- Adım
- emre
- Cihazım
- mi note 10
- Konular
- 2
Ciddimisin başkan direnç oluyorsa hemen Alaçam çok iyi haber verdin cok saol30 a aldım direnç ile kayıt oluyor
Ciddimisin başkan direnç oluyorsa hemen Alaçam çok iyi haber verdin cok saol30 a aldım direnç ile kayıt oluyor
Buradaki arklara guvenebilirsin ben daha önce çok kez yardım aldım 8 ay kullanabilirsun dediğin gibi 8 aya kadar 15 bile çıkar bu sorun hallolurValla 3 gun oldu çinden aldım 24.000 mal oldu 3 gunkılıt acma rom yukleme yapmak ıcın aradım ettım bulamadım burada arkdaslar yardımcı oldular telegramdan ısım vs verdıler uzakdan baglanıp rom atıyormus dıye ama ben guvenemedıgım ıcın ıngılızce kullanıyorum.play store whatsap face ınst her sey kullanıyorum problem yasamadım sadece ıng fazla anlamadıgım ıcın yoruyor.
Direnç kaydı daha piyasada yok denıldı bende acelem yok nasılsa yurt dısı 4 ay kullanabılıyorsun bıtısıne yakın ıllakı yapılır dıye bekmedeyım.
nerden yaptırdınız kaydı tr dil desteginede ceviriyor mu30 a aldım direnç ile kayıt oluyor
Ciddimisin başkan direnç oluyorsa hemen Alaçam çok iyi haber verdin cok saol
14 serisinin global tanıtımı henüz olmadı. Satılan tüm 14 serisi Çin cihazı.Aldığınız cihaz global versiyon mu. Çin versiyonu almayı düşünüyorum 700 euroya ama band20 yok cihazda. Ne kadar problem yaratır/siz karşılaştınız mı?
hocam nereden alıyorsunuz cihazı pro olmayan düz modelini en uygun 850 dolara gördüm bende düşünüyorum almayıAldığınız cihaz global versiyon mu. Çin versiyonu almayı düşünüyorum 700 euroya ama band20 yok cihazda. Ne kadar problem yaratır/siz karşılaştınız mı?