Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

acharad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 5
Konular
0
Geçen ayın 25 in de aldım ben telefonu. Kaç gün olmuş hesap yapmayayım artık..

doominsert22"

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özer
Cihazım
mi5s
Konular
1
Arkadaşlar biz hep cepport tarafını dinledik.Btk ya suç buldular.veritabanı dediler,işlemler ağır işliyor dediler.Bende bir tanıdık buldum btk da direk bu işle ilgilenen kişi.İsim vermem,kaynak vermem.Birinci ağızdan konuştuğum kişiyle anlattıklarını anlatabildiğim kadarıyla yazıyorum.
1-veritabanı diye bir problem yok
2-mys bilişim adıyla btk ya başvurulmamış.Farklı bir firma ismi.(firma ismini vermiyorum)
3-ilk başta oluşan sıkıntıların sebebi cihazlar kayıt ettirilmeden piyasaya sürülmesi.BTK cihazı incelemek istemiş ve ellerinde olmadığından imeiler reddedilmiş.
4-Şuanda işlem inceleme aşamasında.(yani başvurulan imeiler)
5-imeilerin incelenmesi bu haftada bitebilir 1 ay sonrada.

Şuanlık yazacaklarım bu kadar.

Vay arkadaş olaylara gel. :) Bu zamana kadar BTK ya 50 adet şikayet kaydı açtım farklı firmalar ile ilgili hiçbirinde hiçbir destek görmedim. Bu nedenle BTK benim gözümde öylesine bir kurum.

BTK neden incelemek istemiş acaba? var mı böyle bir uygulamaları. Bidakika biz bir inceleyelim diyip 1 ay ürünleri nasıl bekletsin firma? Burada saçma birşey var dostum.

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Vay arkadaş olaylara gel. :) Bu zamana kadar BTK ya 50 adet şikayet kaydı açtım farklı firmalar ile ilgili hiçbirinde hiçbir destek görmedim. Bu nedenle BTK benim gözümde öylesine bir kurum.

BTK neden incelemek istemiş acaba? var mı böyle bir uygulamaları. Bidakika biz bir inceleyelim diyip 1 ay ürünleri nasıl bekletsin firma? Burada saçma birşey var dostum.
hocam neden incelemek istedigi konu bende kalsin.aciklamak istemiyorum

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

doominsert22"

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özer
Cihazım
mi5s
Konular
1
hocam neden incelemek istedigi konu bende kalsin.aciklamak istemiyorum

Az çok tahmin edebiliyorum :) mucbir bir sebep diyoruz o zaman. Ancak dediğim gibi, böyle bir şey olacaksa bile BTK net kanıt olmadan işi bu şekilde bekletemez diye düşünüyorum. Yani BTK inceleme yapıldığı esnada bir yaptırım uygulayamaz diye düşünüyorum.

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Acaba bu sıkıntıyla mı ilgili bu haber?
yok hocam bununla bir alakasi

FthShhn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
1
Sileyim o zaman milletin kafası karışmasın
Aynen bu yurtdışından gelişme yanımda birden fazla telefon getirenleri ilgilendiriyor.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Omeryilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5 prime
Konular
4
benim imei de hala kayitli degil cuma gunu kayit olanlari gorunce bugun icin umitlenmistim 14 gun geride kaldi sabretmeye devam bakalim :) ucuz etin yahnisi misali...

yagmurainat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
Ben de ayın 25 inde teslim aldım ürünü. Gitti gidiyordan süresiz firmaya para iletimini dondurdum. Bugün yeniden mesaj attım firmanın gönderdiği yanıt.

"Bu hafta çıkmadan kayıt hallolacak"

Bir daha tövbe ettim artık ithalatçı garantili ürün almaya gider paşa paşa distribütörden alırım. Benim son kararım şu: bu haftayı bekleyeceğim, olmazsa ürünü iade edeceğim. Bu ürünü bu şekilde satıp mağdur eden bu firma için suç duyurusunda bulunacağım. Ayrıca gittigidiyor para iadesinde sorun yaşatırsa tüketici mahkemesine gideceğim.

Üst Alt