Yardım Xiaomi 14 Pro EU veya Global Rom

oguz204

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9
Konular
11

dicanio

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Mi 14 pro
Konular
0
Bunu yapmamızda bir sakınca var mıdır? Ve sadece dil eklentisi mibacaba?
Teşekkürler

spencermila

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilgili
Cihazım
mi note pro
Konular
0
merhabalar elimdeki türkiye cihazı verip z fold 5 1 tb mavi renk XİAOMİ MİX FOLD 3 almaya degermi kaydı cıkarmı bunun korkutan tarafı kayıt sorunu direnc sorunu arada fark olurmu belirgin...

eaytekin35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi note 10
Konular
2
merhabalar elimdeki türkiye cihazı verip z fold 5 1 tb mavi renk XİAOMİ MİX FOLD 3 almaya degermi kaydı cıkarmı bunun korkutan tarafı kayıt sorunu direnc sorunu arada fark olurmu belirgin...
cıkar cıkar sıkma canını her türlü cıkar

gulansal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
mi 5
Konular
5
25 şubatta 14 ve 14 pro nun resimi çıkısı olacak global resmi romda aynı gün yada 1 hafta içinde çıkar

eup

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eup
Cihazım
Xiaomi 14 pro
Konular
0
Merhaba, Xiaomi 14 pro global olarak çıkmadı bildiğiniz gibi. Bu nedenle de resmi bir global rom yok. Iki sorum olacaktı konuyla ilgili, bilgisi olan cevaplarsa sevinirim:
1) Resmi global rom yok ve olmayacak. Piyasaki EU rom tam olarak nedir ve kurduktan sonra nasıl güncelleme alıyor?
2) Mevcut Çin romunda kalmanın Türkçe dil desteği olmaması dışında bir dezavantaji var mı? Google play ve diğer her şey gayet iyi çalışıyor.

Teşekkürler.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Merhaba, Xiaomi 14 pro global olarak çıkmadı bildiğiniz gibi. Bu nedenle de resmi bir global rom yok. Iki sorum olacaktı konuyla ilgili, bilgisi olan cevaplarsa sevinirim:
1) Resmi global rom yok ve olmayacak. Piyasaki EU rom tam olarak nedir ve kurduktan sonra nasıl güncelleme alıyor?
2) Mevcut Çin romunda kalmanın Türkçe dil desteği olmaması dışında bir dezavantaji var mı? Google play ve diğer her şey gayet iyi çalışıyor.

Teşekkürler.
1) Eu rom kullandığınız Çin romunu baz alan ve globalde kullanılmasına lüzum olmayan bazı gereksiz uygulamalardan arındırılmış çoklu dil destekli bir romdur. Ya recovery olarak twrp üzerinden yada hybrit olarak fastboot üzerinden manuel güncelleme yaparsınız.
2) Eğer sizin için İngilizce kullanmak bir sorun teşkil etmiyor ve Google uygulamaları dediğiniz gibi stabil çalışıyorsa orijinal çin romuyla kullanmak daha mantıklı.

Üst Alt