Sohbet Telefonunuzdan memnun musunuz?

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Pil oranı yazılımıda bağlı olabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lite ağ sorunu vs. olduğu biliniyor gece modu bi an önce gelse iyi olabilir haklısınız.Redmi note 5 kullanıyorum kamerası çok iyi ama video karıncalı yazılımla alakalı mı halen çözemedik, anlayamadık.
Ağ sorunu 10.2.2 sürümünden kaynaklanıyor. Güncelleme geldiğinde gidecek. Beta rom kullanıp da ağ sorunu var diyeni henüz göremedim.

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
Arkadaşlar kamerada video çekerken sizdede karıncalı çekiyor mu?

merttdolu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Mı 8 k
Mi 8 Lite kullanıyorum. Çok memnunum. Almadan önce 3350 mah pilden bu kadar ekran süresi beklemiyordum. 9 saati rahat görüyorum wifi ile.
mi8 kullanıyorum ama 6 saat zor görüyorum

Azad21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azad
Cihazım
Mi8lite
Meslek
Eczacı
Konular
12
Pil oranı yazılımıda bağlı olabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lite ağ sorunu vs. olduğu biliniyor gece modu bi an önce gelse iyi olabilir haklısınız.Redmi note 5 kullanıyorum kamerası çok iyi ama video karıncalı yazılımla alakalı mı halen çözemedik, anlayamadık.
Mi 8lite gece çok kötü, çok karıncalanma ve gürültü içeriyor video performansı da standart çok iyi değil . Abim de Mi Mix 3 var sadece bir mum ile bile bir topluluğu çok güzel çekiyor hiçbir gürültü yok fotoğrafta , gayet gündüz çekimi insan özeniyor değil üst seviye telefona :D

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Mi 8lite gece çok kötü, çok karıncalanma ve gürültü içeriyor video performansı da standart çok iyi değil . Abim de Mi Mix 3 var sadece bir mum ile bile bir topluluğu çok güzel çekiyor hiçbir gürültü yok fotoğrafta , gayet gündüz çekimi insan özeniyor değil üst seviye telefona :D
İso ayari varsa otomatik yerine daha dusuk bir degere alip denermisiniz

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Redmi Note 4X kullanıyorum
Stabil MiUi 10.2.3.0 her şeyi ile beni karşılıyor. 2 senedir kullanıyorum pil hala süper. Mükemmel pil performansı için 3 seneye yaklaşınca pil takarım.
Kamerası güzel, işlevsellik güzel, hızı güzel (pubg bile oynuyorum)
Tek pişmanlığım keşke 3/32 olanı değil 4/64 olanı alsaydım diyorum.

Merak ettiğim telefon ise SD675 işlemcili Redmi Note 7 Pro yada SD660 işlemcili Redmi Note 7 modeli.
Bu sefer kesinlikle 4/64 olan alırım :)
Redmi Note 7 Pro fiyatı ne olur bilmiyorum ama çok ilgimi çeken bir model telefon. Redmi Note 4X telefonumu yedeğe ayırıp Note 7 Pro modeline geçebilirim.
Redm Note 7 modelide kafamda bi yerde duruyor.

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
Redmi Note 4X kullanıyorum
Stabil MiUi 10.2.3.0 her şeyi ile beni karşılıyor. 2 senedir kullanıyorum pil hala süper. Mükemmel pil performansı için 3 seneye yaklaşınca pil takarım.
Kamerası güzel, işlevsellik güzel, hızı güzel (pubg bile oynuyorum)
Tek pişmanlığım keşke 3/32 olanı değil 4/64 olanı alsaydım diyorum.

Merak ettiğim telefon ise SD675 işlemcili Redmi Note 7 Pro yada SD660 işlemcili Redmi Note 7 modeli.
Bu sefer kesinlikle 4/64 olan alırım :)
Redmi Note 7 Pro fiyatı ne olur bilmiyorum ama çok ilgimi çeken bir model telefon. Redmi Note 4X telefonumu yedeğe ayırıp Note 7 Pro modeline geçebilirim.
Redm Note 7 modelide kafamda bi yerde duruyor.
Redmi note 5 var şuan ama şuan değişmeyi düşünmüyorum ama tasarımıyla herşeyiyle olsun değiştirirsem note 7 alırım ya da mi max 3 2 side kafamda şuan.

DeeD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 4 + m5s+mix2
Konular
5
mi 4 kullanıcısıyken ekran kırıldı gittim yaptırdım yine kırıldı ekran çakmaydı. onun dışında mi 4 de ne sıkıntım vardı? hiç de bir şey yoktu 2 gb ram güncelliğini yitirimiş işlemci ile mükemmel uyum içindeydim. 2. Ekran kırılma vakasından sonra kullanmıyorum deyip aylarca bekledim. f1 mi? mi8 mi? mix2s mi? nedir? ne değildir derken mix 2s aldım ekran oldukça güzel net berrak ses kaliteli malzeme hissiyatı çok güzel. kamera çok çok iyi. ön kamerayı gcam ile mükemmel ama burda mi4 ün 8 mp ön kamerası tercih edilseydi taş gibi olurdu. onun dişinda mix2s de herhangi bir sorun yaşamadım kulaklık sesi berrak, kamera oldukça iyi. şarj süresi beklentimin çok üzerinde eve gidiyorum 7,30 gibi 41 seviyesinde verdiğim paranin karşılığı şuan bu cihaz.

Üst Alt