alighieri Hep şunu söyledim hala söylüyorum. Aldığınız cihaz sizi mağdur etti mi? Aramalara kapandı mı? Kullanıma engel bir durum oldu mu? Evet bunlardan bir tanesi olmuş olsa burada firmayı yada forumu kötülemenize kesinlikle sesim çıkmayacak ama anlamadığım şey bizler burada herkese yardımcı olmaya çalışırken bizlere karşı alınan tavır.
- Bir arkadaş demiş ki telefondan aradım e-faturamı gönderdiler.
- Bir arkadaşta demiş ki telefonla arayalım da bizi ikna edip geçiştirsinler. Yargısız infazdır bu.
Satıcı yanlış bilgilendirme yapmış olabilir bu konuda haklısınız açıklamaya kayıtlar 15-20 gün yazsa şuan hiç birimiz bu konu üzerinde burada tartışmıyor olacaktık.
Birde nemalanmak yandaş olmak falan demişsiniz. Sorun olmayacağını bildiğimiz için yanında olduk bakın kayıtlar girilmeye başlandı değil mi? Demek ki yaptığımız yanlış değil doğru olanmış
Neyse sonuç olarak benim anladığım kadarı ile firmanın yapacağı birşey değilmiş demek ki (bu kısım yanlış anlaşılır da neyse herkes anlamak istediği gibi) kayıtlar BTK tarafından giriliyor sanırım daha herkesin kaydı da girilmedi.
Bana şunu diyen oldu senin ne katkın oldu bu firmaya?? Forumda bakın kaç adet anlatım detay video ve bilgiyi paylaşmışım. Bunu da geçtim girin telefonlarınızın hakkında-katkıda bulunanlar bölümüne forum yönetiminin isimleri yazmakta orada benim de dahil olmak üzere ben artık birşey söylemek istemiyorum bu konu üzerine.
Bu kadar şeyin üzerine hala bize yüklenilecektir. Sorun değil herkese kapımız açık eleştiriyede açık biz her zaman doğru olduğunu inandığımız şeyi yapmaya devam edeceğiz.