Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

MuvahhidGenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Sony Xperia
Konular
21
Benim iade ettiğim teli kontrol ettim imei girilmiş keşke geri tuşu ve diğer tuşta sıkıntı olmasaydı ya çok güzel telefondu ne güzel kullanırdım :( Rezil etti bu telefon beni telefonsuz kaldım elimdeki parada gitti kargo dün ulaşmasına rağmen satıcı daha onay vermedi mesaj attım dönüş yapmadı ben bu parayıda ne zaman geri alacam meçhul...

Zülfikar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
3
Cepporttan aldığım cihaz ilk günlerde kayıt dışı görünüyordu İstanbul'da olduğum için yerlerini ziyaret ederek durumu sordum btk dan kaynaklanan bir sorun olduğunu bir hafta içinde kayıtlı görüneceğini söylediler dedikleri gibi çıktı az önce kontrol ettim iki imei de kayıtlı
Yeni alan arkadaşlar paniğe kapılmayın beklemek gerekiyor belki faydası olur diye yazdım

prowas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Prowas
Cihazım
ZTE 945
Konular
0
Şu anda her iki imei de kayıt edilmiş durumda. Bu stresi bizlere yaşatan kurum ve kuruluşlara diyecek söz bulamıyorum. Herkese stressiz bir hayat dilerim.

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Cihazı 1 hafta içinde alan arkadaşlarında imei leri girilmiş mi yoksa daha önceleri alanlarınki mi girilmiş acaba ?

ralp88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ralp
Cihazım
moto g
Konular
3
27 şubatta aldığım mi5 bugün kayıt edildi benimkide. az sonra gg üzerinden siparişi onaylayıp parayı firmaya aktarcam.
not:fatura sorunu olan arkadaşlar ali osman beyle irtibata geçsinler. benim faturamı mail attılar kargoyla uğraşmanıza gerek yok zaten e fatura mail ortamında iletiliyor.

hbsv8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 5S
Konular
1
27 şubatta aldığım mi5 bugün kayıt edildi benimkide. az sonra gg üzerinden siparişi onaylayıp parayı firmaya aktarcam.
not:fatura sorunu olan arkadaşlar ali osman beyle irtibata geçsinler. benim faturamı mail attılar kargoyla uğraşmanıza gerek yok zaten e fatura mail ortamında iletiliyor.

Ali Osman kim? Nereden ve nasıl ulaşılır?

Zülfikar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
3
Cihazı 1 hafta içinde alan arkadaşlarında imei leri girilmiş mi yoksa daha önceleri alanlarınki mi girilmiş acaba ?
Arkadaşım ben alalı bir hafta oldu bugün baktım kaydolmuştu. Satıcı güven verdiği için rahattım kafaya takmadım belki bir kaç gün önce kaydolmuş olabilir

denizcileriz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi5
Konular
0
Benim 8 gün oldu her iki IMEI girilmis

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi