Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
bugün akşam yada yarın sabah bakın.gun içinde olacağını sanmıyorum eğer olursa tabi :)

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MuvahhidGenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Sony Xperia
Konular
21
Sadece bu mesajı yazabilmek için üye oldum...

Tam Mi5 almaya karar vermiştim uygun satan tüm firmalar bir anda satıştan kaldırdı... Son bir kaç gündür hiç Xiaomi fiyatlarına bakan oldu mu? Yok tabii bakmadınız, nasıl olsa sizin 3-5 liralık işiniz başkalarının parasından çok daha kıymetli. 32'liklerin fiyatı 1400 lira üstünde. Bir hafta önce 64'lükleri 1100 liraya alabiliyorduk. Acaba neden bu sorun var... Kim uygun satan firmaları piyasadan çekilmeye zorladı... Bir de satıştan kaldırılmasını tebrik etmişler. Ne biçim adamlarsınız ya... Açık açık rüşvet isteyen mi arasın, telefon almadığı halde gelip burayı karıştıran mı, vurdun yapacaklar diyen mi... Çok açık, pahalı satan firmalar ucuz satanları sindirmeye çalışıyor. Devlet kurumlarını bu sorunu çıkarması için yönlendirmiş, buraya da üç beş tane paralı maşa göndermiş. Bizim hak hukuk savunucusu kendini akıllı sanan saflar da bu maşaların maşası olmuş. Hiç mi kafanız çalışmıyor. Binlerce satış yapmış, bir tane sorun çıkmamış bu cepport, turuncu gibi 3-5 liralık imei için bugüne kadar yaptığı tüm yatırımı çöpe atacak değil mi...

Ben bekliyorum kardeşim. Bu adam gibi hakkını veren firmalar satışa çıkarsın onlardan alacağım. Şu anda 1400 liraya 32'lik Mi5 satan vurgunculardan almıyorum. Gerekirse kaçak alırım ama bu heriflere para yedirmem. Her platformda da bu paralı maşaları ve pisliklerini yazacağım...

Hocam çin tatili gibi bir şey var sanırsam ondan dolaylı olarak ithalatlar bir süre durdurulmuş olabilir tam bilmiyorum

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
onununcuköy

Aklıma bu video geldi sen yazınca,

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

mış lı müş lü bilinmez geçmiş zaman kipleri ile hakaret etmek neyin kafası acaba,

Sen olayı çok yanlış anlamıssın. Maşaydı, firmaların birbirini sindirmesiydi falan filan :) Diyoruz ki,

Cepportdan aldık, Çünkü güvendik senin deyiminle, maşa olmayalım dedik.. bu oyunlara gelmeyelim dedik, de cihazlar 120 gün sonra kapanacak? bir açıklama yok.

Kayıtlı değil paşam telefonlar. Firmadan da tık yok. Sorun BTK dan denilyor. BTK yok diyor. Bu ufak bir sorun ise, kayıtlı olmadan neden satışa çıkıyor. Bekle kaydedilsin. Zaten BTK evraklar gönerilmiş olmasına rağmen kaydetmezse cihazları cepport da salak değil ya direkt ifşa eder olayı. Demek ki başka bir şey var.

Sana satıyım, şuan internetteki fiyattan 100 TL aşağı? ancak İMEİ PATLAK :) ok mu?

Nasıl tık yok? Adamlar herkesle konuşmuş, açıklama yapmış. İade alalım demiş. Değiştirelim demiş. Daha ne yapsın? Cepport 1200 liraya satıyordu. Bonusla 1100 lira. Yarın öbür gün yine satacak ve onlardan alacağım.

"şuan internetteki fiyattan 100 TL aşağı?" satacakmış... 1450 yazıyor her yerde. Bir de cepport'a vurguncu diyorlar... Sen hak savunuyorsun şimdi değil mi?

Kim 1100 liralık telefonu 1450 liraya satıyor? Aradaki telefon başına 350 lralık farkı kim cebine atıyor? Sen kendi işin için bizleri mağdur et sonra da mağdurum diye ortaya çık... Maşa seni! Kaç para aldın onu da söyle bari de bu işler kaç paraya yapılıyor öğrenelim.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocam çin tatili gibi bir şey var sanırsam ondan dolaylı olarak ithalatlar bir süre durdurulmuş olabilir tam bilmiyorum

Yok ya o iki ay önceydi... Ne alakası var tatille falan. Bunlar cepportu zorladılar satışları durdursun diye. Baksana hocam iki üç sayfa önce nasıl da bayram yapmışlar satışlar durdu diye. Neden bu kadar sevinmişler ki? Sözde firma müşteri memnuniyetini artırıyormuş. Düşman oldukları firma iyi bir şey yapınca niye sevinirler?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar tartışma üslubunuza, kullandığınız kelimelere lütfen dikkat edin... Özellikle bu konu içinde her hangi üyemize cezai yaptırım uygulamak istemiyorum, çok yanlış anlaşılır.

Bir diğer konu da birden fazla hesaba sahip olan üyelerimiz. Sistem aynı kişinin birden fazla hesaba sahip olduğunu tespit ederse hesapları engelliyor. Bugün bir arkadaşımız özel mesajla kendisinin bu konuda yazdığı mesajlar nedeniyle engellendiğini söylemiş ancak hesaplarında kontrol yaptığımda farklı üyelikleri olduğunu gördüm. Engel sebebi bu.

Aslında en sert eleştirileri yapan alighieri , doominsert22" ve cheleby hocalarım sizlerin hesabında bir sıkıntı olup olmadığını belirtebilirseniz bu hesap engelleme konusuna açılık getirilebilir zannediyorum...

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Arkadaşlar tartışma üslubunuza, kullandığınız kelimelere lütfen dikkat edin... Özellikle bu konu içinde her hangi üyemize cezai yaptırım uygulamak istemiyorum, çok yanlış anlaşılır.

Bir diğer konu da birden fazla hesaba sahip olan üyelerimiz. Sistem aynı kişinin birden fazla hesaba sahip olduğunu tespit ederse hesapları engelliyor. Bugün bir arkadaşımız özel mesajla kendisinin bu konuda yazdığı mesajlar nedeniyle engellendiğini söylemiş ancak hesaplarında kontrol yaptığımda farklı üyelikleri olduğunu gördüm. Engel sebebi bu.

Aslında en sert eleştirileri yapan alighieri , doominsert22" ve cheleby hocalarım sizlerin hesabında bir sıkıntı olup olmadığını belirtebilirseniz bu hesap engelleme konusuna açılık getirilebilir zannediyorum...

Bu uyarı galiba bana :D Tamamdır hocam dikkat ediyorum :-x

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
benim hesapta birşey yok cantara hocam.benim tek hesabım var. ayrıca yukarıdaki bir arkadaş maşa olduğumuzdan bahsetmiş :) magduruz ama masayiz :) polemiğe girmek istemiyorum

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
benim hesapta birşey yok cantara hocam.benim tek hesabım var. ayrıca yukarıdaki bir arkadaş maşa olduğumuzdan bahsetmiş :) magduruz ama masayiz :) polemiğe girmek istemiyorum

Yok hocam ben size söylemedim... Siz satın almışsınız ve son derece düzgün sorunu bildirmişsiniz. Sonuç olarak sizin mesajlarınızın da yüzünden fiyatlar bu kadar arttı ama sizin kötü amaçla yaptığınızı düşünmüyorum... :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Geri bildirim için teşekkürler hocam. :) Söylediğim gibi konuya ve mesajlara ne şekilde müdahale edersem edeyim yanlış anlaşılacak, dolayısıyla sadece uyarı yapıyorum ancak elbette ki durum hakarete varırsa müdahale edilmesi gerekir.

hbsv8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 5S
Konular
1
Yok ya o iki ay önceydi... Ne alakası var tatille falan. Bunlar cepportu zorladılar satışları durdursun diye. Baksana hocam iki üç sayfa önce nasıl da bayram yapmışlar satışlar durdu diye. Neden bu kadar sevinmişler ki? Sözde firma müşteri memnuniyetini artırıyormuş. Düşman oldukları firma iyi bir şey yapınca niye sevinirler?

Kardeş sen neyin kafasını yaşıyorsun ya:) Adamların telefonları şu anda kayıtsız, yani legal değil. Yok bayram yapmışlar falan filan. Bu şekilde ucuz ürün satacaksa satmasın yani bi zahmet. Bende cepporttan aldım ancak şanslıydım, böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım(Hoş yine de tek tük sıkıntılar oluyor, irsaliyedeki imei tutmuyor falan), benim de başıma gelebilirdi. Cepport'u kim niye zorlasın? Cepport biter, adamlar Phoneport adıyla satış yapar nedir yani? Burası Türkiye. İade alalım dese ne olacak para aktarılmış iadeyi güvenli şekilde nasıl yapacaksın? Cepport'a mesaj atıyorum faturayı mailime atın diye, telefon numarası gönderiyor. Müşteriyi aramaya bile tenezzül etmiyor:) Cepporttan ve delta servisten insanlar çok şikayetçi olmasına rağmen ben telefon uğruna ilk defa grey garanti bir ürün aldım.

Bence bütün bu olanlar illuminati, belki de Amerika'nın parmağı vardır:)

Üst Alt