Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
Hala neyi savunuyorsunuz anlamıyorum yani 1 ay sonra oldu diye insanların hayranlık duyması filan mı gerekir ? Madem btk ile böyle bir sorun var satış durdurulması gerekirdi. Mağduriyet vardı giderildi.
kardeş kafanız mı güzel?? kimyasal kullanmayın lütfen zarar veriyorsunuz kendinize..adamlar emin eninde sonunda kayıt olacak..sanki telefonu aldınızda kullanamadınız konuşamadınız..alt tarafı 1 ay yada 2 ay neyse kayıtlı değil diye gözüktü..yapmayın böyle şeyleri kendinize dert :D:D:D:D:D

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
kardeş kafanız mı güzel?? kimyasal kullanmayın lütfen zarar veriyorsunuz kendinize..adamlar emin eninde sonunda kayıt olacak..sanki telefonu aldınızda kullanamadınız konuşamadınız..alt tarafı 1 ay yada 2 ay neyse kayıtlı değil diye gözüktü..yapmayın böyle şeyleri kendinize dert :D:D:D:D:D
Bakın mantıklı düşünmüyorsunuz. Mesela bir kişi telefonu aldı ve beğenmedi. Elinden çıkartmak istiyor diyelim çok uygun bir fiyata alıcı buldu ve alıcı şahıs telefonun imeisinin kayıtlı olmadığını gördü. Adama kardeş aldığım yer emin 1 ay sonra kayıt olcak mı diyecek ?

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
çok güzel..en baştan itibaren tüm mesajları oku kardeşim böyle bir derdi olan var mıymış...neyse ya haklısınız diyelim ve kapansın konu cantara :)

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
Konu başlığı anlamını yitirmiştir.Adminler uyumayın artık.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu başlığının anlamını yitirdiğini düşünmüyorum. Tüm yorumları gelecekte okuyacaklar bakımından, gerek iş bu site adminlerinin hangisinin ne şekilde konuya yaklaştığını, gerekse bahsi geçen satıcının IMEI kayıtlı olduğu iddiasıyla yani tüketiciyi yanıltarak ürün satışı yapmasına rağmen parasını aldığı müşterilerin memnuniyetine ne kadar önem verdiğini ya da vermediğini göstermesi bakımından gayet önemli olduğunu düşünüyorum. Umarım adminler en azından cantara benimle aynı fikirdedir. Yaklaşık 1,5 ay sonra IMEI lerin kaydedilmiş olması 1000 kişinin bu süreçte yaşadığı sinir bozukluğunu gecirmeyecegi gibi satıcının tüketiciyi yanıltarak satış yaptığı ve kriz yönetimi hususunda bizzat açıklama yapamayacak kadar yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmez.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
konudaki bütün yorumları takip ediyorum da..harbiden ayarsızsın ayarsizherif :D konuşmalar gerçekten çok başarılı sizi yeğenime yönlendireyim haha--
Bu tarz ilkokul seviyesindeki konuşmaları kendinize yakıştırıyorsanız bir şey diyemem. Ama foruma yakışmadığı kanaatindeyim. Bu yaklaşım yani satıcının verdiği bilgiye güvenerek parasını ödeyip ürünü alan ve ne yazıktır ki bu süreci yaşamak zorunda bırakılan bir müşteri ile bu şekilde konuşmak kimin ayarsız olduğunu gösteriyor sanırım.

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Hadi gözümüz aydın arkadaşlar.. :)

trky01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Türkay
Cihazım
Mi5 prime
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
0
cheleby hocam sesin çıkmıyor. Senin durum nasıl oldu??

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
cheleby hocam sesin çıkmıyor. Senin durum nasıl oldu??
Allah ve sonunda bitti diye yazmıştı cheleby . Belli ki onun kayıtlar da tamam

trky01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Türkay
Cihazım
Mi5 prime
Meslek