair surette iadelerinizi kargoda yer alan gönderici adresine yapabilirsiniz. Zira sizin satıcı şirketin benim adresim diye belirttiği ve gönderim yaptığı adres dışındaki adresi araştırma ve/veya bilme yükümlülüğünüz yoktur hukuken.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rbzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
4
hocam turuncumagaza ile iletişime gectiniz mi ?

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet bir kaç defa mesaj ile bugün de telefondan aradılar. Daha önce de böyle geç kayıtlama olduğunu. En yakın zamanda sorunu çözecek lerini söylediler. Kesin olacağını endişe olmasın dedi. Bende bekliyorum. İnşaallah olacaktır. Tabi onların bu konuda hatası var fakat şuan kötü niyetli olmaları mümkün değil mahcubiyet lerinden belli. Ben diğer satıcıları bilmiyorum ama turuncu mağaza samimi geldi. En yakın zamanda çözülmesini umuyorum. Çözmez iseler zaten çok şey kaybederler.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
mys bilişim olarak gelmiş.oraya göndereceğim genede arar sorarım

Bu olayların yaşanmasında kesinlikle satıcı suçludur benim gözümde.Telefonu kayıt ettirmeden yollamak böyle sonuçlar doğurur.Belkide 100 kişi iade edecek.

memojk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
MI 8
Meslek
Mühendis
Konular
16
Ben bu imei numarasını başkasının üzerine kayıt ettirme şansım var mı bu konuda bilgisi olan var mı

ayarsizherif

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
3
Ben şahsen 120 gün bekleyeceğim baktım olmuyor kardeşimin pasaportuna kayıt yaptıracam. Ancak hukuki yollara da başvuracam. Böyle iş olmaz bıktım artık. Borcunu ödemek istemeyen esnaf gibi bugün değil yarın gel mantığı ile iş çözülmez.

Josejose

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
Meraba arkadaslar artik bir fazlayiz :) :/

EnemyHunter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nakah
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
2
İşin kötü tarafı ben telefonu kardeşime doğum günü hediyesi almıştım n11 de axess chip para kampanyası vardı son gündü fırsatı kaçırmadan alayım demiştim geldiğinde sadece açılıyor mu diye baktım sorun yoktu o yüzden onaylamıştım hediyeyi kardeşime dün teslim ettim sim kartı takar takmaz mesaj geldi 120 gün içerisinde kapanacaktır diye rezil olduk

Son düzenleme:

erkan76

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
İmei sorgulaya sorgulaya telefonun imeisini ezberledim yeter artık hani dün girilecekti yine kayıtdışı görünüyor. İşin kötü tarafı cepport yetkilileri konu başında gösterdikleri ilgi alakayı tamamen kesmiş ve hiçbirşey yazmaz olmuşlardır. Heralde artık telefon satma işini bıraktılar.

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
çok sessizleşmiş burası :)