Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
Benim hem fatura hem de kutuda tek IMEI yazılı. Neyse 2. IMEI den geçtim artık. İleride bir diğer sim card alıp kullanırım diyordum ama vazgeçtim doğrusu. Tek IMEI kaydolsun yeter noktasındayım

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benim faturada sadece cihazın adı yazıyor imei no yazmıyor telefon kutusunda çift imei var sorun olurmu faturada yazmaması

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
Arkadaşlar IMEI kayıtları için yarın öğleden sonra kontrol edebilirsiniz. IMEI kayıtları girilmiş bununla ilgili BTK dan mail geldi. Tahminim yarın hepsini online olarakta görünecektir.
benim faturada sadece cihazın adı yazıyor imei no yazmıyor telefon kutusunda çift imei var sorun olurmu faturada yazmaması

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266

ayarsizherif

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
3
Arkadaşım ben alalı bir hafta oldu bugün baktım kaydolmuştu. Satıcı güven verdiği için rahattım kafaya takmadım belki bir kaç gün önce kaydolmuş olabilir
Benim 2 hafta oldu kayıt olmadı.

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
Arkadaşlar ben de 2 gün önce izmirde ki telefoncudan aldım xioami mi max cihazımı ve telefoncunun yanında imei sorgulaması yaptığımızda benimde kayıt bulunamadı yazıyordu, ben telefoncuya kayıtsız yazıyor dediğimde adamların elinde belki 50 ye yakın samsung cihazıda var başka cihazlarda var aynı şekilde onlarda da kayıt bulunamadı yazıyor bir kaç güne kadar kayıtları girerler, oluyor böyle dedi BTK da yığılmadan ve TR ye cihaz girişi çok fazla olduğundan dolayı dedi. Yoksa adamlar o kadar cihaza niye milyarları bağlasınlar. Düzelecektir panik yapmayalım.

HarunKuru

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
Yaklaşık 1 haftadır konuyu takip ediyorum. Cepport'un böyle bir dolandırıcılık yapacağını düşünmediğim için şu ana kadar beklemeyi ve konuya yorum yazmamayı tercih etmiştim. Nitekim doğru düşünmüşüm, bugün itibariyle İMEİ kaydı yapılmış cihazıma. Biraz önce BTK sorgulaması yaptım. Her iki İMEİ için de aynı uyarıyı veriyor: IMEI NUMARASI KAYITLI, İthalat yoluyla kaydedilen IMEI

Soruna geç müdahale edildiği için Cepport büyük prestij kaybetti, bu bir gerçek. Müşterilerin karşılarında bir muhatap bulamaması da firmanın güven sorunu yaratmasının bir diğer sebebi. Hee, hoş, muhatap bulanlar da geçiştirme cevaplarla, ha bugün ha yarın söylemleriyle müşteri nezdinde var olan güvenlerini de tükettiler. Şimdi, insanların her ne kadar İMEİ kayıtları yapılmış da olsa, ortada yitirilmiş bir güven var. Kazanması yıllar alan ancak kaybetmesi saniyeler süren bir duygu.

Ben de o güven kırılması yaşayanlardan biri olarak, teşekkür mü etsem, nihayet görevlerini yerine getirdiler mi desem, bi daha da bunlardan alışveriş yapmam mı desem bilemez bir noktadayım.

İşin en güzel tarafı, çooookkkk ama çoooookkkkkkk beğendiğim telefonum artık sorunsuz. :)

Belki de bazen sadece iyi tarafından bakmak lazım. Öbür türlüsü psikolojik anlamda çok yorucu oluyor çünkü.

Telefonu henüz kaydedilmemiş olanlara da Allah sabır versin. İnşallah en yakın zamanda sizlerin telefonları da kaydedilir de, siz de bu stresten kurtulmuş olursunuz.

Herkese iyi akşamlar...

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
nihayet görevlerini yerine getirdiler mi desem

Hocam Cepport zaten yapması gerekeni yaptı kayıtların geç girilme sebebi bildiğimiz kadarı ile onlarla ilgili değil onlar her gün bir sonra ki gün olacak demesi ise btk dan aldıkları bilgi yani neden insanları kandırıp endişe yaratmak için sürekli yarın desinler sizce mantıklı mı?

Demek istediğim ortada bir eksiklik oldu en büyük fatura cepporta kesildi. Tabi bunun yanında sitemizin de elinden geleni yapmasına rağmen bir çok arkadaş bizleri de kötüledi onlara da ayrıca teşekkür ediyoruz.

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20
cepportu savunmuyorum ama günlerdir cepporta söven sayan kişiler şimdi ne diyecek acaba :)

Üst Alt