Aslında bir şey yazmayacaktım ama insanların 'Hani ne oldu, dediğimiz çıktı, biz söylemiştik' havalarından gına geldi. Gitti gidiyor üzerinden iki defa mesajla e-faturamı mail adresime göndermelerini rica ettim. İnanın adam akıllı cevap yazma tenezzülünde bile bulunmamışlar. Müşteriyi adam yerine koymayan bir firma bu cepport. İlk başta bunu kabul edelim. Malı satana kadar anlayışını birebir benimsemiş bu arkadaşlar. Ha bir de iade edebilirsiniz kısmı beni çok güldürüyor. Satıcı malın arkasında iade edin diyerek durmuş olmaz. Bir satıcı 'bugün git, yarın gel' mantığıyla çalışmaz. Fatura olması gerektiği gibi değil, irsaliye desen başka bir İMEİ var. Müşterisini adam gibi dinleyip, anlayıp yardımcı olma çabası zaten yok. Kaç arkadaşımın mesajına düzgün bir cevap verilmiş sayalım mı? Kaçının derdine özverili bir şekilde çözüm üretmeye çalışmışlar? Malı sağlam bir şekilde getirip paketleyip satmayla iş bitiyorsa bu site niye var? Bana biraz bu sitenin arkasına sığınmışlar gibi geliyor. Tampon bölge gibi. İnternetten sürekli alışveriş yaparım, ben bu kadar laçka bir satıcı görmedim desem yalan olmaz. Bulaşık makinesi için tablet alıyorum, satıcı ilgili, çözüm için kendini yırtıyor. Arabaya yağ katkısı alıyorum, 50 liralık ürüne adam '1 sene ücretsiz yol yardım' gönderiyor. Bizler müşteri olarak satıcıdan ikram, sadaka beklemiyoruz. Desteğini esirgemesin bu yeter. Yukarıda birisi satıcının adresine gittiğini ve oradakilerin faturada İMEİ yazacak yer olmadığını belirttiklerini söylemiş. Yanlış giden bir şeyler var sayın forum sakinleri. İnsanları bu kadar aptal yerine koymasınlar ne olursunuz.