- Adım
- Muhammet
- Cihazım
- mi5 prime
- Konular
- 13
yok hocam.Arkadaşlar varmı IMEI kaydı kayıtlı görünen
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok hocam.Arkadaşlar varmı IMEI kaydı kayıtlı görünen
Valla cheleby hocam sizin tanıdığınız var herhalde GittiGidiyor da. Ben bir numara bulamadım sitede. Öyle bir numara varsa ve iletirseniz sevinirim. Mesaj attım her zamanki prosedürü uyguladılar sorun bildirme tarihimi esas alip 24 saat dondurdular para aktarma sürecini. Ben de risk aldım bu başlıktaki yazışmaların işe yarayacagini düşünüp ürünü iade etmedim ve param satıcıya aktarıldı. Cayma hakkı surem perşembe dolacak da ben bu adamlara güvenip cayma hakkımı kullandım paramı iade edin deyip telefon falan göndermem açıkçası. Emre beyden dönüş bekliyoruz bakalım. Sorun GittiGidiyor güvencesiyle halledilmezse 4 ay kullanırım. Görüşmeye kapanınca hukukî yolları isletirim.alighieri hocam gittigidiyor müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatın.Onlar yol gösterir.Sıfır risk sistemine göre iade sürecinde satıcı ürünün fiyatını ödemezse gg kendi öder ibaresi var.Belki başka bir yol gösterirler.
hocam yarın haberleşelim yardımcı olurum.Çünkü herkese ayrı bir kod veriyorlar telefonla arayınca.Maalesef tanıdığım yokValla cheleby hocam sizin tanıdığınız var herhalde GittiGidiyor da. Ben bir numara bulamadım sitede. Öyle bir numara varsa ve iletirseniz sevinirim. Mesaj attım her zamanki prosedürü uyguladılar sorun bildirme tarihimi esas alip 24 saat dondurdular para aktarma sürecini. Ben de risk aldım bu başlıktaki yazışmaların işe yarayacagini düşünüp ürünü iade etmedim ve param satıcıya aktarıldı. Cayma hakkı surem perşembe dolacak da ben bu adamlara güvenip cayma hakkımı kullandım paramı iade edin deyip telefon falan göndermem açıkçası. Emre beyden dönüş bekliyoruz bakalım. Sorun GittiGidiyor güvencesiyle halledilmezse 4 ay kullanırım. Görüşmeye kapanınca hukukî yolları isletirim.
Olur ben sizden haber bekliyorumhocam yarın haberleşelim yardımcı olurum.Çünkü herkese ayrı bir kod veriyorlar telefonla arayınca.Maalesef tanıdığım yok