Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
Cantara hocam iki gün önce yazdığınız mesajda aynen "Zannediyorum yazdıklarınız arasında en makul olan Gittigidiyor üzerinden özel bir iade süreci başlatılması ve Gittigidiyor güvencesi ile bu işlemlerin tamamlanması..." demiştiniz. Bu hususta durum ne aşamada acaba? Çünkü ben bu süreçten çok sıkıldım gerçekten. Nereden tutsanız elinizde kalıyor. Mağduriyet yaşayan çok insan var ama iş tam "bugün git yarın gel"e döndü. Kısa zamanda IMEI kayıtlarının işleneceğine dair pek inancım da kalmadı. Şu GittiGidiyor güvencesi ile mal ve para iadesi konusunda girişimde bulunduysanız net bir açıklama yapın, mağduriyetini bu yolla gidermek isteyenler artık ezberledikleri IMEI lerini her gün sorgulayıp buraya gelip ondan bundan hakaret yiyip sorunun çözüleceği vaadleri ile oyalanmaktan, Hong Kong daki beyleri veya BTK daki memurları beklemekten ve burada mesai harcamaktan kurtulsunlar lütfen.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
alighieri hocam gittigidiyor müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatın.Onlar yol gösterir.Sıfır risk sistemine göre iade sürecinde satıcı ürünün fiyatını ödemezse gg kendi öder ibaresi var.Belki başka bir yol gösterirler.

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
alighieri hocam gittigidiyor müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatın.Onlar yol gösterir.Sıfır risk sistemine göre iade sürecinde satıcı ürünün fiyatını ödemezse gg kendi öder ibaresi var.Belki başka bir yol gösterirler.
Valla cheleby hocam sizin tanıdığınız var herhalde GittiGidiyor da. Ben bir numara bulamadım sitede. Öyle bir numara varsa ve iletirseniz sevinirim. Mesaj attım her zamanki prosedürü uyguladılar sorun bildirme tarihimi esas alip 24 saat dondurdular para aktarma sürecini. Ben de risk aldım bu başlıktaki yazışmaların işe yarayacagini düşünüp ürünü iade etmedim ve param satıcıya aktarıldı. Cayma hakkı surem perşembe dolacak da ben bu adamlara güvenip cayma hakkımı kullandım paramı iade edin deyip telefon falan göndermem açıkçası. Emre beyden dönüş bekliyoruz bakalım. Sorun GittiGidiyor güvencesiyle halledilmezse 4 ay kullanırım. Görüşmeye kapanınca hukukî yolları isletirim.

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Valla cheleby hocam sizin tanıdığınız var herhalde GittiGidiyor da. Ben bir numara bulamadım sitede. Öyle bir numara varsa ve iletirseniz sevinirim. Mesaj attım her zamanki prosedürü uyguladılar sorun bildirme tarihimi esas alip 24 saat dondurdular para aktarma sürecini. Ben de risk aldım bu başlıktaki yazışmaların işe yarayacagini düşünüp ürünü iade etmedim ve param satıcıya aktarıldı. Cayma hakkı surem perşembe dolacak da ben bu adamlara güvenip cayma hakkımı kullandım paramı iade edin deyip telefon falan göndermem açıkçası. Emre beyden dönüş bekliyoruz bakalım. Sorun GittiGidiyor güvencesiyle halledilmezse 4 ay kullanırım. Görüşmeye kapanınca hukukî yolları isletirim.

hocam yarın haberleşelim yardımcı olurum.Çünkü herkese ayrı bir kod veriyorlar telefonla arayınca.Maalesef tanıdığım yok :)

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
hocam yarın haberleşelim yardımcı olurum.Çünkü herkese ayrı bir kod veriyorlar telefonla arayınca.Maalesef tanıdığım yok :)
Olur ben sizden haber bekliyorum

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
Cantara hocam iki gün önce yazdığınız mesajda aynen "Zannediyorum yazdıklarınız arasında en makul olan Gittigidiyor üzerinden özel bir iade süreci başlatılması ve Gittigidiyor güvencesi ile bu işlemlerin tamamlanması..." demiştiniz. Bu hususta durum ne aşamada acaba? Çünkü ben bu süreçten çok sıkıldım gerçekten. Nereden tutsanız elinizde kalıyor. Mağduriyet yaşayan çok insan var ama iş tam "bugün git yarın gel"e döndü. Kısa zamanda IMEI kayıtlarının işleneceğine dair pek inancım da kalmadı. Şu GittiGidiyor güvencesi ile mal ve para iadesi konusunda girişimde bulunduysanız net bir açıklama yapın, mağduriyetini bu yolla gidermek isteyenler artık ezberledikleri IMEI lerini her gün sorgulayıp buraya gelip ondan bundan hakaret yiyip sorunun çözüleceği vaadleri ile oyalanmaktan, Hong Kong daki beyleri veya BTK daki memurları beklemekten ve burada mesai harcamaktan kurtulsunlar lütfen.<br /><br />MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
Emre Bey ? Cantara hocam? Buralarda mısınız?

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
Emre Bey yani cantara bana ilettiği özel mesaj ile forumdaki mesajımı gördüğünü ve gittigidiyor iadesi için whatsapp üzerinden mesaj yazdığını ama henüz okundu bilgisi gelmediğini herhalde uyuduklarını yarın sabah cevap gelince kendisinin iade şekline ilişkin bilgilendirmeyi yapacağını boş mesaj olmasın diye forumda birşey yazmadığını bildirdi arkadaşlar. Ben de bilgilendirme amacıyla paylaşmayı uygun gördüm. Bilginize

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13