Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
onlar istediği şekilde konuşsunlar biz kendimizden emin olduktan sonra problem yok
Aynen öyle. Sağolun tekrar. Siz de DH forumda insanları bilgilendirmek adına bu konuyu paylaşın madem . Ne kadar insana ulaşırsak o kadar iyidir.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denizcileriz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi5
Konular
0
Arkadaşlar ben kontrol etmiştim odemeyide durdurdum bu gunde yasal mesaj geldi bakalım haftayı bekliyecegiz

lgnlgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ılgın
Cihazım
xiaomi mii5
Konular
1
Merhaba
Bende cuma günü telefonu almış bulundum daha elime ulaşmadı yarın veya salı gelir herhalde. Kutuyu hiç açmayım ozaman değilmi? Yarında hallolmassa yasal süreç başlatalım bence.

denizcileriz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi5
Konular
0
Merhaba
Bende cuma günü telefonu almış bulundum daha elime ulaşmadı yarın veya salı gelir herhalde. Kutuyu hiç açmayım ozaman değilmi? Yarında hallolmassa yasal süreç başlatalım bence.
Kutuyu açmadan IMEI numarasını kontrol edebilirsiniz sonrası bizim senaryonun devamı

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
İmei kayıtlarında bir gelişme var mı arkadaşlar?

MuvahhidGenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Sony Xperia
Konular
21
28.02.2017 tarihinde ithal edilen cihazımın 10:31 itibariyle yapılan yeni sorgusunda kayıt bulunamadı diyor.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Sadece bu mesajı yazabilmek için üye oldum...

Tam Mi5 almaya karar vermiştim uygun satan tüm firmalar bir anda satıştan kaldırdı... Son bir kaç gündür hiç Xiaomi fiyatlarına bakan oldu mu? Yok tabii bakmadınız, nasıl olsa sizin 3-5 liralık işiniz başkalarının parasından çok daha kıymetli. 32'liklerin fiyatı 1400 lira üstünde. Bir hafta önce 64'lükleri 1100 liraya alabiliyorduk. Acaba neden bu sorun var... Kim uygun satan firmaları piyasadan çekilmeye zorladı... Bir de satıştan kaldırılmasını tebrik etmişler. Ne biçim adamlarsınız ya... Açık açık rüşvet isteyen mi arasın, telefon almadığı halde gelip burayı karıştıran mı, vurdun yapacaklar diyen mi... Çok açık, pahalı satan firmalar ucuz satanları sindirmeye çalışıyor. Devlet kurumlarını bu sorunu çıkarması için yönlendirmiş, buraya da üç beş tane paralı maşa göndermiş. Bizim hak hukuk savunucusu kendini akıllı sanan saflar da bu maşaların maşası olmuş. Hiç mi kafanız çalışmıyor. Binlerce satış yapmış, bir tane sorun çıkmamış bu cepport, turuncu gibi 3-5 liralık imei için bugüne kadar yaptığı tüm yatırımı çöpe atacak değil mi...

Ben bekliyorum kardeşim. Bu adam gibi hakkını veren firmalar satışa çıkarsın onlardan alacağım. Şu anda 1400 liraya 32'lik Mi5 satan vurgunculardan almıyorum. Gerekirse kaçak alırım ama bu heriflere para yedirmem. Her platformda da bu paralı maşaları ve pisliklerini yazacağım...

doominsert22"

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özer
Cihazım
mi5s
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

doominsert22"

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özer
Cihazım
mi5s
Konular
1
onununcuköy

Aklıma bu video geldi sen yazınca,

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

mış lı müş lü bilinmez geçmiş zaman kipleri ile hakaret etmek neyin kafası acaba,

Sen olayı çok yanlış anlamıssın. Maşaydı, firmaların birbirini sindirmesiydi falan filan :) Diyoruz ki,

Cepportdan aldık, Çünkü güvendik senin deyiminle, maşa olmayalım dedik.. bu oyunlara gelmeyelim dedik, de cihazlar 120 gün sonra kapanacak? bir açıklama yok.

Kayıtlı değil paşam telefonlar. Firmadan da tık yok. Sorun BTK dan denilyor. BTK yok diyor. Bu ufak bir sorun ise, kayıtlı olmadan neden satışa çıkıyor. Bekle kaydedilsin. Zaten BTK evraklar gönerilmiş olmasına rağmen kaydetmezse cihazları cepport da salak değil ya direkt ifşa eder olayı. Demek ki başka bir şey var.

Sana satıyım, şuan internetteki fiyattan 100 TL aşağı? ancak İMEİ PATLAK :) ok mu?

Üst Alt