Evey hala kayıt bekliyoruz, bugün olmayacak sanırım.. Ne zaman olacak acabaa..bugün de kayıt olmayacak heralde
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar biz hep cepport tarafını dinledik.Btk ya suç buldular.veritabanı dediler,işlemler ağır işliyor dediler.Bende bir tanıdık buldum btk da direk bu işle ilgilenen kişi.İsim vermem,kaynak vermem.Birinci ağızdan konuştuğum kişiyle anlattıklarını anlatabildiğim kadarıyla yazıyorum.
1-veritabanı diye bir problem yok
2-mys bilişim adıyla btk ya başvurulmamış.Farklı bir firma ismi.(firma ismini vermiyorum)
3-ilk başta oluşan sıkıntıların sebebi cihazlar kayıt ettirilmeden piyasaya sürülmesi.BTK cihazı incelemek istemiş ve ellerinde olmadığından imeiler reddedilmiş.
4-Şuanda işlem inceleme aşamasında.(yani başvurulan imeiler)
5-imeilerin incelenmesi bu haftada bitebilir 1 ay sonrada.
Şuanlık yazacaklarım bu kadar.
hocam neden incelemek istedigi konu bende kalsin.aciklamak istemiyorumVay arkadaş olaylara gel. Bu zamana kadar BTK ya 50 adet şikayet kaydı açtım farklı firmalar ile ilgili hiçbirinde hiçbir destek görmedim. Bu nedenle BTK benim gözümde öylesine bir kurum.
BTK neden incelemek istemiş acaba? var mı böyle bir uygulamaları. Bidakika biz bir inceleyelim diyip 1 ay ürünleri nasıl bekletsin firma? Burada saçma birşey var dostum.
hocam neden incelemek istedigi konu bende kalsin.aciklamak istemiyorum
yok hocam bununla bir alakasiAcaba bu sıkıntıyla mı ilgili bu haber?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sileyim o zaman milletin kafası karışmasınyok hocam bununla bir alakasi
Aynen bu yurtdışından gelişme yanımda birden fazla telefon getirenleri ilgilendiriyor.Sileyim o zaman milletin kafası karışmasın