- Adım
- Muhammet
- Cihazım
- mi5 prime
- Konular
- 13
geçmiyor dakikalar yeminle oyun oynasam aklım telefonda film izlesem gene aynı.bir de pazartesi olmazsa kafayı üşütecem
Sabredin kayıt gerceklesecekgeçmiyor dakikalar yeminle oyun oynasam aklım telefonda film izlesem gene aynı.bir de pazartesi olmazsa kafayı üşütecem
sizin halloldu mu hocam ?Sabredin kayıt gerceklesecek
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telefonu kullanmaya engel bir mağduriyet olsa eyvallah ama şu anda telefonunuzu tam anlamıyla kullanmanıza engel olan şey nedir? Buradan denmiş ki aradan haftalar da geçse telefonunuzu iade edebilirsiniz. Neyi bekliyorsunuz ki? Günde 100 kere imei sorgulaması yapmak yerine telefonunuzun keyfini çıkarsanız, birkaç hafta sonra da baktınız hala imei kayıtsız diyor o zaman iade etseniz daha güzel olmayacak mı?geçmiyor dakikalar yeminle oyun oynasam aklım telefonda film izlesem gene aynı.bir de pazartesi olmazsa kafayı üşütecem
ben art niyet aramıyorum hocam zaten.içime sinmiyor işte.Böyle garip huylarım var ne yapayımTelefonu kullanmaya engel bir mağduriyet olsa eyvallah ama şu anda telefonunuzu tam anlamıyla kullanmanıza engel olan şey nedir? Buradan denmiş ki aradan haftalar da geçse telefonunuzu iade edebilirsiniz. Neyi bekliyorsunuz ki? Günde 100 kere imei sorgulaması yapmak yerine telefonunuzun keyfini çıkarsanız, birkaç hafta sonra da baktınız hala imei kayıtsız diyor o zaman iade etseniz daha güzel olmayacak mı?
İmei numaraları artık girilmeye başladığına göre burda satıcı tarafında bir art niyet aramaya artık gerek var mı?
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Yanlış anlama olmasın. Ben art niyet aradığınızı ima etmeye çalışmadım. Yani görüldü ki satıcıda bir art niyet yok. Bunu belirtmeye çalıştım.ben art niyet aramıyorum hocam zaten.içime sinmiyor işte.Böyle garip huylarım var ne yapayım