Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
Napalım hocam iade sürecini durduralım mı valla ne yapacağımı şaşırdım.
Sizin sürecinizi hatırlayamadım. Son durum nedir? GittiGidiyor dan paranın satıcıya aktarılması sürecini mümkün olduğunca uzatın bu süreçte bekleyip ne olacağını görün bence. Ben gelecek haftadan umutluyum. İnşallah pzt veya salı günü verilen sözler tutulup IMEI kayıtları işlenecek

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erkan76

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Be
Sizin sürecinizi hatırlayamadım. Son durum nedir? GittiGidiyor dan paranın satıcıya aktarılması sürecini mümkün olduğunca uzatın bu süreçte bekleyip ne olacağını görün bence. Ben gelecek haftadan umutluyum. İnşallah pzt veya salı günü verilen sözler tutulup IMEI kayıtları işlenecek

Benim de işte yarın 1 hafta olacak ürünü teslim alalı. Baktım herkeste aynı problem var ben de iade süreci başlattım ama olmadı dediğiniz gibi yapayım.

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
Be

Benim de işte yarın 1 hafta olacak ürünü teslim alalı. Baktım herkeste aynı problem var ben de iade süreci başlattım ama olmadı dediğiniz gibi yapayım.
Takdir sizin.

MuvahhidGenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Sony Xperia
Konular
21
Bende perşembe günü sipariş geçmiştim bugün kargomu aldım. Type-C ürünü dahil almıştım gg'den ancak kutunun içinden öyle bir aygıt çıkmadı ne yazık ki. Ve cihazın arkasındaki imei'yi sorguladığımda kayıt bulunamadı diyor. Mesaj attım ilgililere dönüş bekliyorum...

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
Eveeet Arkadaşlar az önce Btk Müşteri Temsilcisi ile görüştüm veri tabanında herhangi bir sıkıntı olmadığı, ithalatçı firmanın başvuru yapmadığı için imeinizin kayıt dışı olduğu olduğu söylediler. Bize bildirim yapsalar yapar yapmaz biz zaten kaydı oluşturuyoruz dediler. Satıcı ile görüşün dediler eğer olmadı ise gitti gidiyor ile iletişime geçip telefonu iade etmemi söyledir. Benim telefonum 120 gün sonra kapanacak çünkü mesaj geldi. Pazartesi günü o iş hallolacak dedi cepport yetkilisi. Şayet hallolmaz ise salı günü telefonu iade etmeyi düşünüyorum. Böyle iğrenç şeylerle uğraşmak istemiyorum. Telefonu aldım bir sevinçe kursağımızda bıraktılar. Hepsiburada'dan eşime de aynı telefonu aldım. Ancak herhangi bir sorun yok. Anlayacağınız cepport bizleri sağılacak inek gibi görüyor demekki. Görüştüğüm kişiye inanmak istiyorum o yüzden Pazartesiyi bekleyecem. Yani anlayacağınız imei kaydı için o 30 gün süresi hikayeymiş.
Hadi ya :( BTK ile görüşen arkadaşlar hep aynı doğrultuda konuşuyor. Burada olumlu yönde yapılan açıklamalara inanmak istiyorum ama her seferinde hevesim kursağımda kalıyor umudum kayboluyor. Bakalım tatmin edici bir açıklama gelecek mi ya da hafta başı bu sorun giderilecek mi. Telefonu sevmiş olsam da ben de çok sıkıldım bu belirsizlik ve ciddiyetsizlikten. Cantara GittiGidiyor güvencesiyle iade hakkında görüşme yapıp buradan iletsin de ben de en geç çarşamba iade edeceğim.

ayarsizherif

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
3
Hadi ya :( BTK ile görüşen arkadaşlar hep aynı doğrultuda konuşuyor. Burada olumlu yönde yapılan açıklamalara inanmak istiyorum ama her seferinde hevesim kursağımda kalıyor umudum kayboluyor. Bakalım tatmin edici bir açıklama gelecek mi ya da hafta başı bu sorun giderilecek mi. Telefonu sevmiş olsam da ben de çok sıkıldım bu belirsizlik ve ciddiyetsizlikten. Cantara GittiGidiyor güvencesiyle iade hakkında görüşme yapıp buradan iletsin de ben de en geç çarşamba iade edeceğim.

Az önce firma yetkilisi ile görüştüm bana şöyle izah etti ; Aradığınız btk müşteri temsilcisi bu konuda bilgisinin zayıf olduğu, imei kaydını yapan kişiyle bizzat yüzyüze muhatap olduğunu ve gerçekten veritabanında sorun olduğunu ancak pazartesi günü kesin bu işin sonuçlanacağını söyledi.

Kendinden gayet emin konuştu. İnşallah sorun çözülür de ne biz ne de firma uğraşır.

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
Az önce firma yetkilisi ile görüştüm bana şöyle izah etti ; Aradığınız btk müşteri temsilcisi bu konuda bilgisinin zayıf olduğu, imei kaydını yapan kişiyle bizzat yüzyüze muhatap olduğunu ve gerçekten veritabanında sorun olduğunu ancak pazartesi günü kesin bu işin sonuçlanacağını söyledi.

Kendinden gayet emin konuştu. İnşallah sorun çözülür de ne biz ne de firma uğraşır.
Geçen hafta da kesin çözülecek dendi ama ... Neyse inşallah bu hafta farklı olur da rahat ederiz

MuvahhidGenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Sony Xperia
Konular
21
Kutu içerisinden gelmeyen type-c aygıtının gözlerinden kaçmış olabileceğini söylediler onuda ayriyeten gönderecekler. İnşaAllah şu imei problemleride pazartesiye dek hallolur çünkü elimde telefon yok başka :/

erkan76

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Ya arkadaşlar para transferini erteletmek için gittigidiyordan ben nasıl müşteri temsilcisine nasıl ulaşacağımı bir türlü bulamadım bira arkadaş bu linkten solda aldıklarımdan diye bir yol gösterdi ancak orda da gittigidiyorun telefon numarası falan yok Allah rızası için biri yardımcı olsun.

Üst Alt