Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
arkadaşlar bu arada fark ettim ki bu konu artık ana sayfada hiç bir şekilde çıkmıyor
Allah Allah teknik bir aksaklıktır herhalde. Tüketiciye destek için kurulan bu site farklı şekilde davranmaz diye düşünüyorum.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
Ben siteyi bilmeden google aramasıyla buldum, arayan bulur sıkıntı değil. "Internet never forgets." Yalnız bu sorunu yaşayan sanıyorum az kişiyiz? Yoksa çoktan buralar dolardı diye düşünüyorum.
Ben aynı kanaatte değilim. Bizim insanımız hat kapanacaktır diye mesaj gelmeden IMEI sorgusu dâhi yapmaz. Yani bu sorun önümüzdeki hafta da çözülmez de mesajlar tuketicilere gitmeye başlarsa buralar dolacaktır.

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Ben siteyi bilmeden google aramasıyla buldum, arayan bulur sıkıntı değil. "Internet never forgets." Yalnız bu sorunu yaşayan sanıyorum az kişiyiz? Yoksa çoktan buralar dolardı diye düşünüyorum.
haberi olmayan kişiler bile vardır :) Yarın ve salı günü çok hareketli geçecek

eskilerdenbirdost

Hürmet sana , ey şan dolu sancağım.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
İphone 6s
Meslek
Öğrenci
Konular
4
arkadaşlar bu konu hakkında forumdonanımdaki mi5 konusundada çok şikayetçi olan var eğer bu gerçekse yanlarına kalmamalı

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
arkadaşlar bu konu hakkında forumdonanımdaki mi5 konusundada çok şikayetçi olan var eğer bu gerçekse yanlarına kalmamalı
Eğer bu gerçekse derken? Diğerlerini bilemem de benim yaşadıklarım gerçek. DH deki arkadaşlar da Google ile bu başlığa ulaşabilirler. O teknik yeteneğe sahip insanlar diye düşünüyorum Yanlarına kalmamalı derken ? Ben şahsen sorunu bildirmeme rağmen cepport mağazasından yanıt alamadığım için bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı onu görmek ve satıcının bu sitenin desteklediği satıcı olduğunu bildiğimden sorunuma çözüm bulmak için bu başlığı açtım. Halen bunun derdindeyim. Konu farklı yerlere çekilmesin.

Son düzenleme:

eskilerdenbirdost

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
İphone 6s
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Yanlarına kalmamalı derken ? Ben şahsen sorunu bildirmeme rağmen cepport mağazasından yanıt alamadığım için bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı onu görmek ve satıcının bu sitenin desteklediği satıcı olduğunu bildiğimden sorunuma çözüm bulmak için bu başlığı açtım. Halen bunun derdindeyim. Konu farklı yerlere çekilmesin.

senin sorununu çözdüğü zaman işin bitecekse bu senin ayıbındır benim çok şükür bir problemim olmamasına rağmen gelip burda size destek oluyorum yanlarına kalmamalı derken insanları mağdur etmek bu kadar kolay olmamalı biz tepkimizi koymalıyız ki bundan sonra alışveriş yapacak insanlar aynı problemleri yaşamasınlar

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
senin sorununu çözdüğü zaman işin bitecekse bu senin ayıbındır benim çok şükür bir problemim olmamasına rağmen gelip burda size destek oluyorum yanlarına kalmamalı derken insanları mağdur etmek bu kadar kolay olmamalı biz tepkimizi koymalıyız ki bundan sonra alışveriş yapacak insanlar aynı problemleri yaşamasınlar
E işte bu sorunu duyurduk. Ben DH forumda da bu başlığı paylaştım. Satışlar şu an için durduruldu. Bir süre ithal ettikleri telefonları BTK ya bildirmeden satış yapamazlar herhalde. Ben de dahil IMEI kaydı yapılmayan arkadaşların kayıtları yapıldıktan sonra benim açımdan sorun bitmiştir. Site yönetimi de bu konuyu silmezse bu satıcıdan ileride alışveriş yapacaklar da konuyu görüp ona göre davranacaktır.Daha ne yapmak gerekir sizce?

eskilerdenbirdost

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
İphone 6s
Meslek
Öğrenci
Konular
4
E işte bu sorunu duyurduk. Ben DH forumda da bu başlığı paylaştım. Satışlar şu an için durduruldu. Bir süre ithal ettikleri telefonları BTK ya bildirmeden satış yapamazlar herhalde. Ben de dahil IMEI kaydı yapılmayan arkadaşların kayıtları yapıldıktan sonra benim açımdan sorun bitmiştir. Site yönetimi de bu konuyu silmezse bu satıcıdan ileride alışveriş yapacaklar da konuyu görüp ona göre davranacaktır.Daha ne yapmak gerekir sizce?

kardeşim ne ters adam çıktın sen sanki kötü birşey dedik bugün senin veya senin gibilerin sorunu çözüldü iş bitti mi bunun sonrası ne olacak ben bunun için geldim destek olmaya çalışıyorum kendimce diğer arkadaşları hariç tutuyorum sana değmezmiş pişman ettin beni

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
kardeşim ne ters adam çıktın sen sanki kötü birşey dedik bugün senin veya senin gibilerin sorunu çözüldü iş bitti mi bunun sonrası ne olacak ben bunun için geldim destek olmaya çalışıyorum kendimce diğer arkadaşları hariç tutuyorum sana değmezmiş pişman ettin beni
Farkındayım destek olduğunuzun sağolun. Bu gereksiz durumlar biraz asabımı bozdu kusura bakmayın Site ve şirketten nemalananlar her cümleyi farklı yöne taşıyıp herkesi art niyetli olarak yaftalamaya çalıştıklarından ekstra bir çaba gösteriyorum insanların yazdıkları da farklı yöne çekilmesin diye.

eskilerdenbirdost

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
İphone 6s
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Farkındayım destek olduğunuzun sağolun. Bu gereksiz durumlar biraz asabımı bozdu kusura bakmayın Site ve şirketten nemalananlar her cümleyi farklı yöne taşıyıp herkesi art niyetli olarak yaftalamaya çalıştıklarından ekstra bir çaba gösteriyorum insanların yazdıkları da farklı yöne çekilmesin diye.

onlar istediği şekilde konuşsunlar biz kendimizden emin olduktan sonra problem yok

Üst Alt