Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

hbsv8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 5S
Konular
1
Aslında bir şey yazmayacaktım ama insanların 'Hani ne oldu, dediğimiz çıktı, biz söylemiştik' havalarından gına geldi. Gitti gidiyor üzerinden iki defa mesajla e-faturamı mail adresime göndermelerini rica ettim. İnanın adam akıllı cevap yazma tenezzülünde bile bulunmamışlar. Müşteriyi adam yerine koymayan bir firma bu cepport. İlk başta bunu kabul edelim. Malı satana kadar anlayışını birebir benimsemiş bu arkadaşlar. Ha bir de iade edebilirsiniz kısmı beni çok güldürüyor. Satıcı malın arkasında iade edin diyerek durmuş olmaz. Bir satıcı 'bugün git, yarın gel' mantığıyla çalışmaz. Fatura olması gerektiği gibi değil, irsaliye desen başka bir İMEİ var. Müşterisini adam gibi dinleyip, anlayıp yardımcı olma çabası zaten yok. Kaç arkadaşımın mesajına düzgün bir cevap verilmiş sayalım mı? Kaçının derdine özverili bir şekilde çözüm üretmeye çalışmışlar? Malı sağlam bir şekilde getirip paketleyip satmayla iş bitiyorsa bu site niye var? Bana biraz bu sitenin arkasına sığınmışlar gibi geliyor. Tampon bölge gibi. İnternetten sürekli alışveriş yaparım, ben bu kadar laçka bir satıcı görmedim desem yalan olmaz. Bulaşık makinesi için tablet alıyorum, satıcı ilgili, çözüm için kendini yırtıyor. Arabaya yağ katkısı alıyorum, 50 liralık ürüne adam '1 sene ücretsiz yol yardım' gönderiyor. Bizler müşteri olarak satıcıdan ikram, sadaka beklemiyoruz. Desteğini esirgemesin bu yeter. Yukarıda birisi satıcının adresine gittiğini ve oradakilerin faturada İMEİ yazacak yer olmadığını belirttiklerini söylemiş. Yanlış giden bir şeyler var sayın forum sakinleri. İnsanları bu kadar aptal yerine koymasınlar ne olursunuz.

doominsert22"

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özer
Cihazım
mi5s
Konular
1
Aslında bir şey yazmayacaktım ama insanların 'Hani ne oldu, dediğimiz çıktı, biz söylemiştik' havalarından gına geldi. Gitti gidiyor üzerinden iki defa mesajla e-faturamı mail adresime göndermelerini rica ettim. İnanın adam akıllı cevap yazma tenezzülünde bile bulunmamışlar. Müşteriyi adam yerine koymayan bir firma bu cepport. İlk başta bunu kabul edelim. Malı satana kadar anlayışını birebir benimsemiş bu arkadaşlar. Ha bir de iade edebilirsiniz kısmı beni çok güldürüyor. Satıcı malın arkasında iade edin diyerek durmuş olmaz. Bir satıcı 'bugün git, yarın gel' mantığıyla çalışmaz. Fatura olması gerektiği gibi değil, irsaliye desen başka bir İMEİ var. Müşterisini adam gibi dinleyip, anlayıp yardımcı olma çabası zaten yok. Kaç arkadaşımın mesajına düzgün bir cevap verilmiş sayalım mı? Kaçının derdine özverili bir şekilde çözüm üretmeye çalışmışlar? Malı sağlam bir şekilde getirip paketleyip satmayla iş bitiyorsa bu site niye var? Bana biraz bu sitenin arkasına sığınmışlar gibi geliyor. Tampon bölge gibi. İnternetten sürekli alışveriş yaparım, ben bu kadar laçka bir satıcı görmedim desem yalan olmaz. Bulaşık makinesi için tablet alıyorum, satıcı ilgili, çözüm için kendini yırtıyor. Arabaya yağ katkısı alıyorum, 50 liralık ürüne adam '1 sene ücretsiz yol yardım' gönderiyor. Bizler müşteri olarak satıcıdan ikram, sadaka beklemiyoruz. Desteğini esirgemesin bu yeter. Yukarıda birisi satıcının adresine gittiğini ve oradakilerin faturada İMEİ yazacak yer olmadığını belirttiklerini söylemiş. Yanlış giden bir şeyler var sayın forum sakinleri. İnsanları bu kadar aptal yerine koymasınlar ne olursunuz.

nokta.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.276
Benim söylemek istediğini hala farklı yerlere çekenler var sizler burda mağdur olduğunuz için firmayı kötülüyorsunuz. Beni kötülüyorsunuz. Biz sadece cepport arkasında durmadım turuncu da aynı dedik farklı firmada sunduk ve dedik ki düzelecektir. Düzelmezse zaten biz sizin arkanızdayız. Biz neden böyle konuştuk firmaya bu konuda güvendiğimiz için illaki herkes firmadan bir açıklama bekliyor ben de bu konuda firma ile konuşup bu forumda bir açıklama yapmalarını sağlayacağım.

Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama hala ısrarla bize yüklenmeye devam ediyorsunuz. Bunu amaç olarak güden arkadaşlar var sanırım onlara diyecek bir şeyimiz yok.

Özür meselesi ise hani kötülediniz ya?? Bakın sorun çözüldü şimdi ne olacak gibisinden ama herkes kalkmış firmaya özür Mektubu gönderin çiçek yaptırın demişim gibi daha neler neler

Sorun cepport yada btk kaynaklıdır hangisi ise müşteri mağdur edilemez edilmemelidir. Bizim ilk ihtarımız bu oldu zaten gelen cihazları hemen satmak istiyorsanız on sipariş ile satın ama kayıtlar yayınlanmadan kargo yapmayın bu şekilde not düşün oldu.

Birde ban konusu geçmiş eğer biz firmanın kötü yaptığı bir işte dahi arkasında olsak bu konu başladığı gibi silinirdi. Binlerce görüntülemesi var ve firmanın itibarını zedeleyecek şeyler olmasına rağmen hala konu burda farkındasınız değil mi? Tekrar tekrar söylüyorum firmayı destekliyoruz doğru şeyler yaptığı sürece.

Şimdi burdan da bir şeyler çıkarın yine bana yada foruma yada cepporta yüklenin bekliyorum

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
HiddeNKinG hocam öncelikle kaydı yapılmayan hala cihazlar var.Bunun ne zaman yapılacağını bilgi alıp söyleyebilir misiniz ?
ikinci olarak faturalarda imei yazmıyor.Bu konu hakkında bir şey yapmayı düşünüyor musunuz ?
üçüncü olarak sevk irsaliye numarası ile faturadaki irsaliye numaraları aynı değil.
Diyeceklerim bunlar.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.276
HiddeNKinG hocam öncelikle kaydı yapılmayan hala cihazlar var.Bunun ne zaman yapılacağını bilgi alıp söyleyebilir misiniz ?
ikinci olarak faturalarda imei yazmıyor.Bu konu hakkında bir şey yapmayı düşünüyor musunuz ?
üçüncü olarak sevk irsaliye numarası ile faturadaki irsaliye numaraları aynı değil.
Diyeceklerim bunlar.

Aynen iletecem ve cevap alacam forumda ki açıklamaya ekletecem.

doominsert22"

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özer
Cihazım
mi5s
Konular
1
HiddeNKinG ,

Neden böyle bir muhabbetin merkezindesin bence onu düşün isterim.

"Mağdur olduğumuz için firmayı ve benikötülüyorsunuz" yorumu nedir :) Tersi olabilir miydi? Sizi neden kötüleyeyim. Pat pat yazdım zaten neden irite olduğumu.

Tanımam etmem sizi. Spesifik amaç neden güdeyim. Yanlıs ve ters yorumlar yazarsanız tabiki bunuda yazarım. Özür meselesi, evet bak atıp tuttunuz firtmaya kaydedildi imeiler şuan utanıyor musunuz? iletişimi değil mi bu? Bu başka nasıl anlaşılabilir? Niyetiniz iyidir 10 numara insansınızdır da tanımıyoruz ki sizi? x birinin yazdığı bir yazı.Nedir oradaki iyi niyet. Hala savunuyorsunuz bu mesajınızı.. lütfen.

Kısaca, hala mağdurum ben ve hala bir muhattap yada ilgi göremedim. ve hala bekliyorum.. bu rezaletin devamını. Yurtdısına çıkan abilerden yanıt bekliyorum.

yedekmeyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozi
Cihazım
Mi5
Konular
2
İki arkadaşa aldırmıştım. Şu saate kadar değişen yok. Artık diyecek lafım da kalmadı. Gönderiyorum geri. Hiddenking bey ,iadelerde sorun çıkarmasınlar bari

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.276
İki arkadaşa aldırmıştım. Şu saate kadar değişen yok. Artık diyecek lafım da kalmadı. Gönderiyorum geri. Hiddenking bey ,iadelerde sorun çıkarmasınlar bari

Hocam kayıt mutlaka olacaktır. Yanı gönderirseniz tabi ki iade alınacaktır.

Üst Alt