Yaklaşık 1 haftadır konuyu takip ediyorum. Cepport'un böyle bir dolandırıcılık yapacağını düşünmediğim için şu ana kadar beklemeyi ve konuya yorum yazmamayı tercih etmiştim. Nitekim doğru düşünmüşüm, bugün itibariyle İMEİ kaydı yapılmış cihazıma. Biraz önce BTK sorgulaması yaptım. Her iki İMEİ için de aynı uyarıyı veriyor: IMEI NUMARASI KAYITLI, İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
Soruna geç müdahale edildiği için Cepport büyük prestij kaybetti, bu bir gerçek. Müşterilerin karşılarında bir muhatap bulamaması da firmanın güven sorunu yaratmasının bir diğer sebebi. Hee, hoş, muhatap bulanlar da geçiştirme cevaplarla, ha bugün ha yarın söylemleriyle müşteri nezdinde var olan güvenlerini de tükettiler. Şimdi, insanların her ne kadar İMEİ kayıtları yapılmış da olsa, ortada yitirilmiş bir güven var. Kazanması yıllar alan ancak kaybetmesi saniyeler süren bir duygu.
Ben de o güven kırılması yaşayanlardan biri olarak, teşekkür mü etsem, nihayet görevlerini yerine getirdiler mi desem, bi daha da bunlardan alışveriş yapmam mı desem bilemez bir noktadayım.
İşin en güzel tarafı, çooookkkk ama çoooookkkkkkk beğendiğim telefonum artık sorunsuz.
Belki de bazen sadece iyi tarafından bakmak lazım. Öbür türlüsü psikolojik anlamda çok yorucu oluyor çünkü.
Telefonu henüz kaydedilmemiş olanlara da Allah sabır versin. İnşallah en yakın zamanda sizlerin telefonları da kaydedilir de, siz de bu stresten kurtulmuş olursunuz.
Herkese iyi akşamlar...