Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
Yazmayayım yazmayayım diyorum da.... Sıkıntının başında yani cantara devreye girmeden saydiran arkadaşlar boşluğa saydırmaya devam ediyorlar. Beyler ne özrü, ne acaba ne diyecekleri? Satıcı sadece ürünü satarken var olduğunu söylediği koşulu YANİ TELEFONU KAYIT ALTINA ALMA İŞLEMİNİ BAŞLATTI. 16 gün önce satın 15 gün önce teslim aldığım telefonun halen IMEI kaydı yok. Ki cantara dışında bu forumdaki yöneticilerden hiçbirinin hiçbir faydası olmadı. Ki o da ortamı yumuşattı o kadar. Sonuç olarak ne dememiz bekleniyor acaba? Yüzlerce müşteriyi haftalardır kaale almayip başkaları kanalıyla oyaladığın ve ancak bugün başlangıçta var olduğu iddiası ve yanlış bilgilendirme ile sattığın telefonların IMEI kayıtları girilmeye başlandığı için sağol ey satıcı mı yoksa hiçbir şey yapmadığın ve destek değil ticaret için burda olduğunu kanıtladığın hiçbir zaman objektif olmayıp nemalandığının yanında olduğun için sağol ey forum yöneticileri ve onların destekçileri mi? Nasıl bir ülke burası nasıl kafalar bunlar anlamak gerçekten imkansız.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
alighieri Hep şunu söyledim hala söylüyorum. Aldığınız cihaz sizi mağdur etti mi? Aramalara kapandı mı? Kullanıma engel bir durum oldu mu? Evet bunlardan bir tanesi olmuş olsa burada firmayı yada forumu kötülemenize kesinlikle sesim çıkmayacak ama anlamadığım şey bizler burada herkese yardımcı olmaya çalışırken bizlere karşı alınan tavır.

- Bir arkadaş demiş ki telefondan aradım e-faturamı gönderdiler.
- Bir arkadaşta demiş ki telefonla arayalım da bizi ikna edip geçiştirsinler. Yargısız infazdır bu.

Satıcı yanlış bilgilendirme yapmış olabilir bu konuda haklısınız açıklamaya kayıtlar 15-20 gün yazsa şuan hiç birimiz bu konu üzerinde burada tartışmıyor olacaktık.

Birde nemalanmak yandaş olmak falan demişsiniz. Sorun olmayacağını bildiğimiz için yanında olduk bakın kayıtlar girilmeye başlandı değil mi? Demek ki yaptığımız yanlış değil doğru olanmış

Neyse sonuç olarak benim anladığım kadarı ile firmanın yapacağı birşey değilmiş demek ki (bu kısım yanlış anlaşılır da neyse herkes anlamak istediği gibi) kayıtlar BTK tarafından giriliyor sanırım daha herkesin kaydı da girilmedi.

Bana şunu diyen oldu senin ne katkın oldu bu firmaya?? Forumda bakın kaç adet anlatım detay video ve bilgiyi paylaşmışım. Bunu da geçtim girin telefonlarınızın hakkında-katkıda bulunanlar bölümüne forum yönetiminin isimleri yazmakta orada benim de dahil olmak üzere ben artık birşey söylemek istemiyorum bu konu üzerine.

Bu kadar şeyin üzerine hala bize yüklenilecektir. Sorun değil herkese kapımız açık eleştiriyede açık biz her zaman doğru olduğunu inandığımız şeyi yapmaya devam edeceğiz.

mstf50

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5
Konular
3
Arkadaşlar kayıtlar g

Haydi geçmiş olsun hocam, inanın sizden çok ben rahatladım :D
ah bide benim imei kayıt olsaydı :D telefonu hediye edecem ama kayıt olmayınca vermek istemiyorum

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
Eğer biz birşeyleri sindirecek olsaydık en başında bu konu burada olmazdı neyse kimse ile tartışmaya gerek yok müşteri her zaman haklıdır diyorum.

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
Eğer biz birşeyleri sindirecek olsaydık en başında bu konu burada olmazdı neyse kimse ile tartışmaya gerek yok müşteri her zaman haklıdır diyorum.
Bunu başka bir arkadaşın açtığı cepportu koruyan forum konusunda zaten ilk önce ben belirtmiştim. O anlamda teşekkür ederim tekrar. Ki zaten etmiştim

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
Bunu başka bir arkadaşın açtığı cepportu koruyan forum konusunda zaten ilk önce ben belirtmiştim. O anlamda teşekkür ederim tekrar. Ki zaten etmiştim

Anladım hocam sizide anladım merak etmeyin herkesin sinirleri gerildi bu olaylarda umarım sizinde sorununuz kısa sürede çözülür.

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
Anladım hocam sizide anladım merak etmeyin herkesin sinirleri gerildi bu olaylarda umarım sizinde sorununuz kısa sürede çözülür.
İşte son 16 günümüz ummayla geçti. Ummaya devam napalım. Bu arada cantara ya tekrar teşekkür ederim. Bu olayı kotaran o olmuştur.

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Talep ettim ben, telefon numarası gönderiyorlar. Arayın biz sizi ikna ederiz diye herhalde

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi arkadaş mail ile gönderdiler dedi, bir daha sesi çıkmadı onun da. Nasıl aldı, ne yaptı bi açıklasaydı..

Üst Alt