Hocam 14 proya direnç kaydı oluyor mu bide global rom gelirmi?30 a aldım direnç ile kayıt oluyor
teknoway yapıyor ben türkce romu onlara yüklettim rom kilit acılması beraber 3 bin direnc 5 binHocam 14 proya direnç kaydı oluyor mu bide global rom gelirmi?
Anladım hocam globol rom yüklüyor mu?teknoway yapıyor ben türkce romu onlara yüklettim rom kilit acılması beraber 3 bin direnc 5 bin
Hocam avrupa içi satış yapan siteler var. Giztop vardı hatırladığım prosu 800 civarı. Redditten güvenilirlik için araştırmak lazımhocam nereden alıyorsunuz cihazı pro olmayan düz modelini en uygun 850 dolara gördüm bende düşünüyorum almayı
Anladım hocam tşk ederimHocam avrupa içi satış yapan siteler var. Giztop vardı hatırladığım prosu 800 civarı. Redditten güvenilirlik için araştırmak lazım
14 proya mı direnç yaptı teknoway ?teknoway yapıyor ben türkce romu onlara yüklettim rom kilit acılması beraber 3 bin direnc 5 bin
evet numarasıda var youtube da vıdeosuda14 proya mı direnç yaptı teknoway ?
pahalı bro 800 doalr suan gıztop da14 pro 16-512 gb çinden alınma düşünen olursa satabılırım 950 dolara 30.11.2023 tarihinde alınma
Global rom yok eu rom var ben yüklettim burda 200 TL nasıl 1250tl oluyorValla bende aldım xiaomi 14 Pro hiç bir yerde global rom bulamadım yükleyen var ama oda ücretli 1250 tl yardımcı olursanız sevinirim.