Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

kedhaily

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan Aksoy
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
0
Benim de kayıtsızdı az önce baktım kaydolmuştu aldığınız tarihten 1 aya kaydolur merak etmeyin

acharad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 5
Konular
0
dikkat ettiniz mi hep birileri gelip bizi suclu cikarmaya gayret ediyor? o kadar sinir bozucu hale gelmisti ki artik..foruma girmiyordum lanet olsun deyip..kayit olmus evet..ama bende firmayi kafaya kayit ettim.elli yuz pahali alirim ama stres almam artik vsvs

Hakkinen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
1
dikkat ettiniz mi hep birileri gelip bizi suclu cikarmaya gayret ediyor? o kadar sinir bozucu hale gelmisti ki artik..foruma girmiyordum lanet olsun deyip..kayit olmus evet..ama bende firmayi kafaya kayit ettim.elli yuz pahali alirim ama stres almam artik vsvs
Benim de cihazımin çift simi de kaydolmuş. Katılıyorum çok ilginç muhabbetler döndü bir aydır. Kayıtlı olmadığını ilk mesajın ardından sorguladigimda fark ettim, o andan itibaren tüm mesajları okudum. Özür dilersiniz artık diyenler bile oldu. Hangi kabahati işlediysek artık. Tam aksine ben, firmanın bu sayfa aracılığıyla özürünü bekliyorum.

Türk Tanrı'nın yeryüzündeki kılıcıdır.

Vetser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Mı 5
Konular
4
Arkadaşlar bir ay sonrasında nihayet artık kayıtlı.. Sıkıntı yok

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
Bu tarz ilkokul seviyesindeki konuşmaları kendinize yakıştırıyorsanız bir şey diyemem. Ama foruma yakışmadığı kanaatindeyim. Bu yaklaşım yani satıcının verdiği bilgiye güvenerek parasını ödeyip ürünü alan ve ne yazıktır ki bu süreci yaşamak zorunda bırakılan bir müşteri ile bu şekilde konuşmak kimin ayarsız olduğunu gösteriyor sanırım.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar galiba 1 ay bekledin yani ne var bunda kafasında. O çocuk çocuk konuşan arkadaşı da anaokuluna gitmesini öneriyorum. Ben 1 ay boyunca sinir bozukluğu yaşamışım gelmiş burada şekil yapıyor. Risk almış mış. Riski ben aldım kardeş. Hani diyorsunuz ya burası Türkiye diye. Hadi bu imeiler kayıt olmayıp adamlar iflas ettik deyip farklı bir isim altında yeniden satışa başlasalar? Olmaz ama hadi oldu? Hani burası Türkiye ya. Öyle ya da böyle bir mağduriyet söz konusu. Şimdi çıkmışlar utanmadan '' kayıt oldu yiaaaaaaaa'' yapıyor sistem yalakası zihniyet.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaş beni o tarz konuşmaya sevk eden zaten dengesiz dengesiz konuşmalar.. hayır herşeyi siz biliyorsunuz.. sizin Tarzınız Zekanız mükemmel.. bide böyle İstanbul beyefendisi ayaklarıyla küçük düşürmeye çalışıyor.. bikaç sayfa geri gitte yorumlara bak.. adamlar sanki Lamborghini alıyor.. eyvallah kimse sıkıntı yaşamasın alışverişte de çok çok çok uç örneklerle kendinizi avutuyorsunuZ.. falanmışta filanmışta...

yedekmeyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozi
Cihazım
Mi5
Konular
2
arkadaş beni o tarz konuşmaya sevk eden zaten dengesiz dengesiz konuşmalar.. hayır herşeyi siz biliyorsunuz.. sizin Tarzınız Zekanız mükemmel.. bide böyle İstanbul beyefendisi ayaklarıyla küçük düşürmeye çalışıyor.. bikaç sayfa geri gitte yorumlara bak.. adamlar sanki Lamborghini alıyor.. eyvallah kimse sıkıntı yaşamasın alışverişte de çok çok çok uç örneklerle kendinizi avutuyorsunuZ.. falanmışta filanmışta...
Yav he he

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Süreci başından beri ben de takip ediyorum. Kendi fikirlerimi yazıyorum.
Ortada ürünü kullanmaya mani bir mağduriyet söz konusu değildi ama ortada bir sorun vardı elbette. Ancak sorunu yaşayan bazı arkadaşlar olayı Cepport aleyhine bir karalama kampanyasına çevirdiler. Bu nedenle bu arkadaşlara olan yaklaşım da karşı tepkiyi doğurmuştur. Halbuki sorun Cepport ile birebir olarak ilgili değildi ki diğer birçok firmada da aynı sorun yaşanıyordu. Bu firmaların elbette bir hatası vardı. O da daha önce defalarca yaptıkları ithalatlarda ürünler daha depoya bile girmeden IMEI'leri kaydolurken yine aynı şeyin olacağını düşünüp hiç kontrol etmeden ürünleri satışa sunmak. Bunda elbetteki günde 50 defa mesaj atıp "şu ürün ne zaman stoklara girecek" diyen arkadaşların da payı var. Ürünleri bir an önce satışa koyma isteği bu yaşanan sorunu da beraberinde getirmiştir.
Yaşanan süreçte yetkili olan kişilerin de yurtdışında olduklarından dolayı olaya tam olarak hakim olamaması, sürecin telefonlarla takip edilebilmesi maalesef olayın uzamasına sebep olmuştur. Yetkililerin gelip bizzat Ankara'ya giderek soruna direkt olarak el atmaları da ana sorunun ortaya çıkmasına ve çözümüne yol açmıştır.
Burada anlamadığım nokta diğer ithalatçılarda da sorunun bu denli uzaması. Onların yetkilileri de mi yurtdışındaydı bilemiyorum.

Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Zira çok önemli. Elbetteki her mesleğin bir saygınlığı vardır ama bazı meslekler biraz daha saygı görmektedir. Öğretmenlik, doktorluk, hakimlik v.b. Bir okulda çalıştığım için öğretmenlere olan saygımı yitirdim. Doktorlara olan saygımı da burada yitiriyorum. Elbette her meslekte çürükler olacaktır ama bunların alenen ortalarda bu seviyelerini ortaya koymaları hoş değil. Burada özellikle doktor olan arkadaşımızın üslubu, herkesin doktorlara olan bakış açısını tam tersine çevirecek kadar seviyesiz. Meslektaşlarınızı bu derece düşürmeye hakkınız yok.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

yedekmeyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozi
Cihazım
Mi5
Konular
2
Meslek ile alakası ne anlamadım. Ayrıca doktorum diyen çıkmadı benim bildiğim.

Süreci başından beri ben de takip ediyorum. Kendi fikirlerimi yazıyorum.
Ortada ürünü kullanmaya mani bir mağduriyet söz konusu değildi ama ortada bir sorun vardı elbette. Ancak sorunu yaşayan bazı arkadaşlar olayı Cepport aleyhine bir karalama kampanyasına çevirdiler. Bu nedenle bu arkadaşlara olan yaklaşım da karşı tepkiyi doğurmuştur. Halbuki sorun Cepport ile birebir olarak ilgili değildi ki diğer birçok firmada da aynı sorun yaşanıyordu. Bu firmaların elbette bir hatası vardı. O da daha önce defalarca yaptıkları ithalatlarda ürünler daha depoya bile girmeden IMEI'leri kaydolurken yine aynı şeyin olacağını düşünüp hiç kontrol etmeden ürünleri satışa sunmak. Bunda elbetteki günde 50 defa mesaj atıp "şu ürün ne zaman stoklara girecek" diyen arkadaşların da payı var. Ürünleri bir an önce satışa koyma isteği bu yaşanan sorunu da beraberinde getirmiştir.
Yaşanan süreçte yetkili olan kişilerin de yurtdışında olduklarından dolayı olaya tam olarak hakim olamaması, sürecin telefonlarla takip edilebilmesi maalesef olayın uzamasına sebep olmuştur. Yetkililerin gelip bizzat Ankara'ya giderek soruna direkt olarak el atmaları da ana sorunun ortaya çıkmasına ve çözümüne yol açmıştır.
Burada anlamadığım nokta diğer ithalatçılarda da sorunun bu denli uzaması. Onların yetkilileri de mi yurtdışındaydı bilemiyorum.

Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Zira çok önemli. Elbetteki her mesleğin bir saygınlığı vardır ama bazı meslekler biraz daha saygı görmektedir. Öğretmenlik, doktorluk, hakimlik v.b. Bir okulda çalıştığım için öğretmenlere olan saygımı yitirdim. Doktorlara olan saygımı da burada yitiriyorum. Elbette her meslekte çürükler olacaktır ama bunların alenen ortalarda bu seviyelerini ortaya koymaları hoş değil. Burada özellikle doktor olan arkadaşımızın üslubu, herkesin doktorlara olan bakış açısını tam tersine çevirecek kadar seviyesiz. Meslektaşlarınızı bu derece düşürmeye hakkınız yok.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
chatin_62 bir öğretmen olarak sizi şiddetle kınıyorum.Bir okulda çalıştım saygım kalmadı demişsiniz,doktorlara da laf atmışsınız.Genelleme iyi bir huy değil.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatta meslekler üzerinden eleştiri mantıklı değil.

chatin_62 bir öğretmen olarak sizi şiddetle kınıyorum.Bir okulda çalıştım saygım kalmadı demişsiniz,doktorlara da laf atmışsınız.

Gerçi genelleme yapmamışsınız eyvallah.Ama incitici üslup var.Unutmamak lazım her toplumun öğretmen yapısı toplum yapısıyla doğru orantılıdır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt