Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

denizcileriz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi5
Konular
0
Merhaba umarım önümüzdeki hafta hepimizin bu konudaki mağduriyeti giderilmiş olur

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Gg üzerinden olan satış ta kapatılmış buda bence olumlu bir hareket insanları daha fazla mağdur etmemek adına

HTC One M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Arkadaşlar ben dün gg müşteri temsilcisini aradım.durumu izah ettim.benden başka sorun yaşayanları da söyledim.Para aktarma işini süresiz uzattılar.Eğer haftaya imei durumu düzelmez ise ürünü iade edeceğim.Yeni alan arkadaşlar sizinde böyle yapmanızı öneririm.

Düshekimi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
1
Benim kargoyu eve bırakıp gitmişler gg den mesaj çwkmişker pazartesi sorun kesin halloluyor diye ödemeyi ve kargoyu bekleteceğim

denizcileriz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi5
Konular
0
Bu durumda hem müşteri hemde satıcı da mağdur olduğunu düşünüyorum, kayıt işleminin maliyeti düşük bir meblağ,kimse ticaretine leke gelsin istemez

Makhosh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit
Cihazım
Mi 5
Konular
1
Selamlar,

Bende gittigidiyor ile cepport üzerinden mi 5 aldım. Kontrol ettiğimde benimkide IMEI kayıtsız gözüküyor. Ayrıca fatura ile ilgili de bir soru işareti var. Gönderilen e-arşiv faturada IMEI numarası yazmıyor. Sevk irsaliyesi üzerinde doğru IMEI yazıyor fakat faturadaki irsaliye no ile bana gönderilen uyuşmuyor. Düzeltme için firmaya 2 kere yazdım fakat bu soru için dönen olmadı. Bu konuda bilgili olan var mı? İlerde bu garanti için sorun yaratabilir mi? Pazartesiye kadar dönüş yapmalarını bekliyorum.

erkan76

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Arkadaşlar ben dün gg müşteri temsilcisini aradım.durumu izah ettim.benden başka sorun yaşayanları da söyledim.Para aktarma işini süresiz uzattılar.Eğer haftaya imei durumu düzelmez ise ürünü iade edeceğim.Yeni alan arkadaşlar sizinde böyle yapmanızı öneririm.
Hocam ben gg müşteri hizmetleri telefon no bulamadım ödemeyi erteletmek istiyorum ben de rica etsem nasıl ulaşabileceğimi söyler misiniz?

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Hocam ben gg müşteri hizmetleri telefon no bulamadım ödemeyi erteletmek istiyorum ben de rica etsem nasıl ulaşabileceğimi söyler misiniz?
buraya giriniz sol taraftan alıcıyım seçin daha sonra hnagi seçenekte yardım alacaksanız tıklayın

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
** İlk 30 gün içinde BTK sistemlere kayıtlı olan cihazın IMEI adresini girmemiş olabilir. Bu sebeple kayıt dışı görünen yeni cihazlarınızı satın alımdan 3-4 hafta sonra sorgulayınız. ** şeklindeki açıklama biraz içimi ferahlattı doğrusu. Şu linkte yer alıyor :

erkan76

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
** İlk 30 gün içinde BTK sistemlere kayıtlı olan cihazın IMEI adresini girmemiş olabilir. Bu sebeple kayıt dışı görünen yeni cihazlarınızı satın alımdan 3-4 hafta sonra sorgulayınız. ** şeklindeki açıklama biraz içimi ferahlattı doğrusu. Şu linkte yer alıyor :

Napalım hocam iade sürecini durduralım mı valla ne yapacağımı şaşırdım.

Üst Alt