Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

malibir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi5
Konular
0
İstanbul da oturan magdurlardan biri cepport a gidip yuzyuze konuşsa bizede bilgi verse güzel olur

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Xiaomi mi 5 cihazı migros tan aldım. Aldığım anda diğer telefondan imei numaralarını kontrol ettim. İki imei de kayıtlı görünüyordu. 100 TL fazla verdim ama hem bir sorun yaşamadım hem de karşımda kurumsal kimliği olan bir muhatabım oldu.
O bana göre ölçü değil arkadaşlar aynı cihazın 32gb olanını yaklaşık 2 ay kadar önce aldım yine cepport adlı saticidan hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdi yine alacaktım ime sorunu falan deniyor bekliyorum satışa çıksın yine alacağım.. Tabi bu benim şahsi fikrim kimseyi taraf almıyorum yanlış anlaşılmasın
Nerden bilebiliriz ki böyle bir problem olacağını. Yıllardır internetten alışveriş yaparım ilk kez başıma böyle bir olay geldi. Telefonda sorun çıksa anlarım da bu sorun çok farklı. Hayırlı olsun kardeşim sana. En azından böyle bir sorun ile karşı karşıya kalmadın

HtcOneM8/Viper Htc10 Port

Düshekimi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
1
Satıcı bugün yine mesaj çekti hallolacak diyor kullanmaya devam 14 gün sonra iade ederim duzelmezse

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
cantara hocam sizden bir ricam var.eger sorun btk da ise bunlara bir yazı göndermişlerdir yada sorunu belirten herhangi bir sey. iletişime geçip bunu bizimle paylaşabilirler mi ?

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MuvahhidGenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Sony Xperia
Konular
21
gittigidiyorda iade et dediğinizde orada iade için adres belirtiyor o adrese yollayacaksınız

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara hocam sizden bir ricam var.eger sorun btk da ise bunlara bir yazı göndermişlerdir yada sorunu belirten herhangi bir sey. iletişime geçip bunu bizimle paylaşabilirler mi ?

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam kişisel işlerim nedeniyle bugün çok yoğundum foruma bakamadım kusura bakmayın. Şimdi cepport'un sahibi Burak beyle bir telefon görüşmesi yaptım. BTK'dan gelen bilgiye göre kendilerine dün için kesin işleneceği söylenmiş. İşlenmeyince de bugün avukatları Ankara'ya gelmiş ve şu anda BTK ile görüşüyorlarmış. Benimle görüşürken diğer telefondan avukatını aradı ama meşgule attı, şu anda toplantıdayım diye mesaj geldi. Avukatlarından haber geldiğinde bana da haber verilecek ve sizleri de bilgilendireceğim hocam.

Keşke yazı gelse ve sorunun ne olduğunu öğrensek... Ona göre yapılması gereken ne varsa yapılacak ve çözülecek ancak sorunun ne olduğunu kimse bilmiyor. Sadece sistemde imei'ler görünmüyor. Xiaomi ithal eden diğer firmalarda da aynı sorun varmış. Onlar da satışları durdurmuşlar. Ancak sorun neden kaynaklanıyor kimse bilmiyor. Elbette ki varsayımlar var ama bu varsayımların hiç biri cihazlarla veya Xiaomi satan firmalarla ilgili değil...

Üst Alt