Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

komutanlogar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hacı
Cihazım
mi5 prime
Konular
1
Geç oldu ama sonun kayıtlar yapıldı teşekkürler

Bu_kalemun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Discovery
Konular
1
Evet arkadaşlar benim ve eşimin telefonları da kayıt edilmiş. Herkese ve başta kimin günahını aldıysanız geçmiş olsun. Unutmayın burası Türkiye.

ayarsizherif

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
3
Evet arkadaşlar benim ve eşimin telefonları da kayıt edilmiş. Herkese ve başta kimin günahını aldıysanız geçmiş olsun. Unutmayın burası Türkiye.
Kimse kimsenin günahını almadı kardeş. Firmanın acemice bir hatasından kaynaklı bir sorundu bu. Satılmadan kayıt yapılsaydı bu kadar insan zamanını bu konu için harcamazdı. Evet burası Türkiye. Ancak işin içinden burası Türkiye yaaaaa demekle sorunlar çözülmüyor. Neyse tekrardan hayırlı olsun herkese.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu_kalemun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Discovery
Konular
1
Kimse kimsenin günahını almadı kardeş. Firmanın acemice bir hatasından kaynaklı bir sorundu bu. Satılmadan kayıt yapılsaydı bu kadar insan zamanını bu konu için harcamazdı. Evet burası Türkiye. Ancak işin içinden burası Türkiye yaaaaa demekle sorunlar çözülmüyor. Neyse tekrardan hayırlı olsun herkese.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demişsin ama yine ezbere konuşuyorsun. Son dönemde imei kayıtları ve yurtdışından gelen cihazlar için çıkarılan yönetmeliklerden btk'nın dahi yeni haberi oldu ve bu yonetmeliklerden haberi olmayan memur var biliyor musun? Ezbere kanun çıkar. Eee kim yapacak ? Hangi donanımla? Nasıl ? Kim denetleyecek? Bizde herşey ezbere zaten ,seninde ezbere konuşmana şaşırmadım. Haydi selametle...

ayarsizherif

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
3
Demişsin ama yine ezbere konuşuyorsun. Son dönemde imei kayıtları ve yurtdışından gelen cihazlar için çıkarılan yönetmeliklerden btk'nın dahi yeni haberi oldu ve bu yonetmeliklerden haberi olmayan memur var biliyor musun? Ezbere kanun çıkar. Eee kim yapacak ? Hangi donanımla? Nasıl ? Kim denetleyecek? Bizde herşey ezbere zaten ,seninde ezbere konuşmana şaşırmadım. Haydi selametle...

Belliki cepport ile bir ilişiğin var. Kanun yönetmelik vs bu tarz şeyler yayınlanır yayınlanmaz kurumlara gider. Yani anlayacağın bu kanun değişikliği ya da yeni yönetmeliğin çıkıp çıkmaması firmanın kayıtsız malı satmasını eleştirmemizi engellemez. Neden mi? Çünkü bize verilen ifadelerde kayıtlı olduğu beyan edilmişti (Gittigidiyor sitesinde var). Ancak siz satrıcıyı koruyacağım diye mağdur olan insanları bile suçlu duruma düşürmeniz ezber zihniyetinden daha kötü. Kaldı ki bu düşünce tarzında biri ile tartışılmaz zaten.

moon41

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi5
Konular
1
BENİMKİDE KAYDOLMUŞ ŞÜKÜR

Bu_kalemun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Discovery
Konular
1
Belliki cepport ile bir ilişiğin var. Kanun yönetmelik vs bu tarz şeyler yayınlanır yayınlanmaz kurumlara gider. Yani anlayacağın bu kanun değişikliği ya da yeni yönetmeliğin çıkıp çıkmaması firmanın kayıtsız malı satmasını eleştirmemizi engellemez. Neden mi? Çünkü bize verilen ifadelerde kayıtlı olduğu beyan edilmişti (Gittigidiyor sitesinde var). Ancak siz satrıcıyı koruyacağım diye mağdur olan insanları bile suçlu duruma düşürmeniz ezber zihniyetinden daha kötü. Kaldı ki bu düşünce tarzında biri ile tartışılmaz zaten.

Benim bu firmayla ilişiğimin olduğunu bilmeden söyleyecek kadar ön yargılı bir kişi mi sorguluyor zihniyetimi? Yalnızca en baştan okursan yorumları insanların nasıl kuru kafa avcıları gibi davrandığını görürsen eleştirimin nasıl haklı olduğunu anlarsın. Adamlar bir risk alıp bu telefonu sana getirmişler, bir hizmet söz konusu. Ama en başından beri tü kaka. Onu geçtim bu yazı gidiyor ama yetkililerle konuşanlar kendileri söylüyor. Kimse ne yapacağın bilmiyor. Al sana ispatı.Adam gibi açıklama yapabilen yok.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
konudaki bütün yorumları takip ediyorum da..harbiden ayarsızsın ayarsizherif :D konuşmalar gerçekten çok başarılı sizi yeğenime yönlendireyim haha--

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
Konu başlığı anlamını yitirmiştir.Adminler uyumayın artık.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Hala neyi savunuyorsunuz anlamıyorum yani 1 ay sonra oldu diye insanların hayranlık duyması filan mı gerekir ? Madem btk ile böyle bir sorun var satış durdurulması gerekirdi. Mağduriyet vardı giderildi. ayarsizherif gayet mantıklı eleştirmiş burda 1 ay mağdur edilmiş bir insana oo sorunun çözüldü sus artık demeye kimsenin hakkı yok. Ayrıca risk alıp sana bu telefonu getirmişler ne demek ya ? Sanki adamın siparişi üzerine mi getiriyorlar ürünü ? Elindeki getirdiği ürünü satıyor. Sanki bedavaya yapıyor. Saçma sapan konuşmayın. İnsanlar mağdur edildi şuanda çok şükür giderildi fakat bu eleştirilmeyecek diye birşey yok.

Üst Alt