Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam o arkadaş Teknoway' ın reklamını çok yapıyor ama öyle bir video yok. Siz yaptırmayı gerçekten düşünür müsünüz?
Bana sorarsanız bu Kasabın eline koyun teslim etmek gibi bir şey...
Hocam o arkadaş Teknoway' ın reklamını çok yapıyor ama öyle bir video yok. Siz yaptırmayı gerçekten düşünür müsünüz?
Hocam yok zaten olmadığını da biliyorum, olsa bile telefonumu teslim edeceğim kişiler belirlidir benim. Olmayan şeyi varmış gibi mi gösteriyorlar gerçekten mi var herkes görsün derdim o.
Hocam yok zaten olmadığını da biliyorum, olsa bile telefonumu teslim edeceğim kişiler belirlidir benim. Olmayan şeyi varmış gibi mi gösteriyorlar gerçekten mi var herkes görsün derdim o.
Hocam herkes görüyor görmesine de bu tür paylaşımlar nasıl yapılıyor anlamak mümkün değil. Üzüldüğüm tek şey kayıt için çare arayan insanların kendini bilmez bu tip kişilerin yalan yanlış sözlerine güvenip te en sonunda mağdur olması.
Kendini bilen ve yaptığı işe saygısı olan hiç bir usta böyle bir riske girmez çünkü.
dakıka 13,27 de dırenc uygulayacagını soluyor fıyat 5 bın dedı kendın gıder yaptırı gelırsın ustam yerı yurdu bellı ben 1 2 aya alıcam tel o sekıdle yaptırıcam yaptırınca burda paylasım yaparım daha net bılgı sahıbı oluruz ılerleyen zamaanlarda ıyıce yayılırsa da fıyatı duser ztn
arkadasım teknowayın reklamını yapmıyor teknoway bızzat kendisi yapıyor ınanmayan guvenmeyen ıstanbulda yeırne gıder yaptırır cıkar sana kımse tel kargo ıle yolla guven demıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
dakıka 13,27 de dırenc uygulayacagını soluyor fıyat 5 bın dedı kendın gıder yaptırı gelırsın ustam yerı yurdu bellı ben 1 2 aya alıcam tel o sekıdle yaptırıcam yaptırınca burda paylasım yaparım daha net bılgı sahıbı oluruz ılerleyen zamaanlarda ıyıce yayılırsa da fıyatı duser ztn
Konuya dahil oluyorum fakat bu adamlara güvenilir, hele ki bu teknisyen arkadaş baya bir tecrübeli tüm Apple cihaz olsun Android cihazlar olsun içini söküp tekrar takan toplayan bir kişi.
Reklam olarak algılanmasın ama yüksek model bir cihaz alsam amiral gemisi diye hitap etmek daha doğru olur, direnç konusun da tek güveneceğim nadir 5 yerden birisi.
arkadasım teknowayın reklamını yapmıyor teknoway bızzat kendisi yapıyor ınanmayan guvenmeyen ıstanbulda yeırne gıder yaptırır cıkar sana kımse tel kargo ıle yolla guven demıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
yapamıyor yapa bilecegini söylüyor şuan mümkün degil türkce yazılımı bizim cihaza onlar yükledi lanet olası botloder acma olayı olmasa basit birşeydi türkce yapmak adamlar güvenilirmi evet güvenilir
Merhaba, ben 2 gündür kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum özellikle pilinden. Fakat öğrendiğim kadarıyla google one update olmuyormuş ki bu bir problem. Bir de galaxy saatimi tanitamadim bu telefonla uyumlu değil uyarısı çıkıyor karşılaşan var mı? Ha bir de kendi kendine screen shot alması, su anda size yazarken iki tane aldı bile sinir bozucu.
Telefonumu Türkçe kullanmıyorum dil sorunum yok fakat eu rom ya da global rom vs olmasını cok isterim olma ihtimali var mıdır?
Teşekkürler
Merhaba, ben 2 gündür kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum özellikle pilinden. Fakat öğrendiğim kadarıyla google one update olmuyormuş ki bu bir problem. Bir de galaxy saatimi tanitamadim bu telefonla uyumlu değil uyarısı çıkıyor karşılaşan var mı? Ha bir de kendi kendine screen shot alması, su anda size yazarken iki tane aldı bile sinir bozucu.
Telefonumu Türkçe kullanmıyorum dil sorunum yok fakat eu rom ya da global rom vs olmasını cok isterim olma ihtimali var mıdır?
Teşekkürler