Hocam bu saate kadar bunla uğraştım ama nafile oldu. Valide gelince tekrar denedim değişen birşey yok. Bu arada saat 17 gibi tt aradı dedi ben 2.şikayeti yazınca size daha önceden yazılı açıklama yapılmış ama birde ben yapayım dedi hanım abla
tt xiaomi nin volte sini tanımaz onun için bu servisi telefondan kaynaklı kullanamazsınız dedi. Sonra dedim geçici model tanımlayın. Onda da bir çok xiaomi kullanan müşterilerimiz bunu söylüyor ama bunda da sadece 24 saat tanımlanabilir sonrasında servisi gene kullanamazsınız dedi. Bende olsun siz tanımlayın ben birşey deneyeceğim dedim.
o da beklemiyordu galiba bir iki geveledi sonra sizin cihaz zaten Mi6 olarak tanımlı geçici tanımlayamayız dedi. Bende validenin telefon 6s onda görmedi dedim. Gene bir durakladı
kesinlikle görür ama siz 1 2 saat bekleyeceksiniz hattı taktıktan sonra felan dedi. Sonrasında aktif olur dedi. İyi ozaman dedim kapattım. Valla 1 1 buçuk saat beklettim 6s te hatta 5555 e mesaj attım felan ama banamısın demedi. Kısacası ben pes ettim. 2 yıldır volte siz kullanıyordum telefonu birşey kaybettiğimi düşünmüyorum. Ha ilerde bir zamanlar gene şansımı denerim artık.