Sohbet Windows 10 1903 Dağıtımı Hakkında

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
92
neden windows 10 kullanıyorsunuz veya kullanma ihtiyacı duydunuz ?

ben 2 sebebden dolayı kullanmak istedim ama win10 ile olan rekorum 2 saat. dayamadım sistem ayarsızlıklarına ve kapattığım halde bir şekilde geride çalışan ama listede kapalı gibi gözüken servislerine

neden ihtiyaç duydum ?

AOE oynamak için... çok nadir de olsa oynarım. mitoloji sine bir yere kadar dayanabildim. halen 2HD oynuyorum nadiren de olsa portable olarak
ama online serisinin bitirilmesine çok aşırı üzüldüm. mitoloji ve 3 serisine göre oldukça albenizi olan bir görselliği var idi BENİM İÇİN. kaldırılmasına üzüldüm

ve 2019 Office.... 2016 serisinde excel ve access satır sayısı 1 milyon a çıkarıldı
2019 da bir fark oldumu ?
bunlara dikkat etmemişsinizdir belki hayatınız da hiç... ama benim gibi bazı uç nokta kayıt filitrelemek isteyenler için pratik yazlım oluyorlar

işletim sistemi olarak.... yönetilebilirlik açısından enzoru win10 dur. bireysel kullanıcılara ne getirdi veya nelerini GÖTÜRÜYORLAR ?????!!!!!

win8.1 kullanıyorum. aslında win7 kullanmak isterdim ama birçok disk ve işlemci de win8 ve 8.1 in çok daha performanslı olduğunu gördüm.. aynı ssd diske 10 kurduğumda ise maalesef bu performansı göremediğim gibi saçma sapan sebebler ile sistem çökmesi yaşıyorum... "sistemcilerin servislerine müdahele edip kapatmalarını sevmiyorlar"

konu dışı oldu ama win10karşı olan muhalefet damarımı tutamadım

sorryyyy

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
neden windows 10 kullanıyorsunuz veya kullanma ihtiyacı duydunuz ?

ben 2 sebebden dolayı kullanmak istedim ama win10 ile olan rekorum 2 saat. dayamadım sistem ayarsızlıklarına ve kapattığım halde bir şekilde geride çalışan ama listede kapalı gibi gözüken servislerine

neden ihtiyaç duydum ?

AOE oynamak için... çok nadir de olsa oynarım. mitoloji sine bir yere kadar dayanabildim. halen 2HD oynuyorum nadiren de olsa portable olarak
ama online serisinin bitirilmesine çok aşırı üzüldüm. mitoloji ve 3 serisine göre oldukça albenizi olan bir görselliği var idi BENİM İÇİN. kaldırılmasına üzüldüm

ve 2019 Office.... 2016 serisinde excel ve access satır sayısı 1 milyon a çıkarıldı
2019 da bir fark oldumu ?
bunlara dikkat etmemişsinizdir belki hayatınız da hiç... ama benim gibi bazı uç nokta kayıt filitrelemek isteyenler için pratik yazlım oluyorlar

işletim sistemi olarak.... yönetilebilirlik açısından enzoru win10 dur. bireysel kullanıcılara ne getirdi veya nelerini GÖTÜRÜYORLAR ?????!!!!!

win8.1 kullanıyorum. aslında win7 kullanmak isterdim ama birçok disk ve işlemci de win8 ve 8.1 in çok daha performanslı olduğunu gördüm.. aynı ssd diske 10 kurduğumda ise maalesef bu performansı göremediğim gibi saçma sapan sebebler ile sistem çökmesi yaşıyorum... "sistemcilerin servislerine müdahele edip kapatmalarını sevmiyorlar"

konu dışı oldu ama win10karşı olan muhalefet damarımı tutamadım

sorryyyy

Şuana kadar Windows 10 da hiçbir sıkıntı yaşamadım 1809 da bazı sıkıntılar vardı ama gelen güncellemeler ile çözdüler 1903'ü ise en son merakıma yenik düşüp Insıder olarak yayınlanan sürüm linklerinden indirip Rufus ile usb ye boot ederek temiz kurulum gerçekleştirdim şuan bu versiyon ile yazıyorum, bu versiyonu kullanıyorum gayet iyi bu şekilde götürürlerse RTM olarak çıkış yaptığında çok daha iyi olacaktır.

aynı ssd diske 10 kurduğumda ise maalesef bu performansı göremediğim gibi saçma sapan sebebler ile sistem çökmesi yaşıyorum

bu durum tamamen sizin sisteminizdeki bir uyumsuzluktan kaynaklanıyor ya uyumsuz bir driver var yada driver çakışması yaşıyorsunuz bunun başka hiçbir nedeni olamaz. Temiz kurulum diyeceğim ama onuda denemişsinizdir zaten bunları yazdığınıza göre, kişisel bir yorum olarak baz aldım bu yorumunuzu zaten.

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Windows 10-u ilk ciktigi gunden bu yana kullanan, modlayan, performans testleri yapan biri olarak soyluyorum ki, Microsoft 8-den 10-a gecince cekirdek guncellemesi yapti diye toparlayamiyor. Windows 10 -un en kararli performansli surumleri 16 ve 17-dir. Simdi 20H1 guncellemesi 2020 icin hazirlaniyor ve sorunlari alt etmek icin yeni bir cekirdege gecildi. Dun okuyorum 20h1 insider surumlerinde cok ciddi buglar bulunmus diye Microsoft 20H1 guncellemelerini uzun bir sure icin durdurmus.19H1-den gorsellikden baska bir sey beklemeyin. RTM surum cikinca daha iyi gorucez
Modladığın ve internete yüklediğin bir sürüm var mı varsa adı nedir?

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Şimdi konuyu okuyunca baktım güncellme denetle deyince 1903 geldi. şimdi yüklüyor bakalım hayırlısı
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Bu insider guncellemesi arkadaslar. Insider surume kayit olmaniz gerekli. Beta gibi bir şey. Rtm surum mayis ayinin sonlarina dogru cikicak.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Şimdi konuyu okuyunca baktım güncellme denetle deyince 1903 geldi. şimdi yüklüyor bakalım hayırlısı
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şansa bak ya hayırlı olsun :) bize de anca defender güncellemesi

Üst Alt