Yardım Xiaomi 14 Pro EU veya Global Rom

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
14 pro ile ilgili videoyu bulamadım link atabilir misin
Hocam o arkadaş Teknoway' ın reklamını çok yapıyor ama öyle bir video yok. Siz yaptırmayı gerçekten düşünür müsünüz?
Bana sorarsanız bu Kasabın eline koyun teslim etmek gibi bir şey...facepalm~~

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Hocam o arkadaş Teknoway' ın reklamını çok yapıyor ama öyle bir video yok. Siz yaptırmayı gerçekten düşünür müsünüz?
Hocam yok zaten olmadığını da biliyorum, olsa bile telefonumu teslim edeceğim kişiler belirlidir benim. Olmayan şeyi varmış gibi mi gösteriyorlar gerçekten mi var herkes görsün derdim o.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Hocam yok zaten olmadığını da biliyorum, olsa bile telefonumu teslim edeceğim kişiler belirlidir benim. Olmayan şeyi varmış gibi mi gösteriyorlar gerçekten mi var herkes görsün derdim o.
Hocam herkes görüyor görmesine de bu tür paylaşımlar nasıl yapılıyor anlamak mümkün değil. Üzüldüğüm tek şey kayıt için çare arayan insanların kendini bilmez bu tip kişilerin yalan yanlış sözlerine güvenip te en sonunda mağdur olması.
Kendini bilen ve yaptığı işe saygısı olan hiç bir usta böyle bir riske girmez çünkü.

eaytekin35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi note 10
Konular
2
arkadasım teknowayın reklamını yapmıyor teknoway bızzat kendisi yapıyor ınanmayan guvenmeyen ıstanbulda yeırne gıder yaptırır cıkar sana kımse tel kargo ıle yolla guven demıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14 pro ile ilgili videoyu bulamadım link atabilir misin
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

dakıka 13,27 de dırenc uygulayacagını soluyor fıyat 5 bın dedı kendın gıder yaptırı gelırsın ustam yerı yurdu bellı ben 1 2 aya alıcam tel o sekıdle yaptırıcam yaptırınca burda paylasım yaparım daha net bılgı sahıbı oluruz ılerleyen zamaanlarda ıyıce yayılırsa da fıyatı duser ztn

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
23
arkadasım teknowayın reklamını yapmıyor teknoway bızzat kendisi yapıyor ınanmayan guvenmeyen ıstanbulda yeırne gıder yaptırır cıkar sana kımse tel kargo ıle yolla guven demıyor

dakıka 13,27 de dırenc uygulayacagını soluyor fıyat 5 bın dedı kendın gıder yaptırı gelırsın ustam yerı yurdu bellı ben 1 2 aya alıcam tel o sekıdle yaptırıcam yaptırınca burda paylasım yaparım daha net bılgı sahıbı oluruz ılerleyen zamaanlarda ıyıce yayılırsa da fıyatı duser ztn
Konuya dahil oluyorum fakat bu adamlara güvenilir, hele ki bu teknisyen arkadaş baya bir tecrübeli tüm Apple cihaz olsun Android cihazlar olsun içini söküp tekrar takan toplayan bir kişi.

Reklam olarak algılanmasın ama yüksek model bir cihaz alsam amiral gemisi diye hitap etmek daha doğru olur, direnç konusun da tek güveneceğim nadir 5 yerden birisi.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39

bu videoyu izledim hocam yapsın görelim sıkıntı yoksa biz de paylaşırız emin olun

spencermila

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilgili
Cihazım
mi note pro
Konular
0
bu videoyu izledim hocam yapsın görelim sıkıntı yoksa biz de paylaşırız emin olun
yapamıyor yapa bilecegini söylüyor şuan mümkün degil türkce yazılımı bizim cihaza onlar yükledi lanet olası botloder acma olayı olmasa basit birşeydi türkce yapmak adamlar güvenilirmi evet güvenilir

dicanio

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Mi 14 pro
Konular
0
Merhaba, ben 2 gündür kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum özellikle pilinden. Fakat öğrendiğim kadarıyla google one update olmuyormuş ki bu bir problem. Bir de galaxy saatimi tanitamadim bu telefonla uyumlu değil uyarısı çıkıyor karşılaşan var mı? Ha bir de kendi kendine screen shot alması, su anda size yazarken iki tane aldı bile sinir bozucu.
Telefonumu Türkçe kullanmıyorum dil sorunum yok fakat eu rom ya da global rom vs olmasını cok isterim olma ihtimali var mıdır?
Teşekkürler

eaytekin35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi note 10
Konular
2
Merhaba, ben 2 gündür kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum özellikle pilinden. Fakat öğrendiğim kadarıyla google one update olmuyormuş ki bu bir problem. Bir de galaxy saatimi tanitamadim bu telefonla uyumlu değil uyarısı çıkıyor karşılaşan var mı? Ha bir de kendi kendine screen shot alması, su anda size yazarken iki tane aldı bile sinir bozucu.
Telefonumu Türkçe kullanmıyorum dil sorunum yok fakat eu rom ya da global rom vs olmasını cok isterim olma ihtimali var mıdır?
Teşekkürler
1 2 aya global cıkıor sabret baskan

Üst Alt