Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
benimle aynı alan veya benden önce alanlarda girilmiş.neye göre bu imeiler giriliyor anlamadım

hdturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Imei kayıtları girilmiş. Problem cepport'ta değil sanırım BTK da işlem uzun sürüyor bence.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Bunu kaç gündür anlatmaya çalıştık :(
hocam ben hiç dolandıcılık var demedim ama siz bizim yerimizde olsanız ne yapardınız ? :) Bakın mesela benimki hala girilmedi,telefon kutuda duruyor.içinize kurt düşmez mi ? Yada üzülmez misiniz ?

ayarsizherif

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
3
Benimki de halen kayıt dışı. 27 şubatta almıştım telefonu. Şansıma var ya. Çıldırıyorum ya

FthShhn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
1
Bir hafta önce sipariş verdim n11 den. Benimki de kayıt altına alınmış çok mutluyum :Dclap~~rock~~

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Öncelikle bu durumdan muzdarip olan kişilere geçmiş olsun diyorum. Endisenizi biraz fazla buldum. Çünkü kurumsal bir firmanın IMEI girmeyip birçok kişiyi dolandırmaya çalışması çok mantıksız kız burada cepport un sattığı cihazlara yazilimsak destegi bu forum veriyor. Biz insanların iyiliği için uğraşıyoruz kimseyi yüzüstü bırakmayaya çalışıyoruz. Bildiğim kadarıyla da IMEI siz telefon 4 ay kullanılabilir durumda . Şimdi belirli sebeblerden dolayı kayıtlar sisteme dusmeyebilir. 1 hafta 2 hafta sürebilir. Sadece sabretmenizi istiyorum sonuçta size bozuk sahte bir cihaz satmadilar. Mı cepport sizin düşündüğünüz gibi bişeye kalkissa kendini bitirmiş olur. Sizin şu durumda sadece dirayetli olmanız gerekiyor. Firma da şuan elinden geleni yapiyordur kanımca. Kimseyle bir baglantim yok ama olabiliyor benim ülkemde boyle şeyler. Hangi şeyler dakik gerçekleşiyor ki. Kayıtların geç düşmesi ne şaşırmadım açıkçası.

Omeryilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5 prime
Konular
4
kaydi yapilanlara gecmis olsun 27 subatta aldim 28 subatta kullanmaya basladim bugun 11. gun an itibariyle kayitdisi ama bizimkiside kaydolur ins takipteyim

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
kaydi yapilanlara gecmis olsun 27 subatta aldim 28 subatta kullanmaya basladim bugun 11. gun an itibariyle kayitdisi ama bizimkiside kaydolur ins takipteyim
pazartesi inşAllah hocam.benimde kayıtlı değil

Üst Alt