- Adım
- Muhammet
- Cihazım
- mi5 prime
- Konular
- 13
telefona daldığımdan foruma bakamadım hocam.Çok şükür bitticheleby hocam sesin çıkmıyor. Senin durum nasıl oldu??
telefona daldığımdan foruma bakamadım hocam.Çok şükür bitticheleby hocam sesin çıkmıyor. Senin durum nasıl oldu??
Benim de cihazımin çift simi de kaydolmuş. Katılıyorum çok ilginç muhabbetler döndü bir aydır. Kayıtlı olmadığını ilk mesajın ardından sorguladigimda fark ettim, o andan itibaren tüm mesajları okudum. Özür dilersiniz artık diyenler bile oldu. Hangi kabahati işlediysek artık. Tam aksine ben, firmanın bu sayfa aracılığıyla özürünü bekliyorum.dikkat ettiniz mi hep birileri gelip bizi suclu cikarmaya gayret ediyor? o kadar sinir bozucu hale gelmisti ki artik..foruma girmiyordum lanet olsun deyip..kayit olmus evet..ama bende firmayi kafaya kayit ettim.elli yuz pahali alirim ama stres almam artik vsvs
Bu tarz ilkokul seviyesindeki konuşmaları kendinize yakıştırıyorsanız bir şey diyemem. Ama foruma yakışmadığı kanaatindeyim. Bu yaklaşım yani satıcının verdiği bilgiye güvenerek parasını ödeyip ürünü alan ve ne yazıktır ki bu süreci yaşamak zorunda bırakılan bir müşteri ile bu şekilde konuşmak kimin ayarsız olduğunu gösteriyor sanırım.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaş beni o tarz konuşmaya sevk eden zaten dengesiz dengesiz konuşmalar.. hayır herşeyi siz biliyorsunuz.. sizin Tarzınız Zekanız mükemmel.. bide böyle İstanbul beyefendisi ayaklarıyla küçük düşürmeye çalışıyor.. bikaç sayfa geri gitte yorumlara bak.. adamlar sanki Lamborghini alıyor.. eyvallah kimse sıkıntı yaşamasın alışverişte de çok çok çok uç örneklerle kendinizi avutuyorsunuZ.. falanmışta filanmışta...Arkadaşlar galiba 1 ay bekledin yani ne var bunda kafasında. O çocuk çocuk konuşan arkadaşı da anaokuluna gitmesini öneriyorum. Ben 1 ay boyunca sinir bozukluğu yaşamışım gelmiş burada şekil yapıyor. Risk almış mış. Riski ben aldım kardeş. Hani diyorsunuz ya burası Türkiye diye. Hadi bu imeiler kayıt olmayıp adamlar iflas ettik deyip farklı bir isim altında yeniden satışa başlasalar? Olmaz ama hadi oldu? Hani burası Türkiye ya. Öyle ya da böyle bir mağduriyet söz konusu. Şimdi çıkmışlar utanmadan '' kayıt oldu yiaaaaaaaa'' yapıyor sistem yalakası zihniyet.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav he hearkadaş beni o tarz konuşmaya sevk eden zaten dengesiz dengesiz konuşmalar.. hayır herşeyi siz biliyorsunuz.. sizin Tarzınız Zekanız mükemmel.. bide böyle İstanbul beyefendisi ayaklarıyla küçük düşürmeye çalışıyor.. bikaç sayfa geri gitte yorumlara bak.. adamlar sanki Lamborghini alıyor.. eyvallah kimse sıkıntı yaşamasın alışverişte de çok çok çok uç örneklerle kendinizi avutuyorsunuZ.. falanmışta filanmışta...
Süreci başından beri ben de takip ediyorum. Kendi fikirlerimi yazıyorum.
Ortada ürünü kullanmaya mani bir mağduriyet söz konusu değildi ama ortada bir sorun vardı elbette. Ancak sorunu yaşayan bazı arkadaşlar olayı Cepport aleyhine bir karalama kampanyasına çevirdiler. Bu nedenle bu arkadaşlara olan yaklaşım da karşı tepkiyi doğurmuştur. Halbuki sorun Cepport ile birebir olarak ilgili değildi ki diğer birçok firmada da aynı sorun yaşanıyordu. Bu firmaların elbette bir hatası vardı. O da daha önce defalarca yaptıkları ithalatlarda ürünler daha depoya bile girmeden IMEI'leri kaydolurken yine aynı şeyin olacağını düşünüp hiç kontrol etmeden ürünleri satışa sunmak. Bunda elbetteki günde 50 defa mesaj atıp "şu ürün ne zaman stoklara girecek" diyen arkadaşların da payı var. Ürünleri bir an önce satışa koyma isteği bu yaşanan sorunu da beraberinde getirmiştir.
Yaşanan süreçte yetkili olan kişilerin de yurtdışında olduklarından dolayı olaya tam olarak hakim olamaması, sürecin telefonlarla takip edilebilmesi maalesef olayın uzamasına sebep olmuştur. Yetkililerin gelip bizzat Ankara'ya giderek soruna direkt olarak el atmaları da ana sorunun ortaya çıkmasına ve çözümüne yol açmıştır.
Burada anlamadığım nokta diğer ithalatçılarda da sorunun bu denli uzaması. Onların yetkilileri de mi yurtdışındaydı bilemiyorum.
Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Zira çok önemli. Elbetteki her mesleğin bir saygınlığı vardır ama bazı meslekler biraz daha saygı görmektedir. Öğretmenlik, doktorluk, hakimlik v.b. Bir okulda çalıştığım için öğretmenlere olan saygımı yitirdim. Doktorlara olan saygımı da burada yitiriyorum. Elbette her meslekte çürükler olacaktır ama bunların alenen ortalarda bu seviyelerini ortaya koymaları hoş değil. Burada özellikle doktor olan arkadaşımızın üslubu, herkesin doktorlara olan bakış açısını tam tersine çevirecek kadar seviyesiz. Meslektaşlarınızı bu derece düşürmeye hakkınız yok.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
chatin_62 bir öğretmen olarak sizi şiddetle kınıyorum.Bir okulda çalıştım saygım kalmadı demişsiniz,doktorlara da laf atmışsınız.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi