Sohbet Windows 10 1903 Dağıtımı Hakkında

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
dün geldi yaptım fakat cs go ve pubg lite artık oynanmaz halde donma kasma takılma var lol'de sorun yok oynanıyor yine madur etti bizi windows

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
dün geldi yaptım fakat cs go ve pubg lite artık oynanmaz halde donma kasma takılma var lol'de sorun yok oynanıyor yine madur etti bizi windows
0 kurulum yapiniz. Feature update dediyimiz bu guncellemeler gelince en iyi performans icin format şart oldu sagolsun Microsoft.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
0 kurulum yapiniz. Feature update dediyimiz bu guncellemeler gelince en iyi performans icin format şart oldu sagolsun Microsoft.

hayır ya güncelleştirme bölümünde baktım bu var indir yükle dedim 6 saat sürdü inidirp yüklemesi. acaba optimizasyon yapar mı cs ve pubg lite
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windowsun kendi sıfırlama aygıtını kullansam format gibi olur mu ama d klasörünü silmeden

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
hayır ya güncelleştirme bölümünde baktım bu var indir yükle dedim 6 saat sürdü inidirp yüklemesi. acaba optimizasyon yapar mı cs ve pubg lite
Bende de guncellestirmenin tamamlanmasi 2 saat civari surdu. Ilk kez bu kadar uzun surdu. Optimizasyon guncellemesinin gelecegini dusunmuyorum. Cunku bu sorun oyun kaynakli degil sistem kaynakli. Mesela pubg lite oynuyorum 1903 ile. Hic bir problem yok

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Bende de guncellestirmenin tamamlanmasi 2 saat civari surdu. Ilk kez bu kadar uzun surdu. Optimizasyon guncellemesinin gelecegini dusunmuyorum. Cunku bu sorun oyun kaynakli degil sistem kaynakli. Mesela pubg lite oynuyorum 1903 ile. Hic bir problem yok

bende neden var sorun ya hadi buyur burdan yak daha oynanmaz o zaman bu oyun illa format mı atmam lazım

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
bende neden var sorun ya hadi buyur burdan yak daha oynanmaz o zaman bu oyun illa format mı atmam lazım
Ben 0 kurulum yaptim. 1703 surumunden bu yana cogu kullanica olan şeyler bunlar. Bende 1809 a guncellenince olmustu boyle. Format atdim.

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
1903 güncellemesi özellikle AMD sistemler ile uyumsuz bir çok oyunda bir süre sonra ses gidiyor oyun sanki Matrix izliyormuşum gibi ağır çekime giriyor. İki üç haftadır kullanıyordum artık katlanılamaz hale geldiği için 1809 sürüme döndüm.

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
99
Geldi kurdum yağ gibi akıcı

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Ben 0 kurulum yaptim. 1703 surumunden bu yana cogu kullanica olan şeyler bunlar. Bende 1809 a guncellenince olmustu boyle. Format atdim.

hiç anlamam formattan felan ya nasıl lisanslyorsunuz geri

Üst Alt