- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi mi5
- Konular
- 3
Yıldık artık be kardeşim. Soğudum yeni aldığım telefonumdançok sessizleşmiş burası
Yıldık artık be kardeşim. Soğudum yeni aldığım telefonumdançok sessizleşmiş burası
ben daha kutusunu açıp elime alamadımYıldık artık be kardeşim. Soğudum yeni aldığım telefonumdan
O bana göre ölçü değil arkadaşlar aynı cihazın 32gb olanını yaklaşık 2 ay kadar önce aldım yine cepport adlı saticidan hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdi yine alacaktım ime sorunu falan deniyor bekliyorum satışa çıksın yine alacağım.. Tabi bu benim şahsi fikrim kimseyi taraf almıyorum yanlış anlaşılmasınXiaomi mi 5 cihazı migros tan aldım. Aldığım anda diğer telefondan imei numaralarını kontrol ettim. İki imei de kayıtlı görünüyordu. 100 TL fazla verdim ama hem bir sorun yaşamadım hem de karşımda kurumsal kimliği olan bir muhatabım oldu.
Nerden bilebiliriz ki böyle bir problem olacağını. Yıllardır internetten alışveriş yaparım ilk kez başıma böyle bir olay geldi. Telefonda sorun çıksa anlarım da bu sorun çok farklı. Hayırlı olsun kardeşim sana. En azından böyle bir sorun ile karşı karşıya kalmadın
Benim 14 gün cuma doluyor cumaya kadar çözülür inşallahSatıcı bugün yine mesaj çekti hallolacak diyor kullanmaya devam 14 gün sonra iade ederim duzelmezse
İnşallah çözülür kardeşimBenim 14 gün cuma doluyor cumaya kadar çözülür inşallah
cantara hocam sizden bir ricam var.eger sorun btk da ise bunlara bir yazı göndermişlerdir yada sorunu belirten herhangi bir sey. iletişime geçip bunu bizimle paylaşabilirler mi ?
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi