Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
muhattap yada ilgi göremedim

Muhatap oluyoruz işte hocam daha ne yapalım gidip adamların yada btk nın yakasına yapışıp kaydedin imei lerimi diyelim. Bizim elimizden gelen aracı olmak ve olmaya devam ediyoruz.

Daha önce de olduğu gibi mutlaka kayıt olacaktır cihaz eğer olmaz ise zaten sonuna kadar haklısınız ve hakkınızı her türlü fazlası ile alırsınız. Hukuk işlerinden anlamam ama yasalar her zaman tüketicinin yanında ve onların haklarını fazlası ile savunur.

yedekmeyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozi
Cihazım
Mi5
Konular
2
Hocam kayıt mutlaka olacaktır. Yanı gönderirseniz tabi ki iade alınacaktır.
Artık yüzüm kalmadı arkadaşa. Bugün aramış Ali Osman Beyi. Cantara'nın adını da demiştiniz. Onu da demiş. Bir an önce gg iade onayı versin , alalım paramızı geri. Herkes yoluna inşallah

doominsert22"

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özer
Cihazım
mi5s
Konular
1
Muhatap oluyoruz işte hocam daha ne yapalım gidip adamların yada btk nın yakasına yapışıp kaydedin imei lerimi diyelim. Bizim elimizden gelen aracı olmak ve olmaya devam ediyoruz.

Daha önce de olduğu gibi mutlaka kayıt olacaktır cihaz eğer olmaz ise zaten sonuna kadar haklısınız ve hakkınızı her türlü fazlası ile alırsınız. Hukuk işlerinden anlamam ama yasalar her zaman tüketicinin yanında ve onların haklarını fazlası ile savunur.

:)

Yahu, biz aracıyız sonra bizi kötülüyorsunuz diyip sonrada muhattap da biziz demek.:S Aslında biz değiliz ama biz gibiyizde :) gibi gibilerinden :)

Muhatabım sensen dostum,

1-Benim cihaz neden hala kayıtlı değil
2-Cihazı kaydedilmedne nasıl satarsınız.
3-Faturadaki imei kime ait. Lakin benim cihazın imei si farklı
4-Cepport sitesinde imeileri girmeme rragmen neden garantide değil cihazım?

Anlatmak istediğimi iletebilmişimdir umarım. Bu kadar prestij kaybı noktasında ben sizlerin eforu dışında bu arkadaşlardan aksiyon bekliyorum.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
:)

Yahu, biz aracıyız sonra bizi kötülüyorsunuz diyip sonrada muhattap da biziz demek.:S Aslında biz değiliz ama biz gibiyizde :) gibi gibilerinden :)

Muhatabım sensen dostum,

1-Benim cihaz neden hala kayıtlı değil
2-Cihazı kaydedilmedne nasıl satarsınız.
3-Faturadaki imei kime ait. Lakin benim cihazın imei si farklı
4-Cepport sitesinde imeileri girmeme rragmen neden garantide değil cihazım?

Anlatmak istediğimi iletebilmişimdir umarım. Bu kadar prestij kaybı noktasında ben sizlerin eforu dışında bu arkadaşlardan aksiyon bekliyorum.

Siz cepportu arayıp durumu belirtiniz mi acaba ? İmei hatası ile ilgili

Neden kayıtlı olmadığını bilsek şimdiye çoktan açıklamıştık zaten

Aracıyız ile kötülemek arasında ki bağlantı nedir. Muhatap olmak ile aracı olmak arasında bağlantı var aracı olduğumuz için muhatap oluyoruz her iki tarafla da? Firma adına direk konuşamayız onlar nederse onu söylüyoruz

Cepportun sitesi yok delta demek istediniz galiba bu sorundur zaten siz firma ile görüştü iseniz bana özelden durumu bilgi verin ben görüşüp halledeyim işinizi.

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
bugün de kayıt olmayacak heralde

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

doominsert22"

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özer
Cihazım
mi5s
Konular
1
"Aracıyız ile kötülemek arasında ki bağlantı nedir."
Bilmiyorum nedir? neden bu şekilde bağlantı kurdunuz? Firmayı neden kötülediğimi yazdım. Sizin de hangi mesajınızı uygunsuz bulduğu ilettim. tavrınızı hoş bulmadığımı ilettim.

Tüm sorunlarımı yazdım. nereye elimizi atsak sorunlu bir satış. Birde "ağlamayana meme yok" mantığı ile yaklaşmamı bekliyorsunuz hala.

Şuan bu firmanın 1 tane pozitif hareketi yok. Böyle olan bir firma için yaptığınız açıklama sizi hedef yaptı bu kadar net. Tavrınızı deva mettirmeniz de olayı daha da can sıkıcı hale getiriyor

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
hayır yani cuma günü bazıları oluyor bazıları neden olmuyor.İş çığrından çıktı artık.Ortada çok büyük saçmalıklar dönüyor.geçen hafta birşeyim yoktu ama artık sinirim dinmiyor

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
Tanıdığım bir avukatla görüştüm ve bu durumun kanuni dayanağını sordum. Firma kayıtsız telefonu piyasaya sürmekle 5607 sayılı kanunu ihlal etmiş bulunuyor. Biz biraz daha bekleyeceğiz.

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Tanıdığım bir avukatla görüştüm ve bu durumun kanuni dayanağını sordum. Firma kayıtsız telefonu piyasaya sürmekle 5607 sayılı kanunu ihlal etmiş bulunuyor. Biz biraz daha bekleyeceğiz.

neyi bekleyecez hocam biraz daha :)

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt