Hocam Cepport zaten yapması gerekeni yaptı kayıtların geç girilme sebebi bildiğimiz kadarı ile onlarla ilgili değil onlar her gün bir sonra ki gün olacak demesi ise btk dan aldıkları bilgi yani neden insanları kandırıp endişe yaratmak için sürekli yarın desinler sizce mantıklı mı?
Demek istediğim ortada bir eksiklik oldu en büyük fatura cepporta kesildi. Tabi bunun yanında sitemizin de elinden geleni yapmasına rağmen bir çok arkadaş bizleri de kötüledi onlara da ayrıca teşekkür ediyoruz.
alighieri, Benim tavrım var abi, Özellikle
HiddeNKinG'e.
1)Sorun düzelince de özür dileyecekler mi? yorumun yukarıda yazdığın tarafsızlık, tüketici yanında olma ilkenin tam karsıtı dostum.
2)Bu bir rezalet. Bunun adı bu. Siz, bu tarz durumları olduğunu bilerek firmanın yanında durup muhattap olarak ortaya cıktı iseniz. Tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz. Kaldı ki
cantara bunun gayet farkında ve durumdan rahatsızdı. Daha çok, iadeyi lutüf gibi sunmalar düzelmeyeceğini bilsek savunmazdık gibi tavırlar hoş değil. Sorun çözülmese ve cihazlar kapansaydı ne olacaktı? Bunun garantisi var mıydı? Yoktu. Başta sizin içi rahatladı bu duruma. İlk önce o samimiyette olun.
3)Sorun BTK kaynaklı değil. BTK nın işi bu şekilde yavaşlatma yada yapamama durumunu prestij kaybını göze alarak düşüncesizce satış basmaları cepport'un. Valla helal olsun Cepport'a. ücretsiz müşteri hizmetleri desteği sağlattı bir sticker basarak sizin üzerinden.
Cepport dan hala samimi bir özür bekliyorum. Şu rezaleti fanatik gibi savunmayı bırakın başta siz mağdur oldunuz çünkü.
not:Kesilen faturalar hala hatalı. Benim faturada yazan imei hangi vatandaşa ait acaba?
Not2: Haddini aşanı banlama konusunda bir talihsiz yorum daha. Kim haddini aşmış? ben aşan kimse görmedim. Kafasına göre banlamayı, en son mynet sohpet hatlarında yapıyorduk. Sene 2004 falandı sanırım. Akıllarının ucundan dahi geçiyorsa banlamak zaten, firmada müşteri hizmetleri destek forumlarıda tarafını belli etmiştir ve güler geçeriz. Kimse kusura bakmasında tüketici olmayı bile bilmiyoruz. haksız hukuksuz bir ülkede yaşıyoruz sanki.
Kabaca, bu bir rezalettir ve çözümü imei kayıt altına alınması değildir. O zaten olması gerekendi.
edit:ekleme ve imla