o nerden bakılıyor?Bende geçiş sağlayayım o zaman. Lite mod geldimi baktınızmı yukarıdaki bir arkadaşta sormuştu
gelmiş evet. açık renk var.Ben hiç geçmediğim için bilgim yok ancak Lite mod şu şekilde.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
hayda netteki eski videolarda millette var bende 1809 nisan güncellemesi var neden yok ya resim atar mısın hocam bir sana zahmetgelmiş evet. açık renk var.
hayda netteki eski videolarda millette var bende 1809 nisan güncellemesi var neden yok ya resim atar mısın hocam bir sana zahmet
Sürüm 1809 ( İS derlemesi 17763.437 )Başlat butonuna tıklayıp alttaki arama kutucuğuna winver yazdığınızda çıkan sürüm numarasını paylaşabilirmisiniz hocam ?
Sürüm 1809 ( İS derlemesi 17763.437 )
Daha önce manuel hiç güncelleme yapmadığım için bilmiyorum bu tarz güncellemeyi maalesef. Manuel kurunca kayıt felan gidiyor mu merak ediyorum bir deÇıkmaması normal hocam benimle birlikte 1809 sürümünü kullanıyorsunuz siz. Size gelen güncellemede 1809 için gelen nisan güncellemesi konudaki sürüm 1903 paylaşılan linkten indirip bu sürüm ile yükseltme yaparsanız çıkacaktır.